Kunst og underholdningFilm

Kira Naytli - Biografi. Keira Christina Knightley: film, fotos, personlige liv

Kira Naytli - en ung, men allerede meget kendt skuespiller. Masse publikum, huskede hun, frem for alt, den rolle, Elizabeth i flere dele af "Pirates of the Caribbean", men i virkeligheden i sin filmografi, er der mange andre bemærkelsesværdige værker. Derudover er også meget interessant den excentriske karakter af skuespillerinden og hendes usædvanlige familie. Så hvad er den biografi Kiry Naytli?

fødslen

Historien om Kira født meget usædvanligt. Hendes forældre, velkendt skuespiller Uilli Naytli og Sharman Macdonald, en satsning. Ifølge ham, ville de få et barn, hvis Sherman, begynder at engagere sig i drama, vil være i stand til at sælge deres stykke. Parret havde allerede en knægt - det er den ældre bror Kira ved navn Caleb, der blev født i 1979. Stykket var en succes og blev hurtigt solgt. Så familie og besluttet på et andet barn. Det er ikke underligt, at den skæbne Kira udviklet en særlig måde - hendes liv før fødslen har været forbundet med den fungerende erhverv. Seksogtyvende i marts 1985 begyndte sin historie i en hospital i London.

tidlige år

Kira Naytli, biografi, der begyndte med en usædvanlig forældrenes indsats, og hun viste sig at være en ekstraordinær pige. I tre år besluttede hun at erhverve deres egen agent. Forældre har sat datter stand: god undersøgelse. Cyrus flittigt forberede alle lektioner og er forpligtet til at blive den bedste i skolen. Fantastisk engagement, især når man tænker på hvor gammel Kire Naytli var på det tidspunkt, og det faktum, at pigen havde en medfødt ordblindhed. I denne sygdom er vanskeligere at barnet til at lære at læse og skrive. På trods af alle de vanskeligheder, der er forbundet med deres undersøgelser, og den pige, han har tid til at deltage handler klasser. Forældre overgav under et sådant pres, og i seks år, Kiry Naytli virkelig fik sin egen agent.

Tidlig karriere

Filmer med Kiroy Naytli begyndte at dukke op allerede i begyndelsen af halvfemserne. Hendes første rolle var udseendet i filmen «Royal Celebration». Talentfulde barn tiltrak sig opmærksomhed fra filmskabere og tilbyder begyndte at ankomme konstant. For man kun i 1995, hun medvirkede i tv-serien "Midsomer Murders" og "En skærm", til at deltage i filmen "Innocent Lies", "Village Novel". Hun har arbejdet i mini-serien og tv-shows, der blev udsendt i hele Europa. I 1996 Cyrus medvirkede i "skattejæger", og i 1998 -. I "Homecoming" I tretten år gammel pige hendes biografi var allerede ganske imponerende. Men succesen stadig ligger forude.

"Stellar" rolle

I 1999 Cyrus tilbudt rollen som Dzhordzh Lukas selv. Pigen skulle spille i den berømte film franchisen "Star Wars". Keira Knightley billeder, som uden særlig håndtering minder foto Natalie Portman, passer perfekt ind i rollen som sin særegne dobbelt. Den makeup og kostumer af pigerne kunne ikke engang skelne den indfødte mor. En anden væsentlig arbejde skuespillerinden var rollen som Rose Fleming i miniserie "Oliver Twist", skabt på grundlag af de samme værker af Charles Dickens. I 2001 var der sådanne film med Kiroy Naytli som "Datter Robin Guda: Princess of Thieves", "The Pit" og "deflation". I 2002 medvirkede hun i filmen "Doktor Zhivago", hvor hun først måtte forekomme nøgen. I samme år spillede hun i filmen "Bedre end Beckham". Perky teen billede, passion for fodbold, erobrede mange tilskuere. Dzhuletta Pekston af Kira var et af højdepunkterne i sine roller. Filmen indtjente halvfjerds seks millioner dollars i verdensomspændende box office. Kira Naytli har modtaget forskellige tilbud og lukrative kontrakter.

Hollywood Olympus

I 2002 Kira Naytli, hvis biografi siden barndommen har været tæt knyttet til en verden af biografen, har besluttet at ændrer lidt sin vej. Hun gik på college, hvor han planlagde at studere engelsk historie, litteratur og kunst. Men det var ikke muligt at flygte fra skæbnen, og det næste år modtog hun Elizabeth Swan i filmen "Pirates of the Caribbean:. Den forbandelse af Black Pearl" Om kollegiet måtte glemme - undersøgelse viste sig at være for svært at kombinere med skyderiet. Hvis vi mener, at partnerne i sættet blev Dzhonni Depp og Orlando Bloom, tvivler på rigtigheden af det valg, som Kira er ikke nødvendig. Rolle i en film om eventyr af pirat vendte Knightley britiske skuespillerinde af en Hollywood stjerne. En anden vellykket arbejde var filmen "Love Actually", hvor hun spillede Julie.

stabil karriere

I 2004 Kira Naytli spillede Guinevere i den historiske film "Korol Artur" var et par Adrien Brody på det sæt af "The Jacket", og også optrådt i tv-serien "Planet Voice". Til rollen som Elizabeth Bennet i "Stolthed og fordom", en film, der blev udgivet i 2005, blev Cyrus nomineret til "Oscar". I samme år erkendte den mest sexede skuespillerinde, og blandt de nominerede er Andzhelina Dzholi, Marilyn Monroe og Dzhuliya Roberts. Snart så han lyset bandet "Domino", og i 2006 fans ventede fortsættelse af Pirates of the Caribbean - en del af "Død mands kiste" viste sig at være så populær. I 2007 kom den tredje film i serien. For sit arbejde i det Kira Naytli, biografi, som op til dette punkt ikke kunne huske de imponerende gebyrer, modtog han fem millioner dollars.

skandaløse optræden

I 2006 blev Cyrus ansigt "Asprey" smykker mærke. Hendes fotografier er konstant optræder i modeblade og reklamer. Kira Naytli, væksten, hvis vægt svarer til modellen standarder, er blevet et reelt eksempel for deres fans. Men nogle mente, at det var forkert. Med en stigning på et hundrede og halvfjerds centimeter pige vejer ikke mere end 55 kg. Avisen "The Daily Mail" har beskyldt skuespillerinden af overdreven slankhed. Ifølge journalister, at hendes figur fremprovokerede en britisk teenage pige på anoreksi, har været fatale. Kira Naytli sagsøgt udgivelsen og vandt sagen i maj 2007 at have modtaget kompensation for tort. Moderigtigt hjem "Chanel" skuespillerinde ser også synes helt acceptabel - det er over for duften "Mademoiselle Coco".

Den rolle, som de seneste år

I 2007 screener ud ikke kun filmen "Pirates of the Caribbean", men båndet "Atonement" og "Silk" og den animerede "Robbie - rensdyr", hvor hun gav udtryk en af personerne. I begyndelsen af 2008 Kira Naytli, biografi, som begyndte takket være talent af sin mor, dramatiker, co-medvirkede i filmen fra et manuskript Sharman Macdonald, kaldet "Forbudt kærlighed". I samme år kom "The Duchess" og "Gennemse:. Edge of Love"

I 2009 optrådte hun på skærmen i to bånd: "En lang og trist saga om brødrene-selvmord" og "Last Night". Det er usandsynligt, at Kira Naytli, som et barn drømmer om en skuespillerkarriere, forestille sig sådan en travl hverdag. Ikke desto mindre er pigen ikke at bremse tempoet, som udkommer på skærmene årligt. Så i 2010, Cyrus medvirkede i filmen "Never Let Me Go", "Steve" og "Bodyguard", og i 2011 har tilfredse fans for sine roller i "A Dangerous Method" og "Søger en ven til End of the World", samt i de miniserie " Neverland ". 2012 startede med et seriøst arbejde "Annoy Kareninoy", en tilpasning af den berømte roman af Tolstoy. Cyrus smart spillede Anna - en kvinde i kærlighed med en tragisk skæbne. I 2013 screener ud kortfilmen "En gang", og bandet "Dzhek Rayan: Chaos Theory". I den nærmeste fremtid planlagt premiere på "For en gangs skyld i mit liv", "Lille stor pige" og "The Imitation Game". I 2015 bør fans forvente et minimum af to værker - Kira Naytli medvirkede i filmene "wienerbrød" og "Everest". Det forventes også, at filmen "En anden maskinskriver", men den nøjagtige dato for premieren er stadig ukendt.

interessante fakta

Først og fremmest er det værd at nævne, at på plakaterne brugte en forkortet version af navnet på stjernen. Faktisk hendes navn er Keira Kristina Naytli. Hendes ultimative drøm er den rolle, Eleanor af Aquitaine. I skrøbelige pige, ud over at danse hobbyer, er der en usædvanlig lidenskab - Cyrus er engageret i boksning. Af den måde, fantastiske slankhed hun arvet fra pårørende - og hendes bedstemor, og hendes bedstemor var utrolig slanke kvinder. Måske er det gode gener tilladt Knightley til at bære på det sæt af "Pirates of the Caribbean" korset for slankende talje og atten og en halv inches. Sådan en talje kan være stolte af endnu legendariske Scarlett O'Hara fra "Borte med blæsten".

Personlige liv

På trods af den stramme skydning tidsplan, Cyrus altid formået at finde tid til familie og relationer. Mens forberedelserne til indspilningen af "The Jacket" mødte hun med Dzheymi Dornanom, en skuespiller og model. Romersk varede omkring to år og sluttede i september 2005. Snart Kira begyndte at skyde filmen "Stolthed og fordom", hvor hun mødtes med den nye valgte. Rupert Friend, hvem begyndte at date skuespillerinden, er også forbundet med verden af biografen. Dets rolle kan ses i sådanne bemærkelsesværdige film som "The Young Victoria", "Jolene", "Virgin Territory", "The Last Legion", "Stolthed og fordom", "The Libertine". For første gang parret blev spottet af paparazzi i Bahamas, hvor Keira og Rupert gik til det fælles udgivelse i marts 2006. Forholdet varede i omkring fem år. Måske heldigvis forhindret den hurtige karriere vækst både. I 2011 Kira Naytli, hvis personlige liv op til dette punkt har ikke været alt for vellykket, mødte hun sin kommende mand. Skuespiller og Dzheyms Rayton, keyboardspiller kendt Klaxons gruppe snart gift. Som rapporteret af sig selv Kira Naytli, mens børnene ikke indgår i planerne for de nygifte. I betragtning af hvor aktiv livsstil de fører, er det ikke overraskende. Men at være opmærksom på hvor gammel Kire Naytli, er der ingen tvivl - at parret stadig forude.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.