Hjem og familieBørn

Staphylococcus hos børn - en lejlighed til øjeblikkelig indlæggelse

Mens barnet stadig er meget lille, er risikoen for smitsomme sygdomme høj nok, og det er svært at behandle dem i denne alder. Selvfølgelig får et barn en vis immunitet fra sin mor, men det er ikke nok at effektivt bekæmpe de fleste patogener. Især er stafylokokker hos spædbørn en af de farligste sygdomme, som desværre er svære at bekæmpe.

Staphylococcus hos børn opstår på grund af infektion med en patogen bakterie, og det er meget vanskeligt at forebygge: disse mikroorganismer er meget fastholdige, og hvis de er i miljøet, er det ekstremt svært at bekæmpe dem. Heldigvis er ikke mange typer staphylococcus patogene, der er kun tre af dem: saprofytiske, epidermale og gyldne stafylokokker, og de er sjældne. Den sidste er den farligste - Staphylococcus aureus hos børn og voksne forårsager den mest alvorlige form af sygdommen.

Efter at komme ind i kroppen gennem skader på huden eller sammen med mad, er staphylococcus hos børn manifesteret om få timer i form af en alvorlig lidelse. Bakterier i kroppen forøges meget hurtigt, og snart forårsager produkterne af deres livsvigtige aktivitet alvorlig forgiftning, manifesteret som en akut tarmlidelse. Temperaturen stiger, diarré og opkast begynder, barnet mister sin appetit og bliver træg. I særligt alvorlige tilfælde reduceres blodtrykket indtil begyndelsen af stød. Disse er tidlige symptomer på sygdommen, og der er også et sent stadium, der er kendetegnet ved hudlæsioner. På den tredje eller femte dag på palmerne, sålerne og derefter over hele kroppen dannes pustulære udbrud, og i tilfælde af unødig behandling kan indre organer påvirkes på denne måde. På dette stadium er stafylokokker hos børn meget farlige og kræver intensiv medicinering.

I nogle, især milde tilfælde, kan stafylokokker hos børn være næsten asymptomatiske, eller symptomatologien er begrænset til hududslæt. I dette tilfælde skal diagnosen stadig foretages præcist og til tiden, da yderligere udvikling af sygdommen er mulig, så det er meget vigtigt at straks søge læge, hvis der forekommer udslæt.

Staphylococcus aureus hos børn og voksne forårsager de alvorligste tilfælde af sygdommen med mange komplikationer. Forsikring mod dets forekomst er uden for nogen persons magt, da denne stamme er meget fastholdig: den er modstandsdygtig over for temperaturen, herunder langsigtet, og den kan ikke dræbes ved langvarig kogning. Desuden hjælper alle slags desinfektionsmidler, herunder ethylalkohol, ham ikke. Næsten det eneste pålidelige middel, der kan ødelægge det - en almindelig grøn, så børn med stafylokoklæsioner af huden anbefales at behandle det, og for hver abscess skal du tage en separat bomuldspinne. Dette bidrager til hurtig genopretning og ikke-spredning af infektionen.

Staphylococcus aureus hos børn og enhver anden er også farlig, fordi dens patogener ikke kun er ekstremt resistente over for desinfektionsmidler og medicin, men udvikler også modstandsdygtighed over for dem, der tidligere hjalp dem med at kæmpe. Derfor er behandling af stafylokokker ikke en nem opgave . Normalt bruger de de nyeste antibiotika og sulfonamidpræparater. Diagnosen af stafylokokker hos spædbørn tyder på akut indlæggelse.

I intet tilfælde bør du prøve at tage til selvmedicinering - det vil kun forværre situationen, da stofferne skal vælges meget omhyggeligt og kun på basis af laboratorieprøver, da stafylokokker er fænomenalt tilpasset til stoffer, og hver dag er der i dette tilfælde på kontoen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.