Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Multifunktionel kniv. Schweizerkniv: Beskrivelse

Schweiz er berømt ikke kun ost, chokolade og ure. Hunters, fiskere, rejsende og soldater er schweiziske multifunktions-knive. Kendte mærker er stolte af kvaliteten af de oplysninger om hver model, samt løbende produktudvikling.

Multifunktionelle kniv: Funktioner og fordele

Sådanne produkter har et andet navn - Multitools. De er multi-purpose værktøjer, der anvendes på forskellige områder. Sådanne modeller ofte finde en daglig-brug i hjemmet. Rejsende og bilister er sådanne poster næsten konstant.

Vi kan sige, at bladet er multifunktionel - det er et universelt værktøj i økonomien. Sådanne produkter præsenteres lette og holdbare modeller, der kombinerer brugervenlighed og design originalitet.

Egenskaber

Hver turist multifunktions kniv schweiziske produktion har en høj kvalitet af ydeevne og har følgende fordele:

 • design funktioner, der forbedrer sikkerheden og funktionaliteten af hvert produkt;
 • brug af rustfrit stål;
 • individuel tilpasning for hvert instrument af fjedrene;
 • løbende forbedring af produktionsteknologi.

Et af de vigtigste elementer i den schweiziske kniv er aggressiv udseende og en detaljeret specifikation af hver model.

Beskrivelse mærke

Victorinox virksomhed er en førende i produktionen af den berømte schweiziske kniv. Frem til 2005, hun konkurrerede med en anden populær producent - af Wenger. For mere end 100 år, de kappes om opmærksomhed købere. I dag er de berømte schweiziske knive bruges ikke kun af jægere og fiskere, men også astronauter NASA. På listen over mange funktionelt produkt omfatter omkring 30 destinationer.

Start af produktion af knive "Viktorinoks" blev lagt i 1884. Så grundlæggeren af firmaet Karl Elzener begyndte at producere normale produkt. Siden 1891, blev produktionen sigte på at opfylde de behov, som den schweiziske hær. Endvidere er selskabets produkter konstant forbedret. Theodor Wagner dannede mærket Wenger.

Efter fremkomsten af de kombinerede firmalogoer der behager schweiziske kniv samlere er bevaret. For massen forbrugerprodukter produceres som foldning, og med et enkelt blad. Omfanget af den schweiziske Knife øjeblikket er begrænset til behovene i hæren.

Hvordan fungerer det produkt

Knife multifunktionelle "Viktorinoks" anvendes i en række forskellige situationer. Stor popularitet han nyder blandt redningstjenesterne i mange lande arbejdere. De første multifunktionelle knive var designet til militære formål. De omfattede klinge, proptrækker, dåseåbner til dåser og en syl. Moderne produkter er karakteriseret ved et stort sæt af funktionalitet.

Et udmærket eksempel er den schweiziske kvalitet kniv Victorinox Spartan. Modellen er meget kompakt, let at bruge og fremstillet i stor forsamling. Karakteristik af Knife:

 • stick materiale - termoplast;
 • dimensioner: L 91 mm x B 26,5 mm x H 15 mm;
 • vægt - 60 g;
 • stor bladlængde - 80 mm.

åbning klinge mekanisme kan modstå tunge belastninger. Brugervenlighed af produktet skyldes det faktum, at det er dannet ved at trykke på en enkelt knap. Foldekniv multifunktions "Viktorinoks Spartan" har en høj kvalitet i ydelse og alsidighed.

Produktionen af disse produkter i Schweiz varetages af flere selskaber. "Viktorinoks" er en af de mest populære mærker, der tilbyder kunderne en kompakt foldekniv med flere værktøjer. øget funktionalitet modeller kan udføre 34 opgaver. For eksempel i arsenal af produkter omfatter værktøjer til reparation af: skruetrækker, bidetang, tang. Også i kniv design tilbyder en række af tilbehør til fritid: oplukker til dåsemad, proptrækker, osv ...

I sammenligning med de indenlandske producenter bør være opmærksomme på det velkendte russiske mærke - "Bison".

produktegenskaber

Produkter af JSC "Zubr" er ikke kun knive, men også de forskellige værktøjer til gøremål. Den mest berømte folde knive Camping er en sådan model: "Skytten", "Warrior", "Pathfinder" og "Saboteur". Sidstnævnte repræsenterer det største produkt

 • længde 260 mm;
 • bladbredde - 27 mm;
 • tykkelse - 5,5 mm;
 • Klinge materiale - stål 95X18;
 • Håndtag tykkelse - 19 mm;
 • lock typen - plade;
 • Kniv vægt - 350 gram.

At dømme efter de anmeldelser, kniven "Bison" har en høj byggekvalitet. Produkt dimensioner er egnet for folk med store hænder. Under praktiske forhold, det er behageligt at holde, selv i handsker. Takket være den imponerende vægt af kniven, "Bison" kan bruges ikke kun til skæring, men også for CHOP.

Valg af turist

Multifunktions knive bruges ikke kun under kampagner, besøg til jagt og fiskeri. Ofte er disse produkter anvendes aktive sports elskere: bjergbestigere, faldskærmsudspringere. Ved valg en kniv henledt opmærksomheden på kvaliteten af de enkelte dele og samlinger.

Hvis arbejdet er egnet til hverdagsbrug almindelig kniv (multi-foldning), det kræver en høj kvalitet produkt til turisme kampagne. Dette skyldes det faktum, at med dens hjælp kan være nødvendigt at udføre en række vitale opgaver.

Når du køber en turist kniv opmærksomhed henledes på følgende karakteristika:

 • Størrelse.
 • Formen af bladet (Finn, kopeobraznaya, med et fald eller en stigning i Butt).
 • Håndtag - Brug kniv komfort afhænger bekvemmelighed opbevaring.
 • Stål - skelne mellem rustfrit stål og kulstof. Først er skrøbelige og komplekse skarphed. Kulstofstål er let at rengøre og har en højere hårdhed. Multifunktionelle schweiziske knive er lavet kun af rustfrit stål fransk og tysk.

Når du vælger praktiske ting værd at overveje og udtalelse fra erfarne vandrere. Schweiziske kvalitet knive opfylde de mange krav i sofistikerede rejse elskere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.