Nyheder og SamfundBerømtheder

Luisel Ramos biografi parametre, dødsårsag og interessante fakta

Luisel Ramos - kendt uruguayanske mode model og mode model. Først og fremmest gjorde hun opmærksom på den mest letvægt. Hendes karriere endte tragisk. Hun blev en af de mest populære kvinder i verden, der har lidt af anoreksi. Da det viste sig, kan FAD kostvaner føre til døden.

Biografi Centerfolds

Luisel Ramos blev født i hovedstaden i Uruguay - Montevideo. Det skete i april 1984. Hendes far var en populær fodboldspiller i landet. Hans navn var Luis Ramos. Familien ikke kun Luisel besluttet at tilslutte sit liv til modellering virksomhed, på samme måde valgte hendes yngre søster Eliana.

Pige temmelig hurtigt og nemt komme til succes. Mindst bliver det almindeligt kendt i hjemlandet. Mange eksperter forudsagde det endda international karriere, men udenlandske tur, de ikke har så meget. Fame udenfor Uruguay, de bare ikke har tid.

sidste udstilling

Luisel Ramos, sidste show, som blev afholdt i hovedstaden i Uruguay, Montevideo, i 2006, var allerede meget synlig model.

August 2 ved den største modeshow i den største by i det sydamerikanske land har indsamlet mange ærværdige mode og verdslige personer. Ikke kun fordi de fleste af Latinamerika, men også fra Amerika og endda Europa. Åbningsceremonien af modeugen afholdt i fem-stjernet hotel "Radisson Victoria Plaza."

Tragedien af heltinden i denne artikel fandt sted lige på podiet. Pludselig faldt til alle Luisel Ramos. De læger, der var på det tidspunkt i rummet, forsøgte at give hende førstehjælp, men var magtesløse.

Vidner sagde, at det hele skete, da modellen allerede paraderede på catwalken. Hun løb ind i omklædningsrummet for at skifte tøj. På dette tidspunkt, pludselig faldt Luisel Ramos. Sidste show af pigerne forblev i hukommelsen på alle deltagerne i aften.

Dødsårsag

Officielt død fotomodel Ramos Luisel var resultatet af et hjerteanfald. Arrangørerne hævder, at ambulancen ankom omkring 20 minutter senere. Læger har forsøgt at bringe pigen til fornuft. Men ingen direkte hjertemassage eller elektrochok eller alle former for intravenøse injektioner ikke gav resultat. Hjerter Luisel Ramos stoppet.

Den grundlæggende version er, at hjerteanfald var forårsaget af en livsstil, der førte model. Et par år hun blev diagnosticeret med anoreksi. Hun bogstaveligt døde af sult. De retshåndhævende embedsmænd fortalte sin far, at Ramos Luisel et par dage før et modeshow i almindelighed ikke spise noget. Og før det foder udelukkende på kost "Coke" og salat.

Disse antagelser bekræftes og hendes yngre søster, som også var en model. Eliana bekræftede, at Luisel, ligesom mange andre kvinder i Uruguay, sætte sig selv utrolige forsøg, især faste, at være i stand til regelmæssigt at gå på scenen.

parametre Centerfolds

Luisel Ramos, hvis biografi er blevet en levende og illustrativ tilfælde af, hvordan man opnår succes og berømmelse mennesker risikerer deres liv og helbred, havde attraktive muligheder for modellen. Hendes højde var 175 centimeter. Således Luisel Ramos havde en vægt på 44 kg. Således hendes body mass index var kun 14,5. Mens tallet er allerede 16 enheder af tegn på alvorlige problemer, at det er nødvendigt konsultere en læge.

Det var generelt en meget attraktiv pige. Med blond hår og blå-grønne øjne.

Hvad er anoreksi?

For Luisel Ramos anoreksi er blevet en primær diagnose. Det er en sygdom, ifølge lægerne, og udløste et hjerteanfald.

Generelt anoreksi - det er en alvorlig og farlig sygdom i første omgang, er det mentale. Det vigtigste symptom på anoreksi - alvorligt vægttab. Sygdommen er ledsaget af konstante interne problemer. Manden er bange for at få fedt, fordi det forekommer ham, at selv spist hver barn kan have en negativ indvirkning på dens udseende. I fantasien af den syge idé om hans eget udseende ændrer sig dramatisk. Patienten altid forbliver ekstremt utilfreds med den måde, det ser ud. Derfor hele tiden forsøger at forbedre sin egen fysiske tilstand gennem kost, opslidende sportstræning, til sidst med hjælp fra den næsten fuldstændige eller fuldstændig afvisning af mad.

Alle disse problemer er ikke kun mentalt, men også til fysiologiske lidelser. Især stærke hormonelle og metaboliske forstyrrelser.

Eksperter identificere to typer af anoreksi: nervøse og mentale. Den første indebærer en fuldstændig afvisning af måltider eller stærkt begrænser et enkelt mål - vægttab. Som regel er denne type af anoreksi fundet hos kvinder, der er ofre for konsekvenserne af moderne massemedier, der er aggressivt fremmer trangen til pc'ens tykkelse og krop parametre model udseende.

Den anden type af anoreksi - psykisk. Det sker i både kvinder og mænd. Dens forskel ligger i det faktum, at personen nægter at spise på grund af den fuldstændige mangel på appetit. Dette kan skyldes flere årsager. Først, depression. For det andet, den panik frygt for forgiftning. For det tredje, katatonisk tilstand, når en person i lang tid er i en døs, ude af stand til at bevæge sig.

Den skæbne søster

Tragisk, Luisel og Eliana Ramos døde i en lignende måde. Den yngre søster til heltinden i denne artikel, som også var en model, var offer for anoreksi.

Tragedien fandt sted cirka seks måneder. I 2007 gjorde på tærsklen til Valentinsdag ikke blive Eliana. Deres død er meget ens. Som en ældre søster, lidt Eliana fra anoreksi, hvilket udløste et hjerteanfald. Faktisk har hjertet stoppet af underernæring.

Det skal bemærkes, at kort efter død Luisel Eliana Ramos fortalte reportere, at fra anoreksi lider et stort antal uruguayanske model. De fleste af dem regelmæssigt torturere mig selv ved at faste.

Desværre, den tragiske oplevelse af søstrene lært lidt af deres kolleger. Snart, i Latinamerika med den samme diagnose, vi begravede en anden model. Denne gang har offer for falske skønhedsidealer blevet en brasiliansk fotomodel Anna Carolina Restorn. Det er almindeligt kendt, at det er sidste gang før hans død, blev fodret kun æbler og tomater.

Den offentlige reaktion på død af anoreksi

Den tragedie, der skete for Luisel Ramos og Eliane, kastet mange i chok. I Uruguay, så begyndte vi at holde regelmæssig kampagne, iværksat af Ministeriet for Sundhed, som tilskynder kvinder til at opgive sult kostvaner og mistænksom i forfølgelsen af harmoni og unaturlig slankhed. Desuden er antallet af dødsfald som følge af anoreksi været stigende. Nogle læger endda kalde denne sygdom en af de farligste i det XXI århundrede.

Efter disse tilfælde har modeverdenen ændringer ramt mange lande. Især i Spanien i 2006 på den verdensberømte Madrid modeugen, blev det besluttet ikke at tillade visning af modeller, indekset for der var mindre end 18. En lignende beslutning blev lavet af italienske designere. Der har besluttet at forbyde arbejde med modellernes størrelse nul".

Bemærk, at "nul" er de parametre i kroppen på brystet 80 cm, talje 58 og hofter 86. For at forstå, hvordan sådanne dimensioner er unaturligt, skal det nævnes, at livet på en gennemsnitlig 8 år gamle piger i Storbritannien er 56 centimeter.

Sandt nok, gjorde modebranchen i England ikke går til de strenge forbud, som er vedtaget i andre lande. Der er kun begrænset til recepten, hvor designere opfordres kraftigt til at ansætte kun sunde modeller.

Undersøgelse af død Ramos

Efter døden af modellen blev foretaget en grundig undersøgelse, retsmedicinere gjorde en obduktion. Men lokale retshåndhævende myndigheder afviste at kommentere.

Således talte andre versioner af død modeller. Således grundlæggeren af en større agentur af Pancho Dotto, der arbejdede med søstrene Ramos, hævdede, at pigerne var fysisk sunde og mætte. Og al den snak om deres anoreksi usandt. Hun mener, at årsagen til deres død var en slags genetisk sygdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.