SundhedMedicin

Pelvic bone

Bælte i underbenene kaldes benringen - massiv og tæt - der danner tre bækkenben, der forbinder med sakrummet. I en voksen danner de sammen fusioner en tilstrækkelig stærk struktur. Den sciatic, pubic og ileal bækkenben eksisterer kun indtil seksten til atten år fra hinanden. Når de når ældre alder, smelter de sammen. Fra dette øjeblik begynder en bækkenben at eksistere hos en voksen.

Ved krydset dannes et acetabulum, som også har figurbetegnelsen "eddike". Det er beholderen til hovedet af hoftebenet. På grund af den lille størrelse af hulrummet, langs kanten komplementeres den af den fælles læbe, der er dannet af bruskvæv. Pelvic bone og sacrum er forbundet ved hjælp af artikulære overflader placeret på knogle af sacrum og iliac knogler. På trods af at en sådan struktur af leddet er mobil, er bevægelse i det umuligt. Dette skyldes pålidelig fiksering af knoglestrukturer ved hjælp af ligamentapparatet i forhold til hinanden. En af iliacformationerne er vingen. Kanten af den, der stikker ud over taljen, er stedet for nålens punktering, når der modtages materiale fra den røde hjerne.

Hver bækkenben har grene. De mødes sammen og danner et låsehul. Gennem det, fra bækkenhulen, kom ud vigtige skibe, nerver og muskler.

Til højre og venstre er pubic-komponenterne forbundet via bindevæv. Således dannes den såkaldte symfyse, præget af manglende mobilitet. De sciatic knogler i den nederste del er repræsenteret af sciatic tubercles.

Bekkenets struktur varierer afhængigt af personens køn.

Hos kvinder er den bredere og lavere end mænds. Dette skyldes den fødedygtige funktion. Derudover er iliac vinger og sciatic humle hos kvinder mere indsat i siderne.

Syndrom af kronisk bækken smerter i praksis diagnosticeres ganske ofte. Det skal bemærkes, at både kvinder og mænd er berørt.

Pelvic smerter er ofte en diagnosticeret form for kronisk prostatitis. En række karakteristiske træk er noteret. Denne form for sygdommen ledsages af ømhed i området af de eksterne genitalier eller perineum samt det lille bækken i mere end tre måneder.

I betragtning af de nuværende data om udviklingen af syndromet tilhører særlig betydning infektioner, herunder dem, der overføres via seksuel kontakt (klamydia, mycoplasmer, gonokokker, trichomonader, i sjældne tilfælde svampe, herpesviruset).

Årsagerne til tilstanden af ømhed hos kvinder omfatter følgende:

- pigge, dannet som følge af inflammation i kønsorganerne eller i postoperativ periode

Endometriose

- forskellige sygdomme af kronisk natur med langvarigt forløb

- livmoderens myoma

- intrauterin prævention (spiral)

- Anomalier i udviklingen af kønsorganer, ledsaget af en overtrædelse af afvisning af livmoderhinden

- tuberkulose i kønsorganerne

- ømhed under menstruationscyklusser

Disse faktorer er af gynækologisk karakter. Smertsyndromet kan dog også forekomme mod baggrunden af muskuloskeletalsystemets patologi. Sådanne patologier indbefatter osteochondrose (sædvanligvis lumbosakral), diskherniation, artros i jointet i sacrococcygeal zone, knogletumorer, metastase, læsioner i underarmen og andre.

Fremkomsten og udviklingen af et smertefuldt syndrom kan udløses af abnormiteter i mave-tarmkanalen, nervesystemet (perifert), urinsystemet og dannelsen af neoplasmer i retroperitonealrummet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.