HjemlighedVærktøj og udstyr

Svejsning af rustfrit stål

Bearbejdning af rustfrit stål som materiale, har en række funktioner. Dette gælder også for svejsning dele.

Svejsning af rustfrit stål - dette arbejde er ikke let. Det kræver streng overholdelse af Executive af processen. Felt af metalforbindelserne skal beskyttes mod den skadelige indflydelse af atmosfærisk luft. Denne betingelse er opfyldt, vil vi sikre pålideligheden af svejsningen.

Stort set kvalitet svejsning af rustfrit stål afhænger af de korrekte banebrydende komponenter, der skal svejses, og fremstillingen af elektroder.

Som følge heraf er de varme arbejdende dele, dvs. deres forsegling, er oxidfilmen dannet, som efterfølgende skal fjernes. Hovedsageligt fremstillet af rustfrit stål svejsning konstant strømkilde med brug af wolframelektroder.

Det rustfrie stål indeholder chrom, som under beskydning forarbejdning danner en kemisk forbindelse af kulstof og kromstål krænker strukturering og øger dens skrøbelighed.

Faktisk, at denne grund og tvunget udføre svejsning af rustfrit stål gas-skærmet og anvende særligt udvalgte flusmidler.

svejseprocesser

Til at forbinde dele af rustfrit stål af enhver egnet type af svejsning. I dette tilfælde er der en uskreven regel. Hvis svejseelementerne en halv millimeter tykkere, er lysbuesvejsning anvendes, de ledende manuelt ikke-afsmeltende elektroder af ildfast wolfram. Denne proces skal foregå i et beskyttende miljø på ethvert af inerte gasser. Sådanne gasser er stabile, ikke understøtter forbrænding, og ikke til andre materialer, som danner reaktionsproduktet. Ved svejsning i rustfrit stål inertgas ikke forbundet med metalelementerne der skal svejses.

Rustfrit ståltank eller et tyndvægget rør af rustfrit stål manuel lysbue svejseprocessen vil mislykkes.

For forbindelser med elementer med en tykkelse mindre end 1 mm, under anvendelse af en pulseret svejsning med afsmeltende elektrode under neutral gas miljø.

Stålmateriale tykkelse under 0,8 mm er svejset ved lysbue til overførslen jet metal.

Sammen med den ovenfor beskrevne to traditionelle teknikker rustfrit stål udbredte brand forarbejdning og højfrekvente, laser, og andre svejsemetoder.

Metode sammensatte udvalgte dele baseret på sammensætningen af metallet og dets tykkelse.

Der er flere funktioner i svejsning af rustfrit stål. Og hvis de ikke er taget i betragtning, så svejsningen vil være defekt. For eksempel er korrosion, som eksperter kan dannes efter svejsning i sømmen område kaldet "kniv". Og ved høje temperaturer langvarig eksponering tætning kan briste.

Rigtig udvælgelse fyldmateriale og buelængde, "hot crack" kan forhindres.

Ved svejsning i rustfrit stål færdig, færdiglavede leddene behandlet med slibende materialer, stripning og polering dem.

Udføres derefter varmebehandlingen. Når denne smeltede blanding parti og chrom er jævnt fordelt rundt i hinden.

For at rengøre svejsningen ætsemiddel anvendes mod snavs og plak. Denne procedure sikrer også, at sømmen i fremtiden ikke ruster.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.