Sport og FitnessUdstyr

Army Knife "Bumblebee"

Det er svært at forestille sig denne mand uden et sådant tilbehør, som en kniv. Dette emne har længe været ledsaget af repræsentanter for de stærkere køn, og jagt og fiskeri, og i alle huslige pligter. Tilbehøret kan være en reel våben.

Over tid, at ændre former og størrelser af knive, men har ikke mistet sin relevans kniv "Bumblebee", en del af militært udstyr. Det er en integreret del af hæren kostume og kaldes også en bajonet.

Hvad er en bajonet?

Bajonet - et våben, der kan bruges på to måder: som en almindelig skæreværktøj eller tillægger tønde af sin riffel, haglgevær og brugt i kamp.

Bajonet påfører dyb frådede kan sidde fast i sener. Denne slagkraft skyldes, at bladet monteret på våbnet, har en mere magtfuld kraft af virkningen, fordi det anvendes til at blæse to hænder. Hvis kniven har en god slibning, den let går i mål. Derfor giver det ikke alt for skarp. Dog sløv kniv kant er ufordelagtig. Derfor fremragende egenskaber som et værktøj bajonet reducere sine kæmpende kvaliteter og omvendt. Når designe værktøjer designere tage hensyn til disse funktioner.

Udstyret omfatter to russisk soldat kniv: multifunktionel og bekæmpe. Den anden er undertiden erstattet af en bajonet-kniv. Alle værktøjer har høj styrke. Siden 1993 har virksomheden producerer dem CAMPO, specialiseret sig i produktion af militæret, dykning, redningsudstyr. Mange års erfaring i fremstilling og konstruktion har gjort det muligt for virksomheden at deltage i projektet for udarbejdelsen af det russiske militær udstyr.

fra historien

Historie Knife "Bumblebee" går tilbage mange århundreder siden. Bajonetter på rifler begyndte at blive brugt i det XVII århundrede i den franske hær. Dette skyldtes bekvemmeligheden ved anvendelse af sådanne våben på tæt hold. Brug skydevåben i en kollision nær umuligt. Fremkomsten af en bajonet gjort det lettere for soldaterne.

Senere, med udviklingen af teknologi, når spørgsmålet om skydevåben tog en masse karakter, har bajonetter mistet deres relevans.

I 50-erne i de russiske bajonetter dukkede op i sportsplads, hegn karabiner.

Det presserende behov for en bajonet-knive oplevede kæmpere under krigen i Afghanistan. I dette område, standard våben ikke er for effektiv. Gradvist indføre bajonetter. De blev et universelt værktøj til at hjælpe soldater overleve i vanskelige klimaer.

Amerikanske soldater i de dage i Vietnam-krigen, sagde, at deres udstyr, skydevåben og knive er ikke egnet til lokal anvendelse. Gamle bajonet-kniv design var mislykket og ubehageligt. Det skal siges, at mange af de universelle instrumenter anses for at være ikke meget pålidelige. Efter alt, er en kniv forudsat at udføre nogle funktioner og en bajonet - for andre. Kombinationen af forskellige funktioner reducere ydelsen af våben.

I 2010 blev han født bajonet "Bumblebee", der kombinerer alsidighed og pålidelighed. Da hans opfindelse blev anset oplevelsen af tidligere udvikling.

Kampknive er fremstillet i Rusland under betegnelsen 6 x 9. I dag er også et populært navn på kniven "Bumblebee", "Warrior". Disse værktøjer er tilgængelige i "Warrior" projekt af Nizhny Novgorod selskab SARO som vandt udbuddet om produktionen af bekæmpe knive.

især våben

Kniv "Bumblebee" - Army værktøj nødvendig som et våben for at overleve. Dens formål:

  • i nærkamp;
  • at eliminere kamphunde;
  • at ødelægge fjendens våben ved hjælp kaste eller skære;
  • til eskortering fanger modstandere.

Denne kniv har gode design funktioner, der giver det en høj grad af pålidelighed og holdbarhed.

Kniv "Bumblebee" består af:

  • af bladet;
  • vagt;
  • skæftet.

klinge

Kniv bekæmpe "bumblebee" er fremstillet af højtlegeret stål, ikke tilbøjelig til rust og oxidation. Hun giver også en hårdhed i området 55-58 Rockwell enheder, hvilket gør vingen af et fleksibelt og elastisk.

Blade overflade matteringsbehandling der eliminerer genskin. Anti-reflekterende coating - dette er en af kravene i hærens våben. Formen af bladet - rombisk, en semi-skarphed.

Bladet kan være meget skarp, så for ikke at forårsage skade, når skødesløs håndtering og ikke komme ind i kroppen for langt.

Bladet af dette våben har ingen huller til bidetang, chok tænder, men det har en langsgående rille beregnet til at lette vægttab.

Blade beskyttet kappe stål, hvilket sikrer sikkerhed, mens iført disse våben. Overfladen er dækket med en polymerkappe sort.

Garda

Kniv udstyret fæstet fremstillet af højstyrkestål. Denne stråle adskille bladet og håndtaget. Garda er nødvendigt for at forhindre glidning, når det rammer. Garda har en særlig struktur:

  • dens øvre del er bøjet mod Butt, som understøtter tommelfingeren og giver mulighed for at fange en kniv i bæltet;
  • den nedre del er lavet i form af en ring, som kan bæres på tønden.

håndtere

Formen på håndtaget god kniv - komfortabel, ergonomisk, lavet af høj styrke gummi, der har maslobenzinostoykostyu.

En sådan et dæk knyttet til ruhed af overfladen, hvilket gør det nemt at finde den kniv i hånden. På håndtaget er yderligere seks riller.

Gummi giver lang klinge drift, fordi det ikke er bange for fugt, snavs, udsættelse for barske miljøer.

Håndtaget har en ædel sort. Sin endedel af rillen har en krumning i form af bogstavet "T" og fjederklinken til fastgørelse til maskinen.

Disse knive er en gruppe af knive, så de er ikke tilladt at bære ekstra civile.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.