HjemlighedVærktøj og udstyr

Apparater til rengøring "Tornador" (Tornador): beskrivelse, specifikationer, anmeldelser

Producenter af rengøringsudstyr primært orienteret mod udvikling af grundige systemer, der realiserer et alsidigt funktioner. Selvfølgelig er der mange og højt specialiserede løsninger, men de er for det meste en del af den industrielle applikationer segmentet. Til gengæld apparatet til rengøring "Tornador" giver brugeren en effektiv og enkel løsning til at løse de særlige problemer i forurening på utilgængelige steder. På mange måder denne funktion, og identificerede enhedens stilling som assistent er i hænderne på bilister.

Generel information om enheden

Væsentlige, maskinen er en pneumatisk art, hvis opgave består i at sprøjte luftmassen, forudsat rengøring og rengøringsmidler. Konstruktionen af indretningen er udformet af tre grundlæggende komponenter - en beholder med en blanding af aktiv fjerner urenheder, direkte greb til regulering af sprøjtning parametre og fødestrømhastighed dyse, som kan have forskellige former afhængig af modifikationen. Men udvikleren tilbyder et alsidigt sæt tip, velegnet til næsten alle medlemmer af familien. Det er vigtigt at huske på, at "Tornador" - enheden for rengøring. Hvordan fungerer dette værktøj? Dens drift princippet er baseret på at levere et vist trykniveau gennem kompressorenheden. Under indflydelse, der udøves af foder og gennemført intensive aktive komponenter på den lokale jordforurening.

Nøglefunktioner

Standardmodellen, som er designet til professionelt og privat brug, har i gennemsnit driftsparametre. Navnlig fødehastigheden af blandingen fra kompressoren er 8000 omdr / min. Modellerne for det oprindelige niveau af dette tal svarer til 4000 rpm. / Min. Præstationsindeks af luftstrømmen varierer fra 100 til 270 l / min. Dog nogle versioner har en bredere vifte, som også kan justeres. Med hensyn til det samlede vandforbrug, som regel tager vedligeholdelse af en bil omkring 4 liter. Det er lidt, når man tænker på, at "Tornador" - et apparat til kemisk rensning, hvis kendetegn er også understøttet og et højt tryk på 6 bar. Det vil sige, arbejdsmiljøet funktion af indretningen realiseres ikke så meget på grund af virkningerne af væsken, som mekanik af strømningshastigheden af sammensætningen.

Yderligere teknisk udstyr

For fuld drift af apparatet skal anvende en kompressor med en ydeevne. Producent af standard model foreslår at anvende olie båndanordninger. Kapaciteten af kompressoren 100 kan nå modtageren l, men det er snarere en foranstaltning for professionelle bilvask. Imidlertid bør i form af rabat pres ikke være. Den mindste værdi af denne indikator - 9 Bar. Men under alle omstændigheder må overstige de krav niveauet for sprøjtens tryk. Vedrørende ydeevne, den bedste enhed, som kan interagere med apparatet til rengøring "Tornador" mulighed er en hastighed på 150 l / min. I modsætning til det tryk indikator overvurdere ydelsesniveau i dette tilfælde ikke retfærdiggøre sig selv, fordi der er risiko for hurtig slitage af halsen.

modifikationer

Ved "Tornador" mærke produceret flere versioner af "Cyclone" linje, hvis medlemmer er forskellige i kapacitet, ydeevne og størrelse. Af den måde, mængden af tanken til den funktionelle blanding er en af de standard komponenter, der er indbyrdes udskiftelige i familien. Interessant og modifikation med præfikset "turbo", som er en bonus og en af de dyreste versioner Tornador. Anordningen i denne udførelsesform tilvejebringer en ultra-high speed opløsning levering, men ikke engang det er dens største fordel. Arbejde med kompressorer bidrager til den hurtige slid af komponenter. Men i dette tilfælde kan det ikke være bange, fordi materialet base design anvendes højstyrke legeringer og sammensatte blanding.

Anbefalinger til brug

Den første kontrollere integriteten af dispenseren. Han skal have en forseglet beholder, og i leddene - tætte samlinger. Derefter kan du gå videre til valg af rengøringsmiddel. stort apparat enhed tolerant over for mange rengøring blandinger, men ud fra forbindelser, der indeholder chlor, bør undgås. Efter påfyldning med en blanding af den aktive enhed kan forbindes med kompressorinstallationen. Det er vigtigt at bemærke, at apparatet til kemisk rensning "Tornador" har et system med bæredygtig forvaltning, hvilket letter strømmen af strålen med korrektionen af håndtaget.

Fremskridt er bestemt af graden af forurening, men producenten anbefaler stadig ikke at nærme halsen på enheden er tættere på end 10 cm til overfladen. Det er heller ikke anbefales at bruge modellen til at opretholde den skrøbelige og ustabile for fugt af tingene. Hvis maskinen til kemisk rensning "Tornador" anvendes i bilen, er det tilrådeligt at slukke elektrisk udstyr på forhånd.

positive anmeldelser

Ejere siger ergonomi forstøvere "Tornador", deres funktionalitet og fyldestgørende resultat rengøring. Alligevel den største fordel ved dette produkt i forhold til konkurrerende analoger er kompakthed. Brugerne sagde, at en lille enhed i stand til at trænge ind i de mest afsides steder, effektivt rense snavsede overflader. I den forbindelse er det vigtigt, ikke så meget en smal hals så kompakt overordnede design af enheden "Tornador". Apparater til kemisk rensning, som prisen er kun 4-6 tusind. Rub., Selvfølgelig bør være små, men de mange imponerende og højtydende enheder.

negative anmeldelser

Stadig, på et fuldgyldigt værktøj funktion for renseri, du kan kun betinget tale. Selvfølgelig, for klassen model i denne serie viser gode resultater, men de bruger anmeldelser, sammenligne den endelige effekt af virkningen af professionelle rengøringsmaskiner, temmelig negative. Derudover bemærkes det, og behovet for at anvende en kompressor, der giver grundlæggende "Tornador" funktion enheder. Apparater til rengøring, anmeldelser af som understreger kompakthed, i dette aspekt vil stadig have nogle begrænsninger med hensyn til mobilitet.

konklusion

Udviklere modeller i serien har påberåbt sig relativt enkel og endda rå princip om drift af kompressoren. Due enhed til pumpning trykluft tilvejebringes ved høj kapacitet af en lille apparat, sprøjtning af en reaktiv blanding. I virkeligheden er denne ordning fungerer under højt tryk og forudsat de vigtigste fordele ved modellen "Tornador". Apparater til kemisk rensning, som koster et gennemsnit på 5 tusind., Muligt, og vil ikke tilbyde særlige teknikker til at slippe af snavs fra overflader af alle slags. Men meget afhænger af de anvendte formuleringer vaskemiddel. Jeg må sige, at ud over de begrænsninger med hensyn til brugen af klor, "Tornador" model er meget alsidig, det giver dem også en fordel. En anden ting er, hvordan kombinationen af en stærk strøm af komprimeret luft fra støvsugeren er sikkert for målstrukturen af materialet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.