Kunst og underholdningFilm

"Startrek": film, skuespillere, skabelsens historie

En af de største filmfranchiser er den episke "Star Trek", i originalen er filmens titel "Star Trek". Skuespillere af det første bånd er stadig berømte på grund af deres deltagelse i filmhistorien.

Universet af "Star Trek"

Kinopovest har seks tv-multiserier og tretten fuld længde projekter. Der er også mange bøger skrevet på filmskærmen og computerspil. På et tidspunkt skabte "Startrek" en hel subkultur, som fortsat eksisterer indtil nu. Ifølge de seneste data er der i USA ca. 600 fan klubber, hvor antallet overstiger 1000 personer. Velvalgte skuespillere og roller i filmene "Star Trek" kan have forårsaget historiens kolossale succes.

Original franchise

I 1966 fandt premieren af multi-serien "Startrek" sted. I øjeblikket er han mere berømt med underteksten "Original TV-serien". Forfatteren af ideen var Gene Roddenbery. Han troede altid, at folk kan ændre sig og gøre deres verden perfekt. Det var denne drøm, som direktøren og manusforfatteren satte tv-serierne i gang. Projektet fortæller om en fjern fremtid, hvor menneskeheden har trådt på et nyt niveau, ikke kun for videnskaben, men også for moral. Nu er der ikke en eneste krig på planeten. Absolut alle mennesker er lige og lever under de samme forhold. Alle arbejder hårdt på arbejde, i håb om at gøre planeten endnu bedre. Samtidig har verdensøkonomien også ændret sig, folk bruger ikke længere penge.

I midten af historien er kaptajnen på rumfartøjet "Enterprise" Kirk. Sammen med sit team rejser han gennem galakser og bliver ofte involveret i ændringer. Producenter af båndet i lang tid forsøgte at overtale Roddenbury til at ændre ideen om serien, fordi de var bange for, at han ikke ville blive vellykket. Det faktum, at publikum ikke ville godkende tilstedeværelsen i båndet af en positiv russisk helt, en sort kvinde på højt kontor, samt en fremmed med et mærkeligt udseende. Jean nægtede at ændre sin historie - og havde ret. Selvfølgelig var premieren for "Star Trek" ikke særlig succesfuld, men under genoptagelserne blev det meget populært hos offentligheden. Fans begyndte selv at skrive breve til skaberenes firma og bede om fortsættelse.

Det første projekt i fuld længde var "Startrek: Film." Skuespillere i båndet var involveret det samme som i den oprindelige serie. Maleriet blev udgivet i 1979. Hovedrollerne blev udført af William Shetner, Leonard Nimoy, DeForest Kelly. Også nøglepersoner præsenteret af James Duen, Nichelle Nichols, George Takay. Denne gang gik Captain Hooks team til en femårig forskningsmission. Båndets handling finder sted i 2264-2269.

Den anden film, "Star Trek", skuespillerne der forblev det samme, blev båndet "Star Trek: Anger Khan." I centrum af historien er kaptajn Kirk, der oplever en midtlivskrise. Han modtager et signal fra planeten Alpha 5 om udseendet af sin gamle fjende. Tøv ikke med, hovedpersonen samler sit hold og går på jagt efter skurken.

"Star Trek" (2009)

I 2002 begyndte franchise ratings at falde kraftigt. Historiens skabere tænkte på at lukke projektet, men de ønskede ikke at gøre det, for i mange år bringer epikeren store overskud. Så besluttede studiet at genstarte historierne. Det eneste problem med at skabe båndet var, at fansen af historien ikke ville godkende en væsentlig ændring i franchisen, hvilket betyder at billedet ville blive dømt til fiasko. Snart fandt forfatterne en løsning på dette problem, og allerede i 2009 fandt genstart af hele historien sted.

En ny film, "Startrek", skuespillerne, der var involveret helt forskellige, fortalte en historie om, hvordan medlemmerne af Kirks hold mødtes og besluttede at forene.

"Startrek: Retribution"

Den nye version af "Star Trek" var så populær blandt publikum, at studiet besluttede at frigive anden del af historien. Filmaktørerne "Star Trek: Retribution" var også glade for at fortsætte med at arbejde på projektet. Rollerne fra den unge kaptajn Kirk og Spock blev udført af henholdsvis Chris Pine og Zachary Quinto. Også i filmen stjernede Zoe Saldana, Carl Urban, Eric Bana.

Hovedkaraktererne i filmhistorien står overfor Nero, en skurk fra planeten Romulus, som transporteres i tide for at ødelægge Federation.

"Startrek: Infinity"

I 2016 kunne fans af "Star Trek" nyde den tredje film "Star Trek: Infinity". Skuespillerne forblev de samme og fortsatte med succes franchisen. Nu forbereder de sig på at arbejde på en ny del af historien.

Denne gang står billedets hovedpersoner over for en tidligere ukendt kraft, der kan ødelægge hele enhedens univers.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.