BilerBiler

Oversigt over bilen Lada Largus Cross. Tuning "Largus" 4x4 fra producenten

Bilmodeller "Lada" har længe ikke været vækket af vild entusiasme blandt bilister. Selvfølgelig, hvis du ikke tager højde for tegningerne af koncepter og udstillingsudstillinger. Teknisk tuning "Largus" i 2012 producerede ikke den forventede reaktion, modellen blev bare en af innovationerne i AvtoVAZ. Det blev produceret i tre typer af krop: varevogn, vogn og kompakt. Denne model har fyldt rækken af budgetsegmentet, men har ikke fået meget popularitet. Men øget efterspørgsel blev stadig observeret. Som regel er kunderne mennesker, der ofte går til landet eller bare bærer store belastninger. Det er takket være den kapacitet, som bilen fandt sin forbruger.

Men AvtoVAZ fortsatte med at udvikle denne linje. Og allerede inden for rammerne af den internationale udstilling 2014, der blev afholdt i Moskva, blev pseudo-crossover Lada Largus introduceret. Karakteristika for bilen, men ikke alle, er ikke ændret. Prefixet "Cross", som blev brugt af producenterne, garanterede øget clearance, nye R16-hjul, en plastikafskærmning til beskyttelse, en modificeret kofanger og dørholdere i sort.

udvendig

Det er værd at bemærke, at bilen i udseende ligner en SUV, der kan erobre enhver vej. Forreste kofanger er lavet af plastik, men bilen ser ikke primitiv ud. Sandsynligvis er højdepunktet metalindsatsen. Generelt svarer den eksterne tuning af "Largus Cross" til sin forgænger, og der er ingen mening i at søge drastiske ændringer. Den opdaterede bil har dog erhvervet moderne funktioner og en vis dynamik. En del rolle i designet udføres af 16-tommers diske lavet ganske godt. De er ideelle til både kørsel i byen og off-road.

En erfaren chauffør vil straks bemærke, at grundklaringen af denne model er øget. På Lada Largus er den 145 mm, mens den er "Cross" - 170 mm. Hvad angår de resterende kriterier svarer de fuldt ud til universel for klasse B.

Indretningsdesign

Den æstetiske tuning af "Largus" forårsager mange modsætninger, især det mærkes i salonen. Hvorfor vises disse følelser? Og det skyldes det faktum, at designerne brugte for dristige og kontrasterende teknikker til indretning, som ikke alle er entydige.

Ændringer har påvirket dørens polstring, og rattet, frontpanelet er lidt ændret. Men hvis du ser dybere, forbliver meget det samme. Når alt kommer til alt, er de grundlæggende mekanismer slet ikke ændrede, og der er ikke mere komfort i bilen, hvilket tydeligt blev demonstreret af prøvekørslen. "Largus Cross" 4x4 - forhjulstrækbil, så der blev ikke tilføjet andre brydere.

Selvfølgelig er ikke kun kontrollerne i salonen. Udformningen af sæder, døre og så videre får også stor opmærksomhed. Largus Cross vil ikke skuffe sine ejere i denne henseende. I kabinen er der mange elementer, der er lavet af læder af høj kvalitet og skiller sig ud i orange. Det lader til, at et sådant designbevægelse er designet til unge. Det ser naturligvis ganske imponerende ud. På trods af at salonen ligner Renault Logan, har orange indsatser tilladt at tilføje et vrid og lidt ændrer bilens overordnede indtryk. Terrængående bil "Lada Largus" 4x4 er lavet på grundlag af Lux-modellen, derfor er det ikke nødvendigt at installere ekstra elektronik. Alt dette er allerede i den grundlæggende konfiguration.

Se under emhætten

Hvis nogen engang kørte Renault Logan MCV, så på Largus Cross, vil den ikke se noget nyt, da specifikationerne er helt identiske. Motoren er 105 hestekræfter. Det virker ret godt ved lave omdrejninger og træk ikke på de to første gear, føreren kan kontrollere brændstofforsyningen så præcist som muligt. Men ved hastigheder over 120 km / t er det følt, at trykket ikke er så aktivt som det var før. Selvfølgelig vil meget få mennesker accelerere på russiske veje til denne hastighed, så denne minus er ubetydelig. En praktisk fem-trins manuel gearkasse leveres komplet med den motor, som Lada Largus bilen er udstyret med.

karakteristika

Hvis du snakker detaljeret om de tekniske egenskaber, er det værd at nævne bilens dynamiske stabilitet. Maskinen mister ikke sin dynamik på op- og nedture, selv når der er syv personer i den. Hvis du taler om hvor meget bilen bruger brændstof, kan du ikke hjælpe med at bemærke forskellen med Lada Largus vognen. Udgiften for enhver form for bevægelse steg med ca. en liter. I den nye model omkring byen vil der blive brugt omkring 11 liter brændstof, og på vej - 7,5 liter. Vær også opmærksom på stigningen i det maksimale hastighedsniveau, som nu er 165 km / t.

Crossover "Lada Largus": trim niveauer og priser

Der er ikke mange ting at fortælle om de komplette sæt. Alle komfortbetingelser er taget fra forgængeren - den universelle af "Lux" -klassen. Og det siger allerede, at i kernens indhold er der:

  • Fuld electropackage;
  • System til opvarmning af sæder i første række;
  • Indbygget PC;
  • airbags;
  • multimedier;
  • ABS og BAS systemer osv.

Prisen på fem-sæders model starter fra 615 tusind rubler., Syv-sæders model - fra 640 tusind rubler.

Lad os opsummere resultaterne

Bilen kunne godt lide mange. Nogle var overrasket over, at den samme optimering ikke blev lavet i Renault Logan. Enhver, der kigger på tuning "Largus" 4x4, vil sige, at denne model offroad-bil stadig er langt væk. Men den vellykkede stigning i ground clearance siger endda om arbejdet i denne retning. Du kan også tilføje en plastik kofanger her. Der er mangler, men de er ubetydelige. Mange er ubehagelige med det faktum, at der ikke er mulighed for at vælge indskærmens farve i kabinen eller at skifte udstyr. Denne bil vil ikke kunne klatre op ad en stejl skråning i et bjergområde eller køre ved højhastighed off road, men det er perfekt tilpasset russiske veje. Selvom mange tror at prisen er for høj. Det er værd at erkende, at der ikke er så mange succesfulde Lada transformationer, så du kan være glad for den indenlandske producent og selvfølgelig for de heldige ejere af Lada Largus Cross.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.