SundhedPræparater

"Lamisil" fra neglesvamp: brugsanvisning, formen frigivelse, analoger, anmeldelser

Alt for mange mennesker i alle aldre og enhver status står over for sådan et problem som en svampe hudlæsioner på fødderne. Sygdommen er normalt ledsaget af revner på fødderne, brændende eller andet ubehag. I mange tilfælde endda normal gang forårsager alvorlige vanskeligheder. I denne artikel ser vi på, hvad der er det stof "lamisil" fra neglesvamp, beskrivelse, brugsanvisninger, samt analoger og feedback.

Hvad er en svampeinfektion

mund hud svamp - en infektion, ofte hjemsøgte folk med svagt immunforsvar, misbrug eller forkert cirkulation stofskifte. Men forvent ikke, at hvis du er helt rask, så helt immune over for denne sygdom. Svampe lever ofte i saunaer, swimmingpools, sundhed klubber og fitnesscentre. Hvis du bruger en andens håndklæde obuete ikke dine hjemmesko eller trin på den våde måtten kan antage, at blev ejer af en sådan ubehagelig sygdom.

Men det er ikke så, og blot helbrede denne lidelse. Sommetider konventionelle cremer og salver er ikke nok, så læger anbefaler brugen af en integreret tilgang. Men bedst ikke at selvmedicinering. Konsultere en hudlæge, vil han give dig en præcis diagnose og ordinere den mest optimale behandling.

"Lamisil" fra neglesvamp: Sammensætning

Medikamentet ofte udstedt af læger til behandling af fungal stop. Det har svampedræbende effekt og får lov til at bruge en voksen samt børn, der har nået en alder af tolv.

Uanset hvilken form for medicin, du vælger, dets vigtigste aktive stof er terbinafin. Denne komponent har en selektiv række effekter, så påvirker sådanne svampeinfektioner: candidiasis, svampeinfektioner, ringorm og onychomycosis.

Præparat "lamisil" neglesvamp findes i flere former. Lad os betragte hver af dem.

tabletter

Det stof er i form af tabletter indtages gennem munden. En pille indeholder 250 mg effektive stof og har en hvidlig mat finish. Sælges i emballager, der hver indeholder 7, 14 eller 28 stykker.

Tabletter "Lamisil" fra neglesvamp har det højeste antal af terbinafin, så dermatologer normalt ordinere dem i de mest komplekse og avancerede tilfælde. Et sådant præparat viser velopdragen på svampen søm, hud, hår eller slimhinder. Det kan bruges som en enkeltstående behandling eller i kombination med andre former for medicin.

"Lamisil" (fløde) fra neglesvamp

Denne form af lægemidlet er beregnet til udvortes brug. Cremet stof har en tyktflydende konsistens og har en hvidlig-gul nuance. Et gram middel indeholder omkring ti milligram af den aktive bestanddel.

Det er designet til anvendelse direkte til de ramte områder af huden eller neglen plade. Produceret i aluminiumtuber vejer 15 eller 30 gram.

Spray opløsningen og

anbefales "lamisil" fra neglesvamp i form af en opløsning eller spray, der skal anvendes på store ramte områder. Svampedræbende midler i flydende form optages meget hurtigt og forholdsvis let at anvende. Væsken har en gennemsigtig gullig farve og let viskøs konsistens, som ikke tillader anvendelse af midlerne spredes.

Indikationer

Faktisk brugen af spektret "lamisil" bred nok forberedelse. Denne medicin kan anvendes i sådanne tilfælde:

- atlet;

- coarsened, skællende hud på fødderne, samt konstant kløe sensation;

- candidiasis og svampeinfektioner i neglepladen, huden og slimhinder;

- svampesporer, opfanget på betændte dele af kroppen;

- pityriasis versicolor.

Aktiv "Lamisil" stof komponent af neglesvamp (anmeldelser, citeret i denne artikel pris) er i stand til at afbryde processen terbinafin sterolbiosyntese i cellerne selv patogene svampe. Overtrædelser, der opstår i disse celler, og føre til døden af svampe selv.

Bemærk venligst, at udendørs anvendelse af salver, cremer og geler ikke har en betydelig terapeutisk effekt. Derfor for en komplet systemisk terapi anbefales også, at anvende og tabletter. Men under alle omstændigheder før starten af behandlingen er det nødvendigt at konsultere en hudlæge.

Er der nogen kontraindikationer

"Lamisil" af neglesvamp (anmeldelser, der er opført på denne ressource pris), kan du bruge ikke i alle tilfælde. Derfor, før at bruge stoffet, omhyggeligt læse alle mulige kontraindikationer og først derefter beslutte, om at bruge det.

I intet tilfælde ikke bruge "lamisil" fra neglesvamp på dine fødder, hvis du har bemærket øget følsomhed over for mindst en komponent af lægemidlet, som er en del af.

Med omhu, under overvågning af en læge, kan du bruge medicinen i sådanne tilfælde:

 • sygdomme i knoglemarven blodcirkulationen;
 • abnorm metabolisme;

 • tilstedeværelsen af maligniteter i kroppen;
 • i lever- eller nyresvigt;
 • kan ikke anvendes af patienter, der misbruger alkohol.

Tag ikke: børn under en alder af tolv. Gravide og ammende kvinder kan bruge denne medicin til udvortes brug, under streng overvågning af en læge.

Vejledning til brug i tabletter

Vejledning til brug "lamisil" beskriver det som et meget effektivt middel mod neglesvamp. Men du nødt til at tage pillerne korrekt for at opnå gode resultater. Overvej alle nuancerne i ansøgningen.

For den voksne daglige sats vil være en enkelt tablet, der bør drikke en gang om dagen. Samtidig kan det gøres på ethvert belejligt tidspunkt for dig, uafhængig af fødeindtagelse. Hvis patienten har en vægt på op til fyrre kilo, skal den daglige sats være poltabletki. Behandlingen varer normalt fra to uger til tre måneder, afhængigt af formen størrelse og individuelle karakteristika af organismen. Den længste levetid kamp mod ohinomikozhom.

Instruktioner til anvendelse af en creme, salve og gel

to gange om dagen "lamisil" til udvendig påføring sædvanligvis påføres skrællede portioner. Ved behandling af forurenede overflader skal også behandle og flere millimeter sunde belægning. Ønskeligt de behandlede områder med et tyndt lag af steril gaze eller bandage.

"Lamisil" (spray) fra neglesvamp bør anvendes på samme måde. Sprøjtning værktøjer, du har brug for fra en afstand på omkring femten centimeter fra læsionen. Samtidig, gør det meget nøje, bør værktøjet ikke komme ind i dine øjne, næse eller mund.

Hvis du også bruger et svampedræbende lak til negle plade, du har brug for at sætte det på podpilennye negle. Dette vil øge eksponeringen af aktive ingredienser i et lægemiddel.

Hvad vil der ske i tilfælde af en overdosis

I øjeblikket ingen tilfælde af overdosis af dette værktøj blev ikke observeret. Men hvis alle jer hæve din daglige dosis af medicin i tabletform, det kan observeres symptomer som svimmelhed, kvalme, opkastning og mavesmerter. For at slippe af med disse symptomer, anbefales det at tage et par tabletter af aktivt kul.

Bemærk, at der er sandsynlighed for bivirkninger, der vil blive manifesteret i form af en brændende fornemmelse, kløe og rødme. I dette tilfælde er behandlingen af disse lægemidler er bedre at stoppe og søge læge.

Mest populære analoger

Til dato er der ikke kun en analog af "lamisil" fra neglesvamp. Der er mange lægemidler indeholdende en sammensætning nøjagtig det samme aktive stof og leverer den menneskelige krop en lignende effekt.

Oftest, læger anbefaler sådanne analoger:

 • "Termikon";
 • "Terbinafine";
 • "Terbifin";
 • "Terbizil";
 • "Ekfizin";
 • "Ekziter".

Anmeldelser og pris

Drug "Lamisil" er meget populær blandt læger. Midler til virkelig effektiv og klarer med forskellige svampe (selv med de mest avancerede tilfælde). Men for et godt resultat, du har brug for at udføre komplekse behandling ved hjælp af den interne og eksterne behandling.

Patienterne er også meget tilfredse med resultaterne af behandlingen. I de fleste tilfælde er værktøjet købt med henblik på bekæmpelse af svampe stop og neglepladen. Efter et par programmer, vil du bemærke en betydelig forbedring. Men helt at slippe af med sygdommen kan være i et par uger, og nogle gange måneder.

Ulemperne ved denne nødvendige midler til at bære omkostningerne. Til emballering af tabletter skulle betale omkring to og en halv tusind rubler. Salver og sprays samme område vil koste 400-600 rubler. Ifølge patienterne, er det muligt at finde billigere modstykker, som ikke vil give "lamizilom" ydeevne.

Generelt patienter er tilfredse med resultaterne af behandling. Svamp virkelig går væk. Men ingen er immune over for tilbagefald. Derfor se dit helbred, reglerne for personlig hygiejne og vænne til den af dine børn. Og så de penge fra svampen er ikke nyttige for dig. Være sund og passe på dig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.