HjemlighedReparationer

Installation af vask med sine hænder

Installation af håndvaske kan udføres af dig selv. Disse værker er ikke meget kompleks, men alligevel er der nogle nuancer at være opmærksom på. På hvor godt arbejdet vil blive udført, vil afhænge æstetik og komfort samt sanitære og hygiejniske forhold i huset eller lejligheden. Før du fortsætter med installationen, er det nødvendigt at forstå opbygningen af det sanitære apparat. En vigtig del af en vandlås, som kan have forskellige konstruktioner.

Hvad sifon pick

Det enkleste er en hævert med en S-formet bøjning, sandsynligvis i dit hjem der er sådan. Udløbsslangen i dette tilfælde drejet 90 ° i det lodrette plan. Denne sifon design vil være nok til at synke, fordi afløbet ikke fik toiletpapir og stumper fra servicet. Men der er et "men", som udtrykkes i kompleksiteten af kloak rengøring,. over tid, kan bølgen bryder og rengør rebet et sådant system ville være helt umuligt. Hvis kloak rengøring af lejligheden ofte nødt til at beskæftige sig med, er det bedst at vælge en stiv vandlås med aftageligt betræk, med hensyn til køkkenet, og der vil være behov for.

En alternativ løsning

Stive hæverter kan have knæ eller være udformet som en flaske. flaske er ganske enkel rengøring, for dette må vi erstatte en spand og skru lavere luge. Højdepunktet af evolutionen er opførelsen af vandlåse med revisionen. Denne indstilling er ikke kun hygiejnisk, men også funktionel, men det koster dyrere end andre.

Funktioner installation af håndvaske

Installation vask kan indebære suspension af enheden på akslen parentes. I dette tilfælde er strukturen hænger på væggen, skruerne yderligere anvendes i dyvlerne. Hvis der er en piedestal, han er ikke et luftfartsselskab medlem. Skruer skrues ind i væggen med 70 mm. Derfor er det vigtigt at købe lynlåse, hvis længde er 100 mm eller mere. Bør opgive plastpropper, erstatte dem med propylen. Metal hurtigt dækket med rust, og PVC er revnet fra virkningen af luftfugtighed og temperatur. Ved valg at installere skruer bassin at foretrække er dem, hvis diameter er maksimal.

Det bør erindres, at suspensionen skallen efter installationen danner en vægtstang, ved et tryk, der kan modtage en stærk kraft. Hvis diameteren af hullerne til skruer er mindre end 6 mm, skal de bores eller ikke tage sådan et sanitært apparat. Hvis du beslutter dig for at installere en vask med skab, bør rummet være rummelige. Det er vigtigt at huske nogle ulemper ved denne konstruktion, de udtrykkes i det faktum, at under skabet og inde i det vil akkumulere snavs, og et toiletbord, selvom det synes snarere rummelige, rent faktisk har et lille område. Installation af bassin med piedestal indebærer et behov for plads til vandlåsen røret og det er grunden sådanne beslutninger kan betragtes som en hyldest til traditionen.

Anbefalinger til montering af en vask

Sæt vasken i køkkenet meget lettere, fordi det vil blive støttet i form af en bordplade. Som en undtagelse til fordel sink, som er placeret under vasken, men sådanne muligheder i livet er sjældne. Fra et teknologisk synspunkt, køkkenvask installation mere kompliceret end at installere en vask i badeværelset, fordi nødt til at arbejde inde i møblerne.

Samling før installationen

Indtil installationstidspunktet af indretningen bør udføre arbejde på samlingen, som indebærer montering af blanderen og drænet sifon. Først skal du arbejde på montering blanderen i et kit, som typisk indbefatter tappe med nødder, lunoobraznym vaskemaskine, en gummi vaskemaskine, og en cirkulær pakning, som skal monteres på den nederste del af blanderen for at forhindre strømning af vand nedad.

To fleksible slange er fastgjort til en blander, som er bestemt til at afkøle, mens den anden - til varmt vand. Spænd alle du bør manuelt, og så kan du bruge den gaffelnøgle. Når stramning for meget kraft bør ikke gøre, fordi de skarpe kanter tråden kan beskadige pakningen. To stifter behøver skrues ind i huller i bunden af blanderen, efter eventuelt slid pad insert hul håndvaskarmatur.

På den anden side af stiften kan sættes på den halvmåneformede pad, og efter - en vaskemaskine, der fastgør møtrikker. I den næste fase af installationen kan fortsætte til fælde installation sink drænet. Ved åbning bør ledsages af topdækslet og indsætte en lang skrue i midten. Den modtagende rør installeres nedefra.

Ved hjælp af skruer kan forbinde rør og arket. Plastdele er fastspændt med en stor kraft er ikke nødvendig, fordi materialet kan dækkes med revner. Resten af vandlåsen går efter installation af vasken. Tilbagetrækning af plast møtrik passer over røret, efter muligt at fastgøre den øvre del af flasken.

Installation anbefalinger håndvask på konsoller

Når at blive installeret i badeværelse sink, montere udstyr til væggen skal være, når en base testes for holdbarhed og pålidelighed. Ellers skal du bruge den bærende ramme. På væggen er færdig tælle. Håndvask monteringshøjde varierer normalt fra 80 til 85 cm, men denne parameter kan variere med behovene i værten. Hvis hjemmeholdet har børn, så synke kan udelades, mens til høje mennesker - at hæve højere. Når højden af bassinet er blevet identificeret, på væggen, kan du lave et mærke, en vandret linie. Det bør anvendes, når bygningen niveau og den lange jernbane.

Tykkelsen af sidekanterne af koppen måles, fordi de vil være baseret på konsollerne. Denne afstand skal trække sig tilbage fra den linje ned og tilslut mærket. bassin skål skal vendes til konsollerne kunne placeres på den side af understøttende planer. Afstanden mellem elementerne er målt til at bevæge mærke på væggen. Beslag nødt til at sætte på væggen og bringe deres længdeakse, at bemærke monteringspunkter.

Installation af håndvaske / vask i næste fase indebærer forbereder hullerne, hvor træsko trafikpropper. Nu er det muligt at fastgøre beslagene og installere vasken. I bunden af de udpegede fastgørelsespunkter. For dem, bore huller og er installeret inde i plastik eller nylon ærme. Skålen er skruet på rammen med skruer, som suppleres af shims. Når monteringshullerne må gøre deres diameter er noget mindre end diameteren af dyvel skruer eller bolte.

Installation af bassin med piedestal

Teknologi installation bør vælges på grundlag af den specifikke model. Normalt piedestal har kun en dekorativ funktion, mens skallen selv er fastgjort til væggen. Men der er skåle, der er fuldt understøttet på en piedestal, men i hverdagen er oftest bruges den første mulighed. Hvis du installerer en piedestal vask med VVS indebærer fastsættelse af apparatet til væggen, før du begynder at arbejde, skal du installere struktur på det planlagte sted og markere monteringspunkter.

I de næste trin forberedt huller, hvor træsko trafikpropper. Skålen kan skrues fast i væggen. Skruerne bør være forsynet med afstandsstykker. Så snart al kommunikation vil blive gennemført, under vasken, kan du sætte en keramisk ben. Undertiden dræn har vandlåsskjuler, i dette tilfælde rørene er fuldstændigt indlejret i væggen, en stikkontakt dræn placeret på gulvet på 0,5 meter. Til montering struktur på konventionel måde til væggen til en start bør fastgøre bægeret, og efter vandlåsskjuler at fastsætte studs.

Montering bassin med piedestal

Installation højde håndvask i badeværelset blev nævnt ovenfor. Men hvis design har et kabinet, er denne parameter fastsættes i forvejen. På det første stadium følgende eksempel, en kantsten til det sted, hvor det vil blive placeret. huselementer bør ikke forhindre dig i at oprette forbindelse kloak og vandledninger.

Sink i næste fase er monteret på et stativ, skal det indrømmes en vandret position. Hvis kabinettet har justerbare fødder, så er denne vanskelighed ikke opstår. Nu er du klar til at forpligte sig til bassinet væg. Dette kan anvendes til silikone eller ankerbolte. Den første mulighed er hurtigere og mere bekvemt, men på styrken af det er næsten lig med den anden. Når installationen er fuldført bassin, kan sluttes til kommunikation.

Tilslutning af strømforsyning og kloakering vand

Installation af vask med sine hænder indebærer opsummering vand og sanitet. Anvendes i sidstnævnte tilfælde, kan du:

  • bølgede slanger;
  • metalrør;
  • hårde plastprodukter.

Gummipakninger er påkrævet, de kan præsenteres med standardprodukter, særlige manchetter korrugeringer eller pakninger til kloakrør. Vandtilslutning båret af fleksible slanger, ved hvis ender der har koblingsmidler nødder. I den sidste skal om. Slangerne er forbundet til instrumentets vandhaner, så møtrikkerne presses og vrides nøglen.

konklusion

Uanset hvor enkel processen kan synes at arbejde på at installere håndvaske, kan skibsføreren være nødvendig vis viden og færdigheder. Hvis indstillingen til at udføre korrekt, kan det føre til forskellige problemer, som ville kræve specialist opkald. På det første stadium er det vigtigt at forstå, hvad skallen foran dig. Det kan suspenderes, regning, eller indlejret.

Til salg er der dræn, som også kaldes tulipaner. Konsol dræn fastgjort til væggen konsol eller andre fastgørelsesanordninger. Som deres vigtigste mangel på synlighed til fordel for armaturer og vandlås.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.