Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restaurant "Donna Margarita": adresse, menuer, anmeldelser

Restaurant "Donna Margarita" - et sted for at spise, hvor den største højdepunkt var manglen på interiøret.

Lykke i mad

Institutionen, men som hele Appenninerne halvøen, fyldt med lys, sollys og smukke grønne i form af forskellige planter. Design enhed er simpelthen fraværende: ingen identiske objekter interiør og selv bestik og porcelæn. Dette er den virkelige refleksion af en anderledes og charmerende Italien.

Dens store sal af restauranten "Donna Margarita" er designet til festivas. Fra andre er det er kendetegnet ved sin rummelighed, på grund af sin grønne kan tages som et drivhus, og det fremragende arbejde af dekoratører institutioner gør det ser ægte og livlig italiensk markedsplads.

Mamma mia, eller et par ord om den solrige køkken

I dag er en af de mest populære kan med rette betragtes italienske køkken. Karakteristiske træk omfatter de rigelige brug af naturlige produkter og duftende krydderier. Trods ligheden af opskrifter, hver region kombinerer ingredienser på deres egen måde, hvilket skaber en unik smag af retter.

Det er ingen hemmelighed, at kendetegnende for italienske køkken anses for at være pasta og specialiteter fra de forskellige typer af pasta er altid serveret med sauce og revet parmesan ost.

Også for den solrige land er præget af udarbejdelse af forskellige retter fra dejen. Disse omfatter lasagne, fremstillet af flere lag af pasta. Hvert lag er fyldt med kød eller grøntsager og omhyggeligt imprægneret mildeste sauce "Bechamel", og færdiggørelsen af madlavning sammensætning bliver revet ost.

Hertil kommer, for de passionerede italienere spiller en høj værdi grøntsager, som de bruger ikke kun i retter, men også rå. Og alligevel køkkenet Appenninerne halvøen kan ikke forestille sig uden den sædvanlige for os risretter med masser af krydderier - risotto.

Og, selvfølgelig, ingen måltid er komplet uden en krukke med god vin. Selv deres børn må italienerne drikker et par slurke af mousserende drik.

interiør

Uanset hvor du har smidt dine øjne, overalt den grønne: det på hylderne, og på væggene, loftet og på vinduet vindueskarme. Selv gulvet er lavet af sten blokke, hvilket skaber følelsen af, at du ikke kom til restauranten, og gå gennem gaderne i den gamle by Appenninerne.

En enorm rød tæller i rummet er et bredt udvalg af italienske koldt kød, oliven, ost, crispy hjemmelavede tærter.

Restaurant "Donna Margarita" har sin egen ejendommelighed og tiltrækning - en stor brændeovn, som serverer visitkort Italien - sprøde pizzaer.

Afdeling Hall vil give dig tilstedeværelsen af en pejs, som skaber en hyggelig hjem atmosfære for familiefester.

Italienerne spiser - stor glæde, og kender og føler, at det vil hjælpe kokken.

Paolo Bokollini

De, der nogensinde har besøgt denne restaurant måske bemærket, at på væggene hænger billeder af brun-øjede dreng med en varm og oprigtig smil. Og få ved, at drengen længe var vokset op og blive en kok "Donna Margarita".

I dag er det en 35-årig velbygget mand med sort hår ligesom natten, med et glimt i hans øjne, i de stærke hænder at farve tatoveringer. Paolo Bokollini rette kaldes ægte keeper og en af grundlæggerne af den rent italiensk stemning der hersker i restauranten.

En dreng født i Marche og bogstaveligt voksede op i retter tilberedt mormor, han er en discipel af Maori Ulyassi (hans restaurant blev tildelt 2 Michelin-stjerner). Russisk sprog, han lærte på MSU kurser og arbejde i køkkenet kom op med den største alvor. Han er konstant på udkig efter pålidelige leverandører og arbejdskraft, der anvendes til at tilberede mad i store mængder. Kog med stor entusiasme begyndte at træne deres russiske kolleger hemmeligheder denne køkken Appenninerne halvø, ikke at forglemme om, hvad retter plejet sin elskede bedstemor.

Som han siger Paolo, hans vigtigste mål er at fodre alle besøgende. Restaurant "Donna Margarita" gør alt i Moskva, at han følte sig som et medlem af en stor og fast sammentømret italiensk familie.

Selvfølgelig, kokken er klar over, at ingen af saucen koges de ikke sammenligne til dette hus, fordi der i sidstnævnte tilfælde til madlavning du skal tage kun 3 tomat, og i den første - ikke mindre end 30. For fødevarer love kan ikke sammenlignes med det aritmetiske - jo højere tal, jo sværere er det at fastholde den ægte smag.

Paolo Bokollini fuld rapport giver madlavning og tager højde for, at idealet om hjemmelavet mad i restauranten simpelthen uopnåelige. Alligevel, takket være hans indsats, hver ret foretaget af disse herrer over deres håndværk, der har forladt køkkenet udenfor og var på gæstens bord, spist med stor fornøjelse.

Og er det ikke, at den vigtigste pris for kokken?

Haute cuisine ved bordet

Mad levering var den ideelle løsning for dem, der sætter pris på hver eneste vågne øjeblik i hans liv, at vælge fællesskab med familie og nære venner. Fulminant vækst af fast food forretninger i de større russiske byer, herunder Moskva, værter skubbede en catering til mad levering.

Serverer dag ikke forårsage nogen problemer - kendte restauranter har ofte deres egen tjeneste, som er klar til at glæde dig med kulinariske lækkerier døgnet rundt, uanset hvor du er.

Dynamikken i den livsrytme har ført til, at bestille mad derhjemme er blevet ikke blot en bekvem måde at fodre din familie og forkælet, men også en vigtig service for travle mennesker, der ikke har råd til sådan en tidskrævende proces, som madlavning.

Jeg var ingen undtagelse, og vores restaurant. Levering sker dagligt fra 12:00 til 23.00. Det mindste beløb af din ordre bør være 3.000 rubler. Inden for 1,5 timer en kurer vil bringe din livret til alle steder i Moskva. En dejlig bonus: shipping cost er 0 rubler, det vil sige, det er helt gratis.

adresse

Kørselsvejledning til restauranten "Donna Margarita" (Address: Ul 1905 2nd bygning 1.): Så snart du forlader metroen af samme navn på gaden, gå til en cafe kaldet "Kish Mish". Så krydse gaden og stå overfor restauranten af japanske køkken "Sushi", drej til venstre og gå til tegnene "Salon gardiner". Før du vil være en zebra, der fører til pladsen. Gå til det og drej til højre. Næste du nødt til at gå hele pladsen, og du vil se "Sobinbank" indskrift. Den næste bygning er restauranten "Donna Margarita".

Planlæg og yderligere tjenester

Åbningstider: dagligt fra 12:00 indtil den sidste kunde. Parkering i nærheden af restauranten på hverdage betalt, i weekenden - gratis. For børn udviklet en speciel menu. Hallen er designet til 190 mennesker, en terrasse, åben fra maj til august - med 40 pladser. Wi-Fi til alle gæster gratis institutioner.

Anbefalinger fra "køkkenet master"

Paolo Bokkolini i mange år med succes formår arbejdsgangen i det Allerhelligste "Donna Margarita" - køkkenet. Mange af opskrifterne han har arvet fra sin Nonna (bedstemor).

Gæster steder Paolo anbefaler definitivt prøve salat med bars, typisk italiensk ret skalopine champignon sauce, og nyd et udvalg af pizzaer.

Som for bagning, er det umuligt at forlade restauranten uden forsøger æble og chokolade-cherry pie kogte bedstemors opskrift. Fra navnene alene er mund-vanding. Hvad tilbyder de besøgende "Donna Margarita"?

menu

Det er ingen hemmelighed, at de retter med fisk og skaldyr, ikke blot har en lækker smag, men også rige på vitaminer og nyttige stoffer. På tælleren vil du være i stand til at vælge, du er interesseret i fisk og skaldyr, og kokke vil forsøge at forberede måltider efter dine ønsker.

Restaurant "Donna Margarita" (i 1905) har en sæsonbestemt menu. Sommer restaurant behager en række forskellige varianter. Vær særlig opmærksom på fadet af kyllingelår "Alla Devil" koster 750 rubler. Utrolig lækre pennoni med rejer, krabber og botargoy modtog også anerkendelse gæst institution. Som personale, for at gøre denne parabol kok "Donna Margiraty" personligt bringer pasta fra Italien.

Restaurantens specialiteter - pizza proppet med asparges og parmaskinke drysset med ost skamortsa til 1250 rubler og carpaccio af rejer med orange sauce værd 1118 rubler.

Til dessert, forkæle dig selv med en frugt smoothie med jordbær og mango (330 rubler) eller "Saboyonom" - den mest delikate kage dekoreret med bær.

Italien for lille

Februar 21 Dette år, en italiensk restaurant "Donna Margarita" åbnede dørene til sin Culinary School for unge gourmeter. Hver lørdag unge studerende afslører hemmeligheder madlavning pasta, pizza og en række kiks i henhold til oprindelige opskrift af kokken Paolo Bokkolini institutioner. Pauser mellem madlavning var ikke mindre interessant. Børn tegning, læsning og spille pædagogiske spil.

Omkring 50 børn, ledet af den smukke kok Paolo Bokollini og hans assistenter, ved et langt bord lære at korrekt rul dejen. Med oprigtig fornøjelse at drysse sig selv og deres nye venner med mel og så italiensk ketcher som en flok kyllinger, oversprøjtning positive følelser og dermed opladning af gæster i restauranten.

Om søndagen, den unge kokke restaurant "Donna Margarita" fortalte om seværdighederne i Italien og alt, hvad der er relateret til denne solrige land.

Og den sidste weekend i måneden for mange moskovitter blev en glimrende lejlighed til at kigge ind i køkkenet i restauranten, til hele familien til at tilberede en ægte, sprød italiensk pizza.

Hvad de mener om institutionen besøgende?

"Donna Margarita" - er ikke den eneste italienske restaurant i Moskva. En eller anden måde magisk institutionen var i stand til at skabe omkring sig selv den aura af retten i form af en hyggelig og "italiensk" atmosfære, der er som en magnet for de besøgende. Der er intet usædvanligt i interiøret er ikke, men at så trækker folk til at besøge restauranten "Donna Margarita"? Anmeldelser af mennesker siger, at tiltrækker ikke udformningen af restauranten, og at den situation, som ønsker at tabe alt. En bred vifte af menuen, dejlige servitrice og selvfølgelig uovertruffen og dette "hjem" af italienske køkken.

For at opsummere, vil jeg gerne tilføje, at hvis du er vant til at gå til steder, hvor hver kvadratmeter er imprægneret med elegance og luksus, vil det indre af "Donna Margarita" ikke overraske dig. En kogt med sjæl og kærlighed traditionelle italienske retter og desserter, tro mig, ingen lades ligegyldig.

Og som de siger i Italien, Bon Appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.