SundhedPræparater

Jeg spekulerer på, hvad der gør "Tsitramon"?

Moderne apotek så fyldt med forskellige lægemidler, til at forstå, at det nogle gange er meget, meget svært i dem alle. I denne artikel vil jeg tale om, fra hvad der hjælper "Tsitramon": i hvilke situationer er det bedre at bruge, og når lægemidlet er bedre at sætte på den fjerneste hylde.

struktur

Den første ting at forstå sammensætningen af det terapeutiske middel. Så hvad er de aktive ingredienser arbejder her, at hjælpe folk til at klare visse problemer?

 1. Aspirin - har antipyretisk og antiinflammatorisk virkning er analgetikum. Vigtigt at det ville være det faktum, at aspirin forhindrer dannelsen af blodpropper og forbedrer blodcirkulationen i steder deres mulige udseende.
 2. Koffein - primært det øger effekten af aspirin som en smertestillende. Desuden stoffet inhiberer blodpladeagglutinerings, og aktiverer de mentale og fysiske processer, der forekommer i kroppen.
 3. Paracetamol - udfører en vigtig funktion forhindrer prostaglandiner - stoffer, der deltager i dannelsen af smerte og inflammation).

Dette kan gøre små enkle konklusion, at stoffet er beregnet til at bekæmpe smerte, dvs. Det er et smertestillende middel. Med hensyn til form af frigivelsen lægemidlet "Tsitramon" ofte sælges i tabletter, men kan findes pellets, der skal fortyndes i vand, såvel som kapslerne, hvis nødvendigt.

hovedpine

Så fra hvad hjælper "Tsitramon"? Først og fremmest betyder det, har til formål at bekæmpe hovedpine af varierende grader. Vigtigt at det ville være det faktum, at dette stof også kan hjælpe med migræne - svær paroxysmal hovedpine, der er forbundet med stagnation af blod i blodkarrene, fordi den har den virkning at forbedre dets cirkulation. Dog skal det siges, at i dette tilfælde, vil lægemidlet sandsynligvis ikke være i stand til at tage smerten helt, selv om det vil svække betydeligt.

tandpine

Du kan også anvende medicinen "Tsitramon" fra tandpine. Efter smerte i et sådant tilfælde ofte er forbundet med inflammation (aspirin hjælper aktivt stof). brugen af dette stof kan imidlertid være engangs-, udelukkende som et analgetikum. Medicinske egenskaber i et sådant tilfælde er det ikke, og det er bedst at søge om hjælp til tandlægen for at slippe af med de årsager til smerter.

"Kvindernes dag"

Vi forstår videre, hvad der gør "Tsitramon". Så det er værd at nævne, at stoffet også brug for kvinder, der lider af menstruationssmerter, som i medicin kaldes algomenorrhea. Dette stof kan hjælpe med at lindre smerten eller helt eller væsentligt reducere den.

muskelsmerter

Overvej følgende svar på spørgsmålet om, hvad hjælper "Tsitramon". Dette præparat kan bruges til muskel-og ledsmerter. I sådanne tilfælde er det en stor tryllestav. Dog skal det siges, at i lang tid til at tage disse piller bør ikke være, det er engangs-assistent.

temperatur

Eftersom det effektive aktive stof - aspirin, er det muligt at tage lægemiddel "Tsitramon" temperatur. Men i dette tilfælde, er det værd at huske, at er strengt forbudt at give disse tabletter til børn. I et sådant tilfælde kan forekomme hos spædbørn Reyes syndrom, hvilket ville medføre svær leverskade og hjerne.

tømmermænd

Nogle mennesker er interesseret i, om det er muligt at tage sådanne lægemidler som "Tsitramon" tømmermænd. Det er værd at sige, at det er bedre ikke at gøre det. Efter alt, det aktive stof paracetamol er i stand til at ramme og så beskadiget, leveren hos alkoholikere og drikke elskende, og aspirin øger effekten af aspirin på mave-tarmkanalen. Det er dog nødvendigt at præcisere, at hovedpine og dårlige ting staten af lægemidlet i løbet af en tømmermænd kan hjælpe, men til hvilken pris? Det er værd at en god tænke over.

En slags "Ultra"

Næsten hver medicin har sine egne sorter. Så kan du finde ordet "Forte" i titlen, "Express", "Ultra". Hvad betyder alt dette? Hvad er "Ultra Tsitramon" i modsætning til "tsitramona" stof? Sammensætning vil der være én og samme, men nogle stoffer (acetaminophen, for eksempel) i det første tilfælde mere. I denne udførelsesform er lægemidlet mere potent analgetikum end blot en pille "Tsitramon". Det er hele forskellen.

Det er forbudt!

Det er værd at sige et par ord om hvem er strengt forbudt at tage dette lægemiddel. Så vil det være følgende kategorier af mennesker:

 1. Børn op til 15 år.
 2. Gravide og ammende kvinder.
 3. Patienter med mavesår eller gastritis.
 4. Mennesker med denne sygdom, såsom grøn stær.
 5. Lider af forhøjet blodtryk.
 6. Folk, der har søvnforstyrrelser eller søvnløshed.
 7. De, der er allergiske over for i det mindste en af komponenterne.
 8. Blødere.
 9. Patienter med vitamin mangel på vitamin K.

Sørg for at fortælle og om de mennesker, der bør tages stoffet med stor forsigtighed. Så, hvad slags sygdom bør advare villige til at tage et sådant lægemiddel som "Tsitramon"?

 1. Leverproblemer (det skal siges, at han hepatotoksiske paracetamol ved høje doser af lægemidlet, kan det føre til forgiftning og svær leversygdom).
 2. Gigt (acetylsalicylsyre hæmmer udskillelsen af urinsyre, som kan provokere angrebet ikke kun patienterne, men selv hos patienter prædisponeret for sygdommen).
 3. Alkoholisme (som sammen med alkohol, og til eliminering af en tilstand, såsom en tømmermænd).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.