SundhedPræparater

"Jodantipyrin": anmeldelser. Instruktioner for brug, en beskrivelse af fremstillingen

"Jodantipyrin" (Instruktion, prisen gives i artiklen) - et stof med antiviral og antiinflammatorisk virkning. Eksperter på grundlag af kliniske forsøg anbefale det til forebyggelse af virussygdomme, og til behandling er bedre at vælge andre stoffer. Lægemidlet hovedsagelig anvendes til forebyggelse af tick-borne encephalitis.

Hvor farligt flåtbid?

Tick-borne encephalitis er vanskeligt strømmende infektion, der påvirker nervesystemet. Sygdommen, hvis venstre ubehandlet kan resultere i dødsfald eller lammelse - det er de mest alvorlige komplikationer. På grund af hjerneskade de vigtigste symptomer er hovedpine, parese og lammelse, samt frygten for lys og høj træthed. Hertil kommer, de observerede symptomer på forgiftning - feber, kvalme og opkastning. Patienten er faldet blodtryk, og der er bradykardi. Også karakteristisk for delirium.

Efter at være blevet bidt af en inficeret skovflåt, den virus ind i blodbanen og breder sig i hele kroppen. Endvidere påvirker neuronerne i hjernen og rygmarven. Symptomerne forekommer ikke det samme, men først efter 10 dage.

Årsagen til sygdommen er bid af flåter. Selvom det ikke er alle medlemmer af denne familie er bærere af virussen, er risikoen for encephalitis er høj nok. For at forhindre virus infektion bør være at beskytte huden mod de bider, at vælge passende tøj når du besøger farlige steder.

Hvis du ikke kan undgå at blive bidt, ikke ejer at udtrække kryds. Du bør straks kontakte de eksperter, som vil skitsere forebyggende foranstaltninger. Effektivt anvendes til dette formål drug "Jodantipyrin" (ratings bekræfter den høje effektivitet), som bør tages umiddelbart efter bid af potentielt farligt mide.

Når det bruges "Jodantipyrin"? Hvordan virker det?

Udover de antivirale og anti-inflammatorisk virkning, lægemidlet har immunmodulerende virkninger. Lægemidlet påvirker den naturlige syntese af interferon (a og b) i organismen, stimulere deres syntese. Laboratorieundersøgelser har lov til at finde ud af, at optagelse af "Jodantipyrin" øger koncentrationen af disse proteiner i dusinvis af gange 4 timer efter enteral administration, så deres antal fortsætter med at vokse hurtigt. Der er således en stimulering af immunitet - cellulær og humoral. Endvidere har præparatet en stabiliserende virkning på cellemembraner, og dermed bremse indtrængningen deri af viruset.

Denne handling tillader anvendelse af lægemidlet til akut forebyggelse af encephalitis efter flåtbid. Du bør ikke bruge stoffet på egen hånd, ignorerer lægens besøg. Hertil kommer, "Jodantipyrin" (brugsanvisning - nedenfor) kan anvendes som et lægemiddel til forebyggelse af influenza.

Produktet har en høj biologisk aktivitet, selv når enteral. Lægemiddelmetabolisme forekommer primært i leveren, og derefter det udsættes udskillelse - lægemidlet eliminationshalveringstid er 6 timer.

"Jodantipyrin": orienteringsprisen

Lægemidlet indgives efter flåtbid på en indledende dosis på 300 mg (det er taget 3 gange om dagen). Efter 2 dage blev doseringen reduceret til 200 mg, den modtagende frekvens forbliver den samme. Efter yderligere 2 dage begynder at tage 100 mg. forebyggelse sats er 9 dage.

Det er også muligt at bruge 200 mg 2 gange om dagen i 2 dage før et besøg på de steder, hvor en stor risiko for flåtbid.

Instruktion er for oplysninger, der selvadministration ikke anbefales. Prisen af lægemidlet er 150-170 rubler per 20 tabletter.

Kontraindikationer

"Jodantipyrin" (brugsanvisning indeholder alle nødvendige data) henviser til medicin. Før anvendelse det skal du være sikker på at se på listen over kontraindikationer. Først og fremmest bør stoffet ikke anvendes, hvis du er overfølsom, som kan manifestere sig ved kløe, udslæt eller endda anafylaktisk chok. Blandt de kontraindikationer også:

  • børns alder;
  • nyre eller leversvigt, svær;
  • graviditet;
  • amning.

Jodindholdet gør lægemidlet med uønsket hyperthyreoidisme. I dette tilfælde anbefaler vi nøje overvågning af den behandlende læge eller valget af et andet lægemiddel. "Jodantipyrin" gælder ikke for børn.

bivirkninger

"Jodantipyrin" (overvejende positive bedømmelser) kan kaldes et sikkert lægemiddel med få bivirkninger, der opstår sjældent. Medicinen er kendetegnet ved lav toksicitet og mangel på mutagent potentiale samt det har gavnlige virkninger på immunsystemet. Andre uønskede virkninger kan dyspeptiske lidelser, såsom kvalme og diarré, såvel som allergiske reaktioner i nærvær af overfølsomhed over for komponenterne. Normalt, de straks forsvinder efter seponering.

Interaktion med andre lægemidler

Virkningen af lægemidlet reduceres, mens modtagelsen med antacida og histaminreceptorantagonister (de anvendes til behandling af gastritis), men sådanne kombinationer bør undgås. I tilfælde af gastrointestinale sygdomme skal tilpasses individuelt plan forebyggelse protivokleschevoy.

"Jodantipyrin" analoger af lægemidlet kan ikke kombineres med lægemidler og antidepressiva grund af den styrkende virkning af sidstnævnte, hvilket fører til skadelige virkninger på nervesystemet og generelle sundhed. Det samme gælder for de indirekte antikoagulanter og antidiabetika.

"Jodantipyrin" (tabletter) bør ikke tages samtidig med støvmide immunoglobulin. Forebyggelse af dette stof er kun tilladt med tilladelse fra den sagkyndige. Til behandling af tægebårne anbefalet hjernebetændelse formuleringer med højere antiviral aktivitet i kombination med andre midler.

analoger

Præparat med den samme handling er "Yodofenazon" (han "Jodantipyrin" - analoger) som yderligere aktive mod influenza og parainfluenzavirus, vesikulær stomatitis og enterovirus Coxsackie. Forebyggelse er også gjort med en gradvis reduktion i dosis. Medicinen indeholder jod, såvel som dens modstykke, så "Yodofenazon" bør anvendes med forsigtighed hos personer med forhøjet skjoldbruskkirtel funktion.

"Jodantipyrin": anmeldelser

Disse læger har vist, at lægemidlet kan reducere risikoen for encephalitis efter flåtbid. Rettidig profylakse for at beskytte patienter mod denne sygdom. Men hvis de tidligere beskyttelsesforanstaltninger ikke blev gennemført, og den infektion forekom, "Jodantipyrin" (anmeldelser sige om det) ikke giver tilstrækkelig antiviral effekt til behandling af sygdommen.

Lægemidlet er et udmærket redskab til forebyggelse af tick-borne encephalitis. Optagelse er tilladt med tilladelse fra den sagkyndige, der på grund af de medicinske historie data korrekt dosering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.