SundhedSygdomme og betingelser

Hvad der adskiller det symptom på tolvfingertarmen symptom på mavesår?

Er der en karakteristisk symptom på mavesår, sår på tolvfingertarmen, på grundlag af hvilken læge kan diagnosticere denne særlige sårdannelse i fordøjelsessystemet? Det viser sig der! Det er en smerte udstrålende til venstre skulderblad område eller i den øvre kvadrant. Er det muligt at mistænke uden særlig medicinsk viden, at smerten ikke er forbundet med rygsøjlen?

duodenum funktion

Placeret i duodenum gastriske pylorus og henviser til de organer i tyndtarmen. At det tildeler tarmsaft enzym nødvendig for fordøjelsen. Takket være dens kontraktile kapacitet - motorik - der er blandede produkter med dette saft, og indholdet flyttes til de tilstødende sektioner af tarmen.

Dækket tarmen tredobbelt shell, der består af:

  • serøs komponent, der også omfatter maven;
  • muskulære tilvejebringelse kontraktilitet;
  • slimhinde, på hvilken de intestinale villi.

Hver villi i slutningen, er der vaskulære og lymfeorganer, optage næringsstoffer, og kirtel på involveret i fordøjelsessystemet base. Hvis mindst én børster er beskadiget, det bliver en mavesår pære af duodenum, symptomerne kan hvoraf ses på de ubehagelige ændringer i deres egen stat. Må ikke opmærksomme på det spirende smerte umuligt. Selvom ikke alle af dem kan være uafhængigt forbundet med patologi fordøjelsessystemet.

Mistanke om mavesår proces

Af de symptomer, som indikerer et sår i tolvfingertarmen, er:

  • dyspepsi ;
  • smerter i morgen, som normalt vises til højre under ribbenene;
  • smerter i fravær af mad;
  • opstød;
  • overdreven flatulens;
  • opkastning;
  • det vigtigste symptom på tolvfingertarmen, som ikke forekommer, når et mavesår - smerter under venstre skulderblad.

Ligeledes kan tilstedeværelsen af sår i tarmen hos patienten oplever vægttab.

Hvis betændelse i pærer gør sig gældende kun et symptom på sår på tolvfingertarmen, som giver det reflekterede smerter i venstre skulder, kan lægerne i lang tid ikke diagnosticere ulcerøs proces. Patienten, der behandles for osteoarthritis, forværrer tarmslimhinde ulceration anvendelsen af ikke-steroide lægemidler. Og kun når der er andre manifestationer af mavesår sygdom, er udnævnt til særlig behandling.

Men lægen er ikke skyld i uvidenhed eller skødesløshed. Oftest patienten "skyldig" i sig selv. Han har ikke forbinder smerte med processen med at spise, selv om deres manifestation sker på bestemte tidspunkter. Akutte smerter normalt opstår et par timer efter et måltid og ikke aftager selv med smertestillende medicin.

Årsager til mavesår og dens behandling

Ikke altid give en diagnose - sår på tolvfingertarmen - symptomer. Foto eller røntgenbillede fibrogastroscopy - kun de er grundlaget for diagnosen. I øjeblikket er den fotografiske metode sjældent anvendes, kræver forudgående forberedelse: før testen skal du drikke et kontrastmiddel, som for mange patienter er et allergen. FGS - endoskopisk undersøgelse duodenum ved at indføre sensoren i patientens krop - giver en effektiv vurdering af sin skal.

Årsager til duodenalsår betragtes hyperaciditet, kost lidelse, stress, bivirkning af brugen af narkotika og infektion med bakterien Helicobacter pylori. Derfor, før ordination behandlingen brug resultatet af en anden analyse - for tilstedeværelsen af H. pylori i blodet. Til dette har vi endnu til at tage blod fra en vene. Hvis analysen viste tilstedeværelsen af bakterier, ud over omsluttende lægemidler, midler, som reducerer inflammation og reducere surheden af sekretion ordinere antibiotika.

I øjeblikket, hvis Helicobacter ikke registreres, til behandling af sår gælder "Omez" stoffer "De-Nol", "Almagel" og lignende. Deres kombination, dosering og varighed af modtagelsen bestemt af den behandlende læge. Bedst egnet til ødelæggelse af bakterien Helicobacter pylori betragtes makrolid antibiotikum.

Hvis der er mindst én symptom på tolvfingertarmen, så kontakt din læge er påkrævet nødvendigvis. Ubehandlet sår kan give komplikationer af gastrisk blødning, og derefter uden kirurgi, hvor der skal skæres det berørte afdeling, vil det være umuligt at gøre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.