SundhedAlternativ medicin

Sådan bruger goji bær? goji bær til vægttab: de positive og negative anmeldelser. Goji bær: fordele og ulemper

At lære at spise goji bær, vi beskriver nedenfor. Men før at jeg ønsker at henlede Deres opmærksomhed på, og en anden, ikke mindre vigtig information om de nævnte ingredienser. Efter alt, folk kender ikke alt om, hvad produktet er, hvor den vokser, og hvad dens fordele.

Goji Bær - er berberis?

Dette spørgsmål bliver ofte spurgt af dem, der absolut ikke velbevandret i planter, træer og frugter. Det skal også bemærkes, at de er underlagt bedrag på den del af sælgerne af produktet. Efter alt, i forfølgelsen af indtægter uagtsom ejere give almindelige uhøjtidelige berberis frugter til nyttige og dyre goji bær.

Så hvilke oplysninger du skal have for at købe det rigtige produkt? Dette er, hvad vi beskriver nedenfor.

Hvad er Goji?

Før du fortælle os om, hvordan man spiser goji bær, bør der gives generelle oplysninger om anlægget, der vokser disse frugter. Som det er kendt, en busk kaldet Dereza almindelig eller Berber Dereza (fra latin almindelig bukketorn). Dette synspunkt repræsenterer en træagtig plante af familien Solanaceae. Med hensyn til navnet goji, er det afledt af det kinesiske navn gǒuqǐ. Overraskende, de fleste mennesker tror, at disse bær er giftige. Det er dog ikke. Efter alt, frugterne af almindelig bukketorn (latin Lycium barbarum) og kinesisk (Lycium chinense) er helt uskadelige. Desuden er de meget nyttige og bruges ofte i folkemedicinen.

Så hvis du ønsker at købe produktet til medicinske formål, så skal du købe frugten kun to indsendte buske, og alt andet kan roligt betragtes som en forfalskning.

Hvor kan man købe goji bær?

Frugter af almindelig bukketorn eller kinesisk kan købes på markederne og i specialbutikker, og selv i de butikker med te. Men deres pris er ganske høj. Efter alt, er dette bær dyrkes i Kina, Tibet og endda i Himalaya. Men hvis du ser produktet til en lavere pris, så skal du ikke bare i tvivl om hans kvalitet, som i dag almindelig bukketorn og kinesisk dyrkede overalt, også i vores land.

udseende

Om hvor man kan købe goji bær, du allerede kender. Nu vil jeg præsentere Dem beskrivelsen af træagtige planter og deres frugter. Disse bær vokser på en busk, der når en højde på 3,5 meter. Dens grene er dækket med en meget tynd og skarpe pigge, samt simple kantet elliptiske blade. Før fremkomsten af frugten er en plante dækket med klokke-blomster lilla eller lilla-pink nuance.

Tibetanske goji bær, samt kinesisk og andre i forskellige regioner ser ud på forskellige tidspunkter, dvs. fra juli til oktober eller fra maj til september. Frugterne er små koral røde bær (kan være gul, orange, lilla og endda sort), størrelse på fra 1 til 3 cm.

nyttige egenskaber

Goji bær, som fordel er ubestrideligt, bruges aktivt i alternativ medicin. Fra det lave te, tinkturer, frugtdrikke, frugtdrikke, og så videre. D. Så hvad er attraktivt er frugterne af moderne healere? For at besvare dette spørgsmål, mener den kemiske sammensætning af de modne bær.

Så blev wolfberry frugt specialister Følgende stoffer fundet:

 • Ascorbinsyre - 0,5%;
 • betain - 0,1%;
 • vitamin A og B1 og B2;
 • nikotinsyre;
 • aminosyre GABA;
 • tetraterpener fizalin og zeaxanthin;
 • steroider, β-sitosterol og solasodin;
 • polysaccharider;
 • scopoletin, p-coumarinsyre, proteiner og mange andre elementer.

Med denne sammensætning bær goji (Anvendelsesmetode vil blive præsenteret i detaljer nedenfor) underværker, nemlig forynge og oprenset blod, hjælpe med at fjerne rygsmerter og slagspændinger, giver hurtig genopretning fra og ARI ARI.

Også værd at bemærke, er, at den tibetanske Boxthorn ofte bruges til patienter med diabetes (med forsigtighed), synshandicap og anæmi. Frugterne af denne busk er stoffer, der hjælper med at bekæmpe forskellige vira, styrke lungerne, nyrerne, nervesystemet og fjerne giftstoffer fra kroppen.

Det rigtige valg og modtage

At behandling utraditionelle metoder, du gik ikke at skade og gavn, er det vigtigt at vide, hvordan man spiser goji bær. Til en start, de skal købe på det rigtige sted, for i stedet for rigtig frugt wolfberry du kan sælge andet, billigere produkt. I den forbindelse er det nødvendigt at spørge sælgeren, hvor det blev bragt til dette produkt, og om der er et certifikat for det. Denne omhyggelig udvælgelse skyldes, at der i dag en masse bær begyndte at ankomme i vores land fra Spanien. Men nogle eksperter siger, at frugten dyrkes der ikke findes sådanne helbredende egenskaber, såsom den tibetanske produkt. Det er derfor, kyndige forbrugere anbefale at købe disse bær er kun nyttig i det tibetanske butikker.

Sådan bruger goji bær? Start modtage plantebaserede lægemidler sådanne frugter med ønskelig minimum af doser. Efter alt, hver narkotika, herunder naturlig, har sine kontraindikationer og bivirkninger. For at forstå, det er egnet til dig eller ej, bør du spise et par bær og vente et par dage. Hvis der i løbet af denne tid har du ikke vist nogen allergiske reaktioner, så kan du trygt bruge dem til behandling.

Korrekt indsamling og den anbefalede dosis

Før du bruger bær goji vægttab eller generelle sundhed, eksperter anbefaler at tørre dem, selv om de har tilladt og frisk. For at gøre dette, skal frugterne omhyggeligt indsamlet fra bushen, og derefter gå igennem, og uden skylning i vand, jævnt vystelit på almindeligt papir. Tørre bær er anvendelige fortrinsvis i skyggen. Det skal også bemærkes, at til dette formål under alle omstændigheder ikke kan anvendes ovn. Efter alt, under indflydelse af varmebehandling af produktet vil gå alle de vitaminer, polysaccharider og andre næringsstoffer.

Sunde mennesker unge og midaldrende i dag lov til at spise omkring 15-50 gram tørrede bær. Som for de ældre, der kaldes den dosis, anbefales det at reducere dem præcis to gange. Dette skyldes det faktum, at en stor mængde tør frugt i et trin let kan forårsage trykstød.

Før brygning goji bær eller bruge dem som en helhed, bør de være godt skylles under rindende koldt vand fra hanen. I øvrigt blev ofte sådanne frugter tidligere gennemvædet i vand i én time, og derefter spist som en tørret frugt eller i forskellige cocktail tilsat, salater, desserter, yoghurt, korn, bagværk og så videre.

Sådan laver du en te fra frugten af wolfberry?

Te med goji bær bruges ofte som et antiviralt og en forfriskende drik. På grund af det faktum, at den mest tilgængelige form af frugten, som kan købes i specialbutikker, er det tørrede produkt, er deres mest populære metode til ansøgning brygning. Det bør dog være opmærksom på, at i løbet af denne procedure, at produktet mister nogle af sine gavnlige egenskaber. I denne forbindelse er det ikke ønskeligt at brygge kogende vand. Efter alt, at den eneste måde du kan holde alle de vitaminer og andre elementer, men med regelmæssig brug får nok mineraler, vegetabilsk protein, polysaccharid og så videre.

Så før brygning goji bær (kontraindikationer sådan te vil blive beskrevet nedenfor) bør være godt vaskes i koldt vand, og derefter tage den fulde store skefuld tørret frugt, sat i en dyb kop, og hæld 250 ml er ikke meget varmt vand (temperaturen bør være omkring 85 grader) . I denne tilstand er produktet ønskes at opretholde en løs låg til et kvarter.

Siden drikke goji bær, brygget med varmt vand? Klar drik skal afkøle ved stuetemperatur og derefter at bruge i en mængde på 1-1,5 liter om dagen. Det er værd at bemærke, at denne te har en forfriskende effekt og sur smag, hvilket er ganske minder om grøn æblekompot.

Hvis du har hårdt brug for at tabe et par kilo, du har brug for at forbruge denne drik i stedet for vand i et par dage. Af den måde, tørret goji bær til vægttab så effektiv som te. Dette skyldes det faktum, at de indeholder en stor mængde af næringsstoffer og vitaminer, der er afgørende kroppen under en streng og strenge diæter. Selvfølgelig få mennesker tror, at indtagelse af te lavet af sådanne frugter eller bær, kan du tabe sig. Men faktum er. Efter alt, på grund af den ernæringsmæssige produkt, du begynder at spise mindre fedt og andre højt kalorieindhold mad, som ikke kan undgå at påvirke din figur.

Hvis du ikke ønsker at de ideelle former, kan i sådan en drink være yderligere hælde sukker eller sætte et par skefulde honning.

Vi kan ikke ignorere det faktum, at i alternativ medicin i denne te meget ofte andre ingredienser tilsættes i form af mynte, ingefær, solbær blade, citron og så videre. Det skal bemærkes, at smagen af goji temmelig godt med alle de nævnte komponenter.

Med hensyn til kontraindikationer, så er denne te er uønsket at bruge for gravide og ammende kvinder samt på tidspunktet for højt blodtryk, især for personer over 65 år.

Vi gør sammen nyttige infusion

Goji bær, hvis anvendelse er omfattende, ideel til fremstilling af alkoholholdige infusioner. For at gøre det stof alene, du har brug for en god vask Den tørrede frugt wolfberry, og derefter male dem ved hjælp af en vinkelsliber eller en konventionel blender med vedhæftede filer knive. Opslæmningen fra bærrene skal placeres i en glaskrukke eller flaske og straks pour sorokagradusnuyu vodka. Hvor alkoholen plan bør være lidt over niveauet af jorden masse og fuldstændigt dække det.

Når de to komponenter vil være i tanken, bør de blandes grundigt, stramt lukke låget og sætte i et mørkt sted præcis en uge. Efter syv dage med gæret masse er påkrævet for at filtrere, og derefter lagt i et kølekammer hvor infusionen skal gemmes til direkte forbrug.

Accepter husråd på grundlag af bær goji ønskelig i 1. stor ske to gange dagligt før frokost og middag. Behandlingsforløbet sådan infusion bør ikke vare mere end en måned. Når det er absolut nødvendigt det kan gentages i to uger. Brug dette værktøj, er det ønskeligt i sæsonen af forkølelser, når du har brug for at styrke dit immunforsvar. På grund af det faktum, at tinktur i sådan en husstand indeholder alkohol, er det ikke anbefales til børn under alder samt gravide kvinder og mødre under amning.

Wolfberry frugter som mad komponent

Som nævnt ovenfor, kan du bruge disse bær i generelle form, uden brygning, tørring og ikke insistere på vodka. Med henblik herpå bør indsamles frugterne og derefter vasket grundigt i varmt vand. Hvis du bruger tørrede produkt, kan det spises uden forudgående iblødsætning. Men i denne form, er det for hårdt og ikke meget velsmagende. Det er derfor, tørt, er ren frugt anbefales at sætte i en beholder, dæk med vand og lad stå i denne tilstand i flere timer. I øvrigt, bouillon således opnåede det er uønskeligt at hælde. Det bør drikke en halv kop efter hvert måltid. Det skal bemærkes, at denne væske indeholder en stor mængde af nærende og nyttige stoffer for sundheden.

Der Goji bær kan i hvert fald hver dag, men kun på den betingelse, at du overholder ovennævnte dosis på 15-50 g Disse frugter er ideelle til kalorielette snacks mellem morgenmad, frokost og middag. Desuden udblødt i vand, tørret bær aktivt anvendes i fremstillingen af forskellige retter. De tilsættes til mælkebaserede drikkevarer (kefir, yoghurt, katyk, yoghurt, etc.), såvel som side retter, gullasch, korn, supper og endda søde hjemmebagte kager. I de flydende fødevarer data bær kan spredes og ikke gennemvædet tilstand. Som for testen, så opblødning i vand, de var stadig værd, ellers de hårde indeslutninger gjort hjemmebagt kage eller tærte er ikke så godt, som vi gerne vil.

Andre påføringsmetoder

Wolfberry frugter busk er ofte brugt som et krydderi til søde og krydrede retter. Det er værd at bemærke, at de giver middag en sød-sur smag, som hvis du har tilføjet en konventionel berberis. fordelene ved denne ret, vil dog være langt større. Efter præsenteret bær indeholder en enorm mængde af vitaminer og næringsstoffer.

Hvis du manuelt vil gøre sådan krydderier, bør du tage de tørrede goji bær (negative anmeldelser om dette produkt, du er usandsynligt at finde), vask dem grundigt og sted på papirservietter. Når frugterne tørrede op igen, der skal placeres i en stram plastpose, og derefter anbragt på en skæring bord og strække kagerulle til dannelse af en fin krumme.

Hvis du tidligere har brugt dette krydderi i køkkenet, du sikkert ved, hvordan det skal anvendes. For de uindviede, låget denne procedure i flere detaljer.

Under forberedelsen af forskellige retter krydderier af tørret frugt wolfberry bør føjes til næsten den bitre ende, efter at pladerne off. Fordi vi alle ved, at under indflydelse af høje temperaturer nyttige komponenter i dette produkt er fuldstændig ødelagt, og alt, hvad der er tilbage af det, er blot en smag og en behagelig aroma. Ligeledes at det er nødvendigt tilføje sådan et krydderi og i hjemme bagt varer. Dette kræver at vælge opskrifter øjeblikkelig fremstilling, småkager, muffins eller andre lækkerier er fuldt brugbar allerede efter en fjerdedel af en time efter tilkobling af ovnen, eller mikrobølgeovn Multivarki.

Selvfølgelig er det sundere og lækrere alt er der bær friske. Men desværre, er det ganske vanskeligt at gøre i vores land, hvordan man får data frugter plukket fra bushen, er det praktisk taget umuligt. Men bare rolig, fordi der i tørret form, dette produkt er i stand til at være en værdifuld del af din kost, især hvis det bruges korrekt og regelmæssigt. Så hvis du ønsker at fuldt ud at værdsætte de egenskaber og smagen af ingredienserne, vær ikke bange for at eksperimentere og bruge usædvanlige opskrifter, omsætte til praksis deres fantasier. Efter alt, i hvert fald, vil Wolfberry frugt bringe dig kun fordele.

Hvad er årsagerne dette produkt ikke kan anvendes?

Meget mange nyttige produkter kan påvirke den menneskelige krop. Så hvorfor, i nogle tilfælde, du kan ikke spise goji bær? Skade dem kan skjule det faktum, at disse frugter indeholder for meget syre og vitaminer. Det er af denne grund en person uhyre forbruge dette produkt inden for en kort periode kan dækkes med bistader. Dog skal det bemærkes, at denne allergi kan opstå ikke kun fra goji frugt, men også fra andre frugter og bær, som også er potente allergener.

Foruden udslæt på huden, kan overdreven brug af dette produkt forårsage flatulens og endda diarré. Dette gælder især for folk, der har meget tynd mave. Desuden bivirkning af goji bær som mulige ændringer i effektiviteten af visse medicinske præparater, der er taget parallelt med produktet. Specifikke beviser for dette er ikke, men mange eksperter hævder, at sådanne fordele både kan forbedre og reducere virkningen af lægemidler, navnlig hvis de anvendes til lavere blodtryk eller at fjerne smerter i hjertemusklen. I denne henseende, rådes du til at rådføre sig med din læge om, hvorvidt du kan bruge en populær behandling i forbindelse med konventionel behandling.

Kontraindikationer til brugen af produktet

goji (kontraindikationer vil blive diskuteret nedenfor) betegner et lægemiddel, som ofte anvendes til behandling og forebyggelse af forskellige sygdomme. Men, som med ethvert lægemiddel, disse frugter har også deres egne bivirkninger. På dem vi fortalte i detaljer lidt højere. I dette afsnit præsenterer vi en detaljeret information om kontraindikationer for dette produkt. På trods af at de er der ikke så meget som en konventionel medicinsk udstyr, da de stadig har brug for at vide.

Så i lyset af de særlige egenskaber af disse bær det er strengt forbudt at bruge nogen form for følgende grupper af mennesker:

 • børn op til tre år;
 • mennesker, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner, især i gule, røde og orange frugter, bær og grøntsager (f.eks mango, abrikoser, æbler, tomater, ferskner, jordbær, kirsebær, citrus, etc.);
 • mennesker, der ofte diarré;
 • mennesker med kræft.

Med hensyn til sidstnævnte kontraindikationer, der denne gang for at være kontroversiel. Faktisk på den ene side er disse frugter indeholder antioxidanter, som er i stand til at hæmme væksten af cancerceller. På den anden - brugen af dette produkt kan reducere effektiviteten af medicinsk behandling betydeligt. Dette skyldes det faktum, at den person under behandlingen udpeget alvorlige lægemidler, der undertrykker immunsystemet. Til gengæld vil sund og nærende frugt wolfberry immunitet forbedre mere og mere. I denne henseende er denne ingrediens anbefales at bruge i patienter med kræft med ekstrem forsigtighed og kun efter høring af din læge.

Der er en anden kontraindikation for brugen af goji bær. Det drejer sig om gravide og ammende mødre. I det første tilfælde, disse frugter er ikke kun i stand til at mætte kroppen af de kommende mødre med næringsstoffer og vitaminer, men også hæmme absorptionen af andre elementer, der ikke er mindre vigtigt for barnet. I tilfælde af ammende mødre, denne kontraindikation er fordi bærrene er repræsenteret ved en stærkt allergen, og dette kan være til skade for selv livet for en nyfødt baby sundhed og.

Af den måde, hvis du ikke ønsker at købe sådanne frugter i butikken, kan de vokse på egen hånd. For at gøre dette, bliver frøene solgt goji bær, som, selv om de er lunefuld, men stadig vokse godt i de sydlige regioner i vores land.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.