HjemlighedHavearbejde

Som formeres ved jasmin: de vigtigste måder

Jasmine hører til familien Oleaceae og beskæftiger mere end 300 arter. Dens blomster har en delikat og behagelig aroma. Som for planterne, er det ikke kun æstetisk skønhed, men også de nyttige egenskaber. Dens blade udsender en duft, der er til skade for skadelige mikroorganismer. Hvis du er interesseret i Jasmine, og du ønsker at vide om hans avl, så lad os se på, hvordan man kan lave flere kopier af jasmin.

Avlsmetoder af jasmin

Deres er flere: frø, rod spirer, stiklinger og lagdeling. Lad os kort gennemgå de enkelte metoder.

Som Jasmine formeres ved hjælp af frø

Seed metode - den nemmeste. Men hvis planten kunstigt stammer, så er denne metode er uacceptabelt. Til reproduktion af naturlige sorter af jasmin er nødvendigt at vælge den højeste kvalitet og modne frø. Samtidig skal de blandes med sand og tørv, vandet og anbragt i kasser. Der skal de holde mindst to måneder ved en temperatur på 2-3 grader. I foråret frøene flyttet ind i andre kasser med jord og dækket med en tæt glas. Indtil frøene spire, er jorden konstant fugtet overflade sprøjtning metode. En uge senere, de første skud vises, og de begynder at blive transplanteret ind åbent terræn. Mens anlægget ikke styrkes, skal det skjult for direkte lys.

ved stiklinger

Lad os nu se på, hvordan man kan udbrede ved stiklinger af jasmin. Med denne metode planten overlever i næsten alle tilfælde. Brug kun veludviklede, sunde skud. Ideelle stiklinger med "hæl", skåret med et stykke gammelt træ. Til snarest muligt at styrke rødderne, er det nødvendigt at bruge midlerne til at stimulere væksten. Når stiklingerne vil blive plantet i kasser fyldt med jord, skal du medtage dem i drivhuset og dæk med folie. Lys skal være lidt, men jorden skal være konstant fugtig. Jasmine formeres ved stiklinger i foråret og sommeren. Den ideelle temperatur til dette formål er 20 grader. Det er denne metode bevarer alle kendetegn på en bestemt type.

Som formeres ved lagdeling jasmin

For at gøre dette, skal du blot trække en wire skud og nederste grene bøje sig ned til jorden og let dække jorden. Ved udgangen af sæsonen fra stiklinger opnås uafhængige buske, som bør grave et år, beskære saks og jord hver for sig. I dette tilfælde planten har en stærk rodsystem.

Som formeres ved jasmin buske

Der er en anden måde af jasmin reproduktion ved at dividere Bush. I foråret eller efteråret tilgroede buske gravet og adskilt med rødder i flere dele. Dette er normalt ikke mindre end 2-3 enheder. Så har du brug så hurtigt som muligt at sætte anlægget i jorden, så det ikke havde tid til at tørre. Der var tidspunkter, hvor det nyplantede unge træ meget hurtigt blomstrede. I dette tilfælde er det bedre at rive opløbet, så planten ikke begynder at løbe ud, er endnu ikke fuldt fået stærkere. Sådan udbrede jasmin? Hvilken af de ovennævnte metoder bedst for dig? De valg, du foretager for dig selv. Skal tænke på forhånd om, hvor du vil blive engageret i dyrkning og avl af jasmin - hjemme eller på deres sommerhus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.