Kunst og underholdningFilm

Film om lidenskab. De bedste film af kærlighed og lidenskab

"En frygtelig kliché - alle disse film om lidenskab og kærlighed," - siger de kynikere. Men det gælder ikke for alle billederne. Tidskrævende og besparelse, sensuel og lidenskabelig, smuk, fed, dragende ... Om kærlighed mange film skudt i dag, der vil tilfredsstille selv den mest krævende smag. De mest berømte film om lidenskab og kærlighed, herunder europæiske, russiske og amerikanske malerier, der udbydes til din opmærksomhed.

"Madness"

"Madness" Filmen blev lavet i Storbritannien i 2005. Direktøren er Devid Makkenzi. Roller udføres deri Ian McKellen, Natasha Richardson, Hyu Bonnevil, Marton Csokas et al.

Plottet tager os til England, halvtredserne af sidste århundrede. Det ser ud til, at den konservative samfund kan kvæle i opløbet eventuelle lidenskaber, der er født i hovedet på en eksemplarisk mor i familien. Det behøver dog give efter for fristelsen og konvergerer med en af de patienter, klinik for psykisk syge, den ledende læge, som er hendes mand. Hvor har lede lidenskab elskende? "Madness" Filmen beskriver begivenhederne kun begynder. Hvad vil der ske næste, du ved, at kigge på billedet.

"Do not go"

Filmen blev produceret med deltagelse af England, Spanien og Italien i 2004. Direktør for film - Sergio Kastellito. Roller udført Sergio Kastellito, Penelope Cruz, Natalie Barceló, Klaudia Dzherini, Flavio Brunetti, Lina Bernardi og andre.

næste plot. Mødet, der fandt sted tilfældigt på ét gudsforladte sted, bestemmes skæbne af hovedpersonerne. Familie orienteret, succesfuld læge Timoteo forberedelse til fødslen af sit andet barn. Heltinden - ikke for temmelig dårlig, men kærlig og omsorgsfuld. Det ser ud til, at den destruktive lidenskab efterlader intet andet valg, men det vil blive gjort alligevel.

"Ugyldig"

Dette billede er blevet fjernet med hjælp fra USA, Frankrig og Tyskland i 2002. Den er instrueret af Edrian Layn. Roller udført af Richard Gere, Dayan Leyn, Željko Ivanek, Olivier Martinez, Mishel Monahen og andre.

Edward og Connie - lykkelig familie, som bringer en otte-årig søn. Men en dag ændret livet for dette par nogensinde. Connie drejede hovedet af en ung mand med en fransk accent. Det er køligt i ægteskabelige følelser for sin respektable mand, samt et stabilt liv i forstæderne til New York. Men hemmeligheden bliver klart før eller senere ...

"Color of Night"

Direktør for filmen er Richard Rush. Filmen blev filmet i USA i 1994. Den rolle, som Dzheyn marts, Bryus Uillis, Lesley Enn Uorren, Ruben Blades, Brad Dourif, Scott Bakula og andre spillede.

Plottet af denne film, som mange omfatte en liste over "bedste film om lidenskab," den næste. Bill Capa, psykoterapeut, mistede sin patient. Hun sprang lige foran ham ud af kontoret vinduet. For at komme sig, tog han til Los Angeles for at se sin ven, hvor han bliver en patient psykoterapeutisk gruppe. Smuk og unge Rose, hvoraf hovedpersonen ikke ved noget, hjælper ham genopdage meningen med livet.

"Bitter Moon"

Denne film blev lavet med deltagelse af USA, Storbritannien og Frankrig. På skærmene, blev han løsladt i 1992. Roman Polanski - instruktør af filmen "Bitter Moon". Filmen blev produceret med deltagelse af skuespillere som Emmanyuel Sene, Piter Koyot, Viktor Banerdzhi, Hyu Grant og andre.

Mimi og Oscar mødte tilfældigt på en bus i Paris. Fra dette punkt er der bryde lidenskab imellem. Hovedpersonen var ikke forstyrres af sadomasochistisk tendenser heltinde. Han blev forblændet af begær og lidenskab. Oscar fortæller historien om denne kærlighed i løbet af krydstogt tilfældige bekendte, der sidder på samme tid i en kørestol ...

Vi vil fortsætte med at præsentere de bedste film om lidenskab og kærlighed. Din opmærksomhed er inviteret til den næste.

"Skader"

Billedet blev filmet i 1992 med deltagelse af Det Forenede Kongerige og Frankrig. Direktøren er Lui Mal. Roller udføres af Zhyulet Binosh, Dzheremi Ayrons, Rupert Greyvz, Miranda Richardson, Ian Bennett, Dzhemma Klark og andre.

Stephen Fleming - en eksemplarisk familie mand, en respektabel diplomat fra England. Han er far har en voksen søn, der planlægger at forbinde deres liv med den unge og smukke Anna. Usædvanlige og lukket, har det tiltrukket sig opmærksomhed fra hans far ikke mindre end hans søn. Blinker lidenskab kender ingen grænser og moralske forpligtelser. Hvor fører morbid tilknytning til sin far Brud hans søn? Dette vil du lære ved at se filmen.

"Sygdommen af kærlighed"

film, der hedder "sygdom af kærlighed" blev filmet i 1987 i Frankrig. Instrueret af det - Zhak Dere. Roller udført af Jean-Hugues Anglade, Nastassja Kinski, Jean-Klod Briali, Michel Piccoli og andre.

Mange franske film om kærlighed har en interessant historie, og dette er ingen undtagelse. I Paris fra provinserne ankommer Juliette for et bedre liv. Raoul Bergeron, en ældre læge, forelsker sig i hende. Direkte frisør er ikke sikret mod en ældre kæreste. Men hun falder snart forelsket i en anden mand - Clement Portela. Dette er en smuk og ung læge. Feelings elskere lidenskabelig og gensidig. Juliette, efter i spidsen af nogen omstændigheder tilbage til Bergeron, forlade din elsker. Det kan hjælpe karriere Portela. Snart blev hovedpersonen opdaget af en sygdom, der var uhelbredelig. Gem Juliette er umuligt, men for at lyse op den tid der er afsat til det, kan det kærlighed.

"Krop Heat"

En masse af film er blevet skudt i USA om kærlighed. Amerikanske film om denne følelse inkluderet og fjernet i 1981 maleriet "kropsvarme." Dets leder er Lourens Kezdan. Den rolle Ketlin Terner, Uilyam Hert, Ted Danson, Richard Crenna, Mikki Rurk og andre.

Jeg havde aldrig forestillet Ned Racine, hvad han kan gøre, indtil han mødte kvinden i hans liv. Denne gift kvinde Metti Uolker, der drømmer om at blive fri igen. Hun mener, at målet helliger alle midler. Krop Heat er så tiltrækker respektabel ydmyg advokat, at virkeligheden ikke har noget valg.

"Carmen"

Da han blev løsladt filmen i fællesskab af Spanien, Storbritannien og Italien i 2003. Direktør for film - Vicente Aranda. Udført rolle i det af Leonardo Sbaralgia, Paz Vega, Antonio Dechent, Dzhey Benedikt, Joan Crosas og andre.

Plottet er en spansk tilpasning af den nu klassiske roman om den smukke Karmen Prospera Merimee. Hun blev født med henblik på at vende hoveder og bryde hjerter. Mystisk og lidenskabelig, medfører og forførende, denne pige dygtigt manipulerer en ung sergent. Han er klar til at sætte hele verden ved hendes fødder. Men Carmen har intet at give ham til gengæld,.

"Killing Me Softly"

Beskriver de bedste film om lidenskab, er det umuligt ikke at nævne følgende billede, som udkom i 2002 med deltagelse af Det Forenede Kongerige og USA. Chen Kayge - instruktør af filmen. Roller udføres af Dzhozef Fayns, Hizer Grem, Ulrich Thomsen, Natasha Makelhoun, Ian Hart og andre.

Forlader det stille liv i fortiden, Alice styrter i poolen med hovedet i et nyt forhold. Det er vanvittigt lidenskab for Adam, og hun binder efter kort tid med ham livet. først efter brylluppet, hovedpersonen opdager dog, at alle de andre kvaliteter overskygget af lidenskab af sin mand. Og om ham, at hun faktisk ikke ved noget.

"Sidste Tango i Paris"

Med deltagelse af Frankrig og Italien i 1972 kom filmen. Rolle i det af Mariya Shnayder og Marlon Brando, Giovanna Galletti Maria Mickey, Catherine Allegre, Dzhit Magrini og andre spillede.

En tilstand af svær depression forårsaget af sin afdøde kone, brød sammen næsten udelukkende af Paul, en midaldrende amerikanere. Et tilfældigt møde med Jeanne, en ung parisisk, bringer hovedpersonerne i malstrøm af berusende kærlighed, hvor side om side med den ydmygelse af sande følelser.

"Temptation"

Rating film med deltagelse af Angelina Jolie er altid meget høj. Følgende billede er ingen undtagelse. I 2001 med deltagelse af USA og Frankrig ind i filmen "Temptation". Det skal bemærkes, at mange film og tv-shows blev filmet om kærlighed i disse to lande. Frankrig og kærlighed - det er en klassiker. Men USA - er naturligvis, Hollywood. Maykl Kristofer - direktør for "Temptation". Roller udføres af Andzhelina Dzholi, Antonio Banderas, Dzhek Tompson, Tomas Dzheyn, Gregory Itzin og andre.

Vargas Luis Antonio leveres af cubanske, beslutter det tid til at finde familien reden. For at gøre dette, han ønsker at finde en amerikansk penneven til at gifte sig med hende. Forventer at finde i hendes ansigt beskedne pige, han ser, at hans kone ikke er sådan. Dette er en fatal forførerske, mystisk og lidenskabelig. Og ikke alle hemmelighederne af parret føre en respektabel herre i glæde.

"9 1/2 Weeks"

I 1985 blev filmen filmet i USA. Edrian Layn - instruktør af filmen. Skuespillere stjernespækket Mikki Rurk, Kim Basinger, Margaret Whitton, Christine Baranski, David Margulies og andre. Dette er en anden Hollywood-film om kærlighed. Amerikanske film på dette tema er meget populær, kan det siges om det. Plottet i hans næste.

Obsession, ikke kærlighed, tvang John og Elizabeth udforske begær, som nåede ufattelige fantasier. Men jo højere intensiteten af følelser, kan mere sandsynligt forholdet ende. Ni og en halv uge - ikke for lidt for altfortærende vanvid af hovedpersonerne.

"Reconstruction"

Fortsæt med at beskrive film om kærlighed og lidenskab. Følgende billede blev skudt i 2003 i Danmark er Christoffer Boe. Cast - Nicholas Lee Kaas, Klaus Mulberg, Krister Henriksson, Maria Bonnevie, Peter Steen, Nicolas Bro og andre.

Smuk og mærkelige billede, vil et hovedværk i dansk biograf uden tvivl tiltrække sig opmærksomhed fra elskere af nordisk arthouse. I alle retninger udvikler plottet. I midten er David og Aimee, der tilbringer natten sammen, ved et uheld kolliderede i caféen.

"Nabo"

Franske film om kærlighed - en af de bedste i verden. I 1981, landet kom ind i filmen "nabo". Den er instrueret af Fransua Tryuffo. Den rolle i filmen udført af Fanny Ardant, Zherar Deparde (film og tv-serier, som er meget populære), Michel Baumgartner, Anri Garsen, og andre.

Sammen med sin søn og kone Bernard bor i forstæderne til Grenoble. Han nyder naturen og målte strøm af liv. Men ro på hovedpersonen ender, når det næste hus indtaste Philip Boshar med Mathilde, en ung hustru, med hvem Bernard overlevede syv år siden, en lidenskabelig romance. Med en ny følelse af styrke bryde ud af tidligere kærester, til trods for at de hver især har fundet en familie.

"Åbent hjerte"

Filmen udkom i Danmark i 2002. Direktør Syuzanna Bir er. Medvirkede i det Sonja Richter, Mads Mikkelsen, Paprika Steen, Nikolai Lie Kaas og andre.

Cecile og Joachim - unge elskende, der bygger fælles planer for fremtiden. De ønsker at blive gift. Alt falder fra hinanden på et øjeblik: Joachim ramt af en bil, der forårsager ham sengeliggende. Cecile, besøger ham på hospitalet, mødtes med Nilsson, en læge, hvis kone blev ramt af sin kæreste. Ved første lægen sympati vokser ind venskab, og derefter i en lidenskab. I det, både glemme, hvad der skete for et par uger siden.

"Rød Perl of Love"

Hvis du er interesseret i russiske film om lidenskab, foreslår vi følgende billede. Denne russisk-ukrainske bånd, som blev filmet i 2008. Andres Puustusmaa - instruktør af filmen. Rollen det udførte Igor Yatsko, Oksana Fandera Natalia Surkov, Evgeny Tsyganov, Irina Rakhmanov, Yuri Stepanov, og andre.

Som sædvanlig blandt de rige, de smukke kone af en succesfuld forretningsmand føler tomheden føles elendige. Hun går til søge lykken til shamanen, som vælger lovende store kærlighed maskot lavet af påståede røde perler. Heltinden møder den følgende dag Gregory, en ung racerkører, erobrer kvindelige hjerter. Hun mister sit hoved.

"Swing"

I 2008 var der en mere russisk film - "Swing". Instrueret af det - Anton Sivers. Medvirkende Andrew Merzlikin og Maria Mironova.

Han ved ikke, om eller ikke vende hjem før de forlader for arbejde. Risikerer deres liv - erhvervet som hovedperson. Fatal sår kan undertiden forårsage og elsker, fordi det er ligesom en kugle ramte hjertet. Swing - et helt liv film tegn. De flyver op i himlen, gispende efter kærlighed, derefter falder ned i tomrum og snavs. Stærkere svaje swing stop, som hovedpersonerne forsøger at kun når det er næsten umuligt at gøre.

"Type"

Filmen "Type" - fransk maleri, som blev udgivet i 2009. Instrueret af hende - Katrin Korsini. Skuespillere stjernespækket Sergi Lopez, Kristin Scott Thomas, Bernard Blankan, Yvan Attal, Alexander Vidal og andre.

Hovedpersonen, Suzanne, keder derhjemme uden arbejde. Hun føler sig mere belastet med sin mand og børn, end en glad kone og mor. En respekteret kirurg, hendes mand hyrer en arbejdstager, der har til opgave - at bygge et nyt kontor til sin kone, så hun kunne vende tilbage til arbejdet. Suzanne falder i stedet ind i malstrøm af lidenskab med denne mester, Ivan. Hun er klar til ham at gale handlinger.

"Lolita"

En anden samarbejde med Frankrig og USA - filmen "Lolita" blev udgivet i biograferne i 1997. Edrian Layn er dens direktør. Medvirkende Dominik Sueyn og Dzheremi Ayrons.

Dette er måske den mest skandaløse andre filmatisering af en roman af Nabokov. Det forårsagede en masse sladder, men fik tusindvis af fans. Historie ulykkelig lidenskab og besværlig kærlighed til pigen tolv ældre lærer i fransk litteratur vil ikke efterlade nogen ligegyldig. Lolita - hans fristerinde, hans steddatter, favorit, og utilgængelige.

Det er ikke alle film om lidenskab. De er der i overflod. Bedømmelse film af interesse for mange seere. Vi kan derfor sige, at vores udvalg omfatter kun de mest interessante og berømte malerier, hvor han er mest højt. Film om kærlighed og lidenskab, vi har listet kun de vigtigste. Vi håber, at du vil være i stand til at vælge det billede, du vil blive glad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.