FormationSprog

Ordet "naturlig": der er behov for det komma eller ej?

Det faktum, at de indledende ord til det brev, du har brug for at afsætte et komma, alle kender. Ikke desto mindre er forslagene med følgende ord er ikke ualmindelige tegnsætning fejl. Hvad er årsagen? Før besvarelsen af dette spørgsmål, må vi forstå det faktum , at denne indledende bemærkninger.

definition

Indledende bemærkninger indgår i forslaget, men er ikke medlem. Det kan være repræsenteret ved verbet, et navneord, et pronomen. Ofte tager form af en indledende adverbier ord. For eksempel: selvfølgelig rigtig, formentlig, uden tvivl, selvfølgelig.

Komma - et punktum, ved hvilken de fleste af de indledende ord er adskilt fra resten af sætningen. Hvis det er slettet fra sætningen, vil dets betydning ikke ændre sig væsentligt. Indledende ord tilføjer udtryk Erklæringen indeholder kilden til meddelelsen. Det kan også udføre andre funktioner.

Nogle indledende ord udtrykkelig estimat pålideligt informeret (sikkert synes sandsynligt, kan måske sandt, sandt, naturligvis). Komma - tegn, der kræver formulering både før og efter hvert af disse ord. Men kun i de tilfælde, hvor de ikke spiller rollen som den sætning. Den største vanskelighed ligger i det faktum, at ingen af dem er de ord, der bruges i brevet kun som indledende.

I nogle tilfælde er den "naturlige" står med komma?

Opgørelse af tegnsætning er nødvendig, når du skriver de dele af talen, som ikke er en sætning. Et af de indledende ord, som er ganske almindelige i dagens skrift er "naturlig". Komma kommer efter, hvis det begynder at tilbyde. For eksempel:

  • Naturligvis sov han, fordi han arbejdede indtil tre om morgenen.
  • Naturligvis de smiler til hinanden, og foregive, at de ikke kender.

Altid stande fra hinanden indledende ord "naturlig". Komma værd både før og efter det. For eksempel, "sagde han, selvfølgelig, uden tøven og skælvende i hans stemme."

adverbium

Så har vi fastslået, at "naturlige" er tildelt et brev af kommaer. Hvad er så svært? Som allerede nævnt, er dette ord ikke altid spille en rolle induktion. Det kan være et adverbium, der ofte fungerer som en sætning definition. I dette tilfælde er tegnsætning registrering ikke nødvendig. Men om det er et medlem af forslagene til tider det afhænger af konteksten. Ovenfor er et eksempel, hvor den nuværende indledende bemærkninger. Men den samme sætning kan fortolkes forskelligt. For eksempel: "Han talte naturligt, uden tøven og bæven i stemmen."

"Naturligvis," udgivet af kommaer, når det er muligt at erstatte disse indledende ord, selvfølgelig, det siger sig selv, naturligvis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.