Nyheder og SamfundBerømtheder

Kærlighed på skærmen og i det virkelige liv: 13 stjernernes par

Berømte skuespillere og skuespillerinder til tider så overbevisende skildre følelser på skærmen, falde i kærlighed og i virkeligheden. Som et resultat, efter at skyde et par til at fortsætte forholdet og i sin fritid. Her er nogle af de mest romantiske historier om disse Hollywood par.

Ryan Gosling og Eva Mendes

Under indspilningen af "The Place Beyond the Pines", skuespiller og skuespillerinde er så glade for hinanden, de begyndte at date. Desuden Eva, der tidligere blev anset for egoistisk at få et barn, fødte en datter Gosling. Nu parret tænker den anden baby.

Brad Pitt og Anzhelina Dzholi

Ventilatorer med beundring set på forholdet mellem helte, "Mr. and Mrs. Smith", og venter på, at kærlighed vil fortsætte ud over sættet. Og så skete det: skuespillerne har været sammen i elleve år og hæve seks børn.

Dzhonni Depp og Amber Heard

Johnny vildt forelsket i Amber på det sæt af "The Rum Diary" og forlod familien. Vanessa Paradis fjorten år ventede forgæves på forslag, men Hurd fik ringen i begyndelsen af romanen. Det ser ud til, at Depp ikke forveksler aldersforskellen (Amber yngre end tre og tyve år). Kærlighed kender ingen grænser!

Channing Tatum og Dzhenna Devan

De erobrede publikum danser i filmen "Step Up", men så indså de ønskede ikke at forlade. Aktører i kærlighed med hinanden og ofte arrangere en romantisk aften. De vokser op datter af Everly, som er meget lig paven.

Dzhoshua Dallas og Dzhinnifer Gudvin

Den kærlighedshistorie om et par begyndte på det sæt af serien "Once Upon a Time." Prince Charming og Snehvide var det perfekte par. På det sæt af Joshua er altid bekymret over sin elskede. Parret forventer en anden søn.

Ryan Reynolds og Bleyk Layvli

Efter at have spillet et par i filmen "Green Lantern", Blake og Ryan begyndte at date uden for sættet. Reynolds skilt Scarlett Johansson og livlig dumpet kæreste - DiCaprio. Nu Ryan og Blake er lykkeligt gift.

Kurt Russell og Goldi Houn

En af de mest stabile par i Hollywood kom til at filme komedien "overbord". De har været sammen i tre og tredive år de har en fælles søn, foruden datter af Goldie fra et tidligere ægteskab kalder Kurt far.

Deniel Kreyg og Reychel Vayss

Før du optager filmen "Dream House" de var bare venner, og derefter starte en familie. Alle brød med tidligere forhold og, som det viste sig, at aftræk.

Liam Hemsworth og Mayli Sayrus

De mødtes på settet af "The Last Song", hvor de spillede kærester romantikere - og følelser gik ind det virkelige liv på skærmen. Under forhold, Liam og Miley brød op, og så kom sammen igen, og nu planlægger et bryllup.

Hayden Christensen og Rachel Bilson

Det hele begyndte i 2008, hvor skuespillerne mødtes på settet af filmen "Jumper". De har været sammen i ni år og har en datter Briar Rose. Men for at registrere et parforhold ikke er i en fart, og man kan kun håbe, at de ikke gentage skæbne den franske Paradis og Depp pirat Hollywood.

Javier Bardem og Penelope Cruz

Passionate scener fra "Vicky Cristina Barcelona" kunne ikke passere uden spor - parret blev en model Hollywood familie! Penelope nyder moderskabet og Javier siger, at han har fundet ro i sindet kun med hende.

Tom Hanks og Rita Wilson

Disse aktører venligt chattede i lang tid, men de følelser er opstået kun i filmen "Volunteers". Rita slog op med sin forlovede og tre år ventede på Tom at skille sig fra sin kone. Sammen de tilbragte 28 år - du kan ringe Tom og Rita det perfekte eksempel på ægte kærlighed!

Kit Harington og Rouz Lesli

Fans af serien "Game of Thrones" lang bekymret tanke: der stjal væk Dzhona Snou? Det lykkedes at gøre vild Igritt. Fans straks indså, at de følelser kan slukke for skærmen, og ingen fejl. Rose og Keith begyndte at date. De synes at gløde med lykke og kærlighed! Vi kan kun ønske de unge elskende, deres historie har været lykkeligere i virkeligheden end på skærmen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.