SundhedHårtab

Vitamin hår falder ud - hvad skal jeg vælge?

Mange kvinder står over for problemet med hårtab. Årsagerne kan være forskellige - fra den simple mangel på mikronæringsstoffer til alvorlige sygdomme. På samme måde vil lægen være i stand til at installere. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at bruge vitaminer til håret. Tab af hjælp og masker. Hvad skal jeg gøre? Hvordan til at kombinere masken og vitaminer? Detaljer i denne artikel.

Vitaminer til hår

Fra at falde på apoteker sælge særlige vitamin komplekser - de podobranny således at kompensere for den manglende sporstoffer i kroppen. Du kan foretage og de mest effektive vitaminer til hårtab.

forberede dig

For at gøre dette, købe i en drugstore vitaminer "E" og "A" - den såkaldte "feminine", calcium tabletter og forberedelse "Avadetrim". Vitamin "E" og "A" tilføj i shampoo og hårbalsam, som normalt vaske dit hår. En calcium og betyder "Akvadetrim" anvendes i henhold til vejledningen.

Komplekse vitaminer til hår fra falder ud

Godt udvalg kan hente færdige. For eksempel, "Lady Formula negle og hår." I denne komplekse alt vælges så kroppen nemt kan absorbere vitaminer og mineraler. Ud over calcium og "kvinde" vitamin, det har mere og magnesium, fluor, fosfor og mange andre væsentlige komponenter i skønhed. Vitamin kompleks "alfabet" er velegnet til dem, der har meget hår falde ud. Plus, dette stof er, at det tager højde for, at anvendelsen af visse komponenter af gruppe ikke kan kombineres med andre mineraler.

Hårtab efter fødslen

Vitaminer postpartum drikke er ikke bare nødvendigt, men det er nødvendigt. En kvindes krop er udmattet efter graviditet. Derfor kan hår falde ud, bryde negle og smuldrende tænder. For at undgå dette, er det vigtigt under drægtighed af barnet til at tage vitaminer. Men vi bør vælge dem baseret på det faktum, at kvinden er gravid. For eksempel er der særlige vitaminer til gravide kvinder. Det bedste valg er lægemidler såsom "Eleven", "Alphabet mor", "Komplevit mor." Men du har brug for at spise ordentligt - hytteost, mælk, kød, frugt og grøntsager - er en integreret del af kosten af en ung mor.

Hvordan skal jeg tage et vitamin for hår falder ud?

Først og fremmest, skal du kontakte din læge, er det ikke altid årsagen til hårtab kan være en mangel på vitaminer. Hvis der alligevel, sagen er en mangelvare af mineraler, få et vitamin kompleks. Tag det skal være i henhold til instruktionerne og under alle omstændigheder ikke overstige den anbefalede dosis.

Masker til hårtab

Den bedste maske - er sennep. 2 spiseskefulde sennep blandet med æggehvide, tilsættes 50 ml vand. Gnid dit hoved og wrap pakke. Hold i 30 minutter. Denne metode er med til at forhindre hårtab.

Olie til hårtab

Mætte hovedbunden med vitaminer og olier. Linolie, havtorn og olivenolie blandes i lige dele og anvende på hovedbunden. Stand 30 minutter. En burre olie vil ikke kun stoppe hårtab processen, men også fremskynde væksten af hår. Du kan købe i et apotek olie med forskellige additiver specielt designet til at styrke håret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.