Af teknologiMobiltelefoner

Sådan fjerner du en blå skærm på iPhone 5S? Årsager og løsninger

Blå skærm på iPhone 5S - ikke nyheder. Mange virksomhedsejere står over for et sådant problem på deres gadgets fra Apple. Det er bemærkelsesværdigt, at den tidligere generation af telefoner (iPhone 4, 4S) fungerede fint, og meget sjældent som dette skete med ham. Men 5, 5s, 6 og 6 Plus blev problematiske gadgets. De kom med risikozonen.

symptomer

Symptomerne på denne fiasko kan være helt anderledes, men resultatet er altid det samme - standbydisplay. Oftest på iPhone 5S brændende æble, så en blå skærm, så enheden ikke reagerer på tryk. I denne tilstand, kan det ikke anvendes: Intet reset eller re-flash.

grunde

Visse grunde som følge af hvilken der sker noget lignende, nej. Denne fejl kan skyldes misbrug af telefonen, dens fald, svigt af en komponent, forkert reservedele i servicecentret, og så videre. D. Ofte på iPhone 5S blå skærm som et resultat af forsøg på at selv-reparation. Brugere uforvarende åbnede låget, og der er en tynd båndkabel nedenunder. Hvis det er i stykker eller dårlig kontakt, kan det meget vel føre til et lignende resultat - en blå skærm på iPhone 5S og genstart.

Medlemmerne siger, at skærmen kan arbejde, virker ikke. Dette tyder på, at kontakterne kan forbindes indbyrdes (display operation) og afbrudt (skærmen ikke virker), for eksempel, i enhver position af indretningen eller ved en bestemt temperatur. Ofte hvis enheden er sat i fryseren, restaureret iPhone 5S kan fjernes i 5-10 minutter. Under indflydelse af temperaturen af kontakterne kan forbindes på en eller anden måde, men det er ikke en lang periode.

Hvad skal man gøre?

Som enhver anden teknologi, iPhones, også brudt, og hvis det sker, skal du kontakte servicecenteret. Selvom det er banalt, men ofte uden de servicecentre kan ikke gøre. Men at forsøge at løse gadget kan også være manuelt. Så lad os sige, at du ser en blå skærm på iPhone 5S. Hvad skal man gøre, og hvordan man kan løse dette problem? Den første og mest indlysende effekt - prøv at nulstille adgang til din konto. Det sjældent hjælper, men vi skal forsøge. Dette gøres ved at tilslutte gadget til din computer og ved hjælp af iTunes.

Det blinker hjælp?

Mest sandsynligt, gjorde miraklet ikke sker, og løser ikke problemet. Derfor yderligere vist blinkindretning. En lille procentdel af iPhones genoplivet det efter at blinke. Men vi må forstå, at firmwaren løser software problemer, og en blå skærm, sandsynligvis i forbindelse med hardwaren. Derfor er det muligt, at efter at have blinkende blå skærm på iPhone 5S igen vil gøre sig gældende, selv i tilfælde af, at firmwaren vil.

Den næste måde - kontrollere, om den faste øverste løkke korrekt. Dette er ofte hvor ligger årsagen til problemet. Denne fane er beliggende foran frontkameraet og nærhed sensor. Selvfølgelig vil det have at skrue enheden, men det er ikke nogen big deal. Kun behov for en særlig lille skruetrækker "stjerne".

Normalt er problemet i løkken: den kan bevæge sig som et resultat af at droppe din telefon. Også, når panelet udskiftes i servicecentret kunne forveksles og byttet bolte (de er af forskellige størrelser). Som et resultat røgfanen kontakter stramt fejlregistreringer bundkortet telefonen, fra hvad der kan være en blå skærm.

Efter fjernelse af dækslet, boltene let ombyttes, så løkken tæt presset mod kontakterne til brættet, og problemet bliver løst. Men det er en hardware reparation, og hvis du ikke har nogen erfaring demontering telefoner, eller du ikke forstår, hvad en løkke, og for hvad det er, det er bedre at eje end at forsøge at reparere din smartphone.

dårlig sag

Problemet er måske ikke i loop. Som et resultat heraf overophedning, telefon dråber eller sjusket med mikroskopiske kanaler lodning på et bundkort kan være beskadiget. Det er umuligt at diagnosticere deres egen uden den viden og særligt udstyr, så gør det skal kun en specialist. Han vil være i stand til at identificere problemet og genoprette kanalerne for deres ledningsevne. Men selv han kunne ikke altid forstå og reparere apparatet.

Hvis du er uheldig, og problemet var ikke i loop, så kan du selv gøre noget. Bær din telefon til reparation og genopretning efter forsøge at sælge den. Ofte efter en sådan reparation telefonen forsøger at "flyde". Fordi det rekonstrueret efter iPhone 5S "skærm af død" er næsten altid bryder ned igen. Ikke umiddelbart, naturligvis, men over tid.

Hvordan man undgår denne skade?

Tips vil være hverdagskost, men effektiv. Det er en fejltagelse at tro, at Apple teknik er ideel. Ja, produktionsprocessen er teknologisk, og virksomheden gør en pålidelig teknik, men selv det kunne bryde. telefon dråbe på en betonplade, asfalt eller sten - alt dette er katastrofale for enhver moderne smartphone. Hvad at tale om vand inde eller falde i en vandpyt.

Så det er nødvendigt at håndtere telefonen meget omhyggeligt, under hensyntagen til dets høje pris og manglen på beskyttelse mod vand og støv. Denne iPhone 7 og 7 Plus kan du falde ned i vandet (og selv da ved en overfladisk dybde), fordi det ikke er bange for dem på grund af beskyttelse IP67 (eller IP68). Af den måde, er iPhone 7 og 7 Plus ikke har et problem med skærmen, som du bør være opmærksom.

Endelig: selv hvis du står med en blå skærm på iPhone 5S, bør ikke være ked af det. Der er ingen telefoner, der aldrig bryder. Og faktisk problemet med blå skærm er ikke kritisk: næsten altid muligt at returnere telefonen til livet, med undtagelse af en meget trist tilfælde, hvor den blå skærm er ikke den eneste, og måske ikke det mest alvorlige problem.

De ovennævnte metoder hjælpe i nogle tilfælde, men ikke altid. Men i hvert fald i servicecentret vil være i stand til at løse problemet, men for de penge. Men hvis telefonen er under garanti, kan du ikke bekymre dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.