SundhedPræparater

Carnitinchlorid - programfunktioner

Carnitinchlorid er et stof som en opløsning, som er beregnet til injektion. Der er 100 mg aktiv bestanddel Sammensætningen af 1 ml af medikamentopløsningen, den resterende mængde af destilleret vand. Carnitinchlorid farveløs eller næsten farveløs og påført under metabolisk terapi.

Nævnte midler omfatter præparater af ikke-steroid karakter. Carnitinchlorid bidrager til at stimulere metaboliske processer, som deltager i de forskellige led i energimetabolismen. Lægemidlet har anti-hypoxisk, anabolske og antithyroid handling, aktiverer lipidmetabolisme og øger appetitten. Carnitin hjælper med at reducere basale stofskifte, langsom nedbrydning af kulhydrat og proteinmolekyler. Også stoffet fremmer at gennemtrænge membranen af mitokondrier og spaltning af fedtsyrer, og derefter formet acetyl-coenzym A, som er nødvendig for dannelsen af ketonstoffer. Det er også anvendes i syntesen af cholin og dens estere, til dannelse af adenosintriphosphat. Det sker fedt mobilisering fra fedtdepoter. Det forekommer kompetitiv fortrængning af glucose, i forbindelse med hvilken værktøjet er effektivt ved akut hypoxi og andre kritiske forhold.

Carnitinchlorid hjælper med at genoprette reserven alkali af blod (dermed ikke påvirker dens evne til at størkne) forekommer med hjælp reducerer dannelsen af ketosyre, øger modstanden af væv, og aerobe processer aktiveres anaerob glykolyse inhiberes. lægemiddel udøver også antihypoksiaktivitet handling og accelererer reparative processer.

Carnitinchlorid - brugsanvisning

Lægemidlet elimineres hurtigt, og tre timer senere den efterlades i blodet. Han falder også hurtigt til hjertemusklen og lever, lidt langsommere i musklerne. Afledning af medikamentet udføres af nyrerne.

Lægemidlet gives:

- akutte cerebrale kredsløbsforstyrrelser, såsom forbigående iskæmisk anfald og iskæmisk slagtilfælde;

- med vaskulær encephalopati;

- forekomst af giftige og traumatiske læsioner af hjernen;

Kontraindikationer for anvendelse af carnitinchlorid er særhed.

Indtast medicin intravenøst, og kun meget langsomt, ikke mere end en dråbe i sekundet. Hvis patientens nuværende akutte lidelser i hjernen blodcirkulationen, de 3 dage det administreres 1 gram af lægemidlet en gang om dagen, og derefter i løbet af ugen til 0,5 g Gentagne kurser afholdes i to uger og 0,5 gram carnitinchlorid for 3 -5 dage. Hvis du har brug for at bruge stoffet i tilbagebetalingsperioden, så i 3-5 dage med 0,5 gram om dagen og genbehandling udføres i to uger.

bivirkninger

Brugen af dette stof kan forårsage allergiske reaktioner, og dem, der har uræmi kan forekomme muskelsvaghed. Hvis lægemidlet skal administreres hurtigt, er der en smerte i venerne, som finder sted umiddelbart efter reducere hastigheden for indgivelse.

Carnitinchlorid - anmeldelser

Lægemidlet hjælper i behandlingen af sygdomme, såsom dissemineret sklerose, amyotrofisk lateral sklerose, Parkinsons sygdom, atrofi af hjernen. Patienter, der brugte carnitinchlorid, viser, at det er virkelig effektiv. Men det specielle ved narkotika i disse sygdomme er, at det er nødvendigt at tage lang tid, det vil sige, i flere år. Patienter bemærke, at dette forbedrer bevægelsen forsvinder ustadige gangart, rysten, næsten forsvinder forværring af disse sygdomme. Nogle mennesker, der er blevet behandlet med dette stof, fødte helt raske børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.