Sport og FitnessUdstyr

Bedste camping knive: en oversigt, funktioner, synspunkter og anmeldelser

Manden vender sig væk fra civilisationen i en forsvarsløs skabning. Undgå sådanne følelser vil gøre det muligt funktionelle knive vandreture. Ved uventede livssituationer bør være forberedt, især til fans af "sikre" eller ekstrem friluftsliv.

Hvorfor skal jeg have en kniv

Camping tiltrukket af den pragt af positive indtryk og glade følelser. Hvis du vil bruge tid i naturen ( 'd gerne tro) skove arme, er det nødvendigt at tage sig af komfort og sikkerhed. Obligatorisk attribut selv for en kort udflugt i den civiliserede verden begyndte camping knive. Understregede behovet for dig kniv vil hjælpe klar idé om, hvorfor du går ind i skoven.

Det er én ting - ikke-varige skovtur, og en anden ting - jagt og fiskeri i et par dage. Og det er virkelig er behov for en særligt udstyr til overlevelsesraten i naturen.

Typer marcherende knive

Ingen af den foreliggende opfindelse ikke er i stand til at erstatte i kampagnen åbneren. Eksperter mener, at ideelt set er den rejsende pligt til at være i besiddelse af mindst tre knive: grundlæggende, sekundær, og instrumentale. Må ikke blande sig, og en sofa. Nu kan du på ét sted at købe et sæt af camping knive.

Ved at vælge en kniv er nødvendig for at give fortrinsret til dens effektivitet før effektivt. Bedste Camping kniv - en kniv med en klinge, klodset, med et behageligt greb for din hånd og fastgøres til bæltet dækslet. Ingen grund til at stoppe din opfattelse af længden af bladet, femten eller tyve centimeter mere end nok.

Auxiliary foldekniv vil passe, som låsemekanisme er den samme som i den klassiske europæiske foldekniv. Nye opfindelser på dette område har ikke retfærdiggøres selv, de kan bringe i den mest afgørende øjeblik. Automatisering fører til selverkendelse, eller vanskeligheder med at åbne kølet eller våde hænder. Udskift nedslidte kniv i skoven vil ikke have noget. Blades er lange nok ti eller tolv centimeter. En sådan kniv kompakt, let passer i en lomme af bukser eller vest.

Kniven er en kombination af mange værktøjer i efterspørgslen. Længden af værktøjet knivbladet - otte til ti centimeter. Han har en ulempe: for arbejdskrævende arbejde, vil han ikke gøre. Selv om der er fordele, også: praktisk, praktisk alt hvad du behøver, fylder lidt. Camping kniv med en ske er simpelthen uerstattelige i skoven.

Det har en valgfri foldekniv med en lille klinge til otte centimeter. Fortanding foretrukne end traditionelle. Hvis der er en ring eller løkke på håndtaget til fastgørelse til bukser eller jakke, det gør det lettere at overføre.

udvælgelseskriterier Knife

Beslutningen om at købe en kniv fører til udvælgelseskriterier undersøgelse de. Størrelsen af kniven - så skal du være opmærksom på det første sted. camping knive anbefale at få længden på ti til tyve centimeter. Marching oplukker skal åbne og en bank, og en gren skære, hugge og pølse. For lille kniv, samt et meget stort, mister fleksibilitet. Bliver nødt til at bære en ekstra enhed eller klart definere deres beføjelser kniven.

For holdbarhed af kniven er af væsentlig betydning for integriteten af centrale blade, placeret i håndtaget. Sådan foring vil ikke afbryde kniven selv under tunge belastninger. Også fuld skaft kvalitativt bærer belastningen løftestang, såkaldt muse hale. Dens design er karakteriseret ved en skjult løftestang, der løber hele længden af håndtaget.

knivblad

Tyk klinge kniv marcherende giver det styrke og pålidelighed. Og det afhænger af hårdheden af stål. Det er nødvendigt at vælge en krydsning mellem massivt stål (som giver skrøbelighed, og derfor upålidelige) og blødt stål (det tillader ikke lang tid at opretholde skarpheden af bladet). Traditionelt kniv til vandreture lavet af to former for stål: rustfri og kulstof. Knive i rustfrit stål modstandsdygtig over for korrosion, men de hurtigt klinge stump, er det svært at file et værktøj i marken. Knive af kulstofstål har de modsatte kvaliteter: kan hurtigt rust, holde deres kant, de er nemme at skærpe.

Det har den betydning og formen af kniven. For turist knive egnet form "finca" (konkav klinge) og "spyd" (med en nedre linie butt). Sidstnævnte er almindeligt anvendt i pen-kniv.

En særlig rolle spilles af den metode til slibning bladet. Det er vigtigt ikke kun, hvor længe bladet holder slibning, men også hvor let det er at vende tilbage skarpheden af kniven på området. Kniv for turisten bør ideelt skærpes som et sværd eller vanskelig skærpet.

knivskaftet

Håndtaget af kniven er lavet af træ eller læder, ben eller horn, gummi eller plast. I dette tilfælde hovedrollen spilles af personlige præferencer. Materialet af byggeri, form og størrelse af håndtaget er ikke af stor betydning. Sæt håndtaget i hånden, hold det. Dens egenskaber (form, størrelse) skal passe din hånd.

Håndtag væsentlig indflydelse på dens funktioner. Hvis det er lavet af gummi, betyder det ikke glider ud af dine hænder våde, selv når rensning af fisk. Men i håndtaget på horn eller ben fryd for øjet. Den træskaft er behageligt at røre ved, skridsikker, men kræver ekstra pleje. De fleste praktisk plast, det er holdbart, smuk, ikke bange for vand.

Beskyt hænderne fra bladet giver en fremskrivning mellem håndtaget og bladet. Bilateral forsvarer bedre, men giver dig mulighed for at fange en ensidig kniv i forskellige positioner.

God lejr kniv enheden er udstyret med en snor eller kæde. Typisk denne mundingsringen eller læder sløjfe.

Skede Knife

Knive vandring er bedre at bære i en skede. De giver sikkerhed kniv og menneskers sikkerhed, på grund af behovet for at være et solidt fundament. Fremragende materiale er læder eller træ. Plast beskæftiger sig også med overførsel af kniven. Presenninger, læder ikke egnet til skeden. Skarp kniv eller trænge igennem deres protknot.

Til fastgørelse af en kniv i en skede anvendes strop. Tja, hvis der er sådan en homutok og kniv - er mindre tilbøjelige til at miste det eller komme til skade.

Gennemgang af de bedste camping knive

For det første, ifølge anmeldelser, er værd kniv KA-BAR USMC Utility amerikansk produktion. Vi begyndte at producere et sådant redskab i midten af det tyvende århundrede. Den er lang (mere end tredive centimeter), har en bladlængde på atten centimeter. Det har en læder håndtag, funktionel beskyttelse til fingrene, glat og let at skærpe kant.

Tom Brown Tracker Knife er designet til jægere. Klingen længde på elleve centimeter fra bagsiden af den skærende kant af saven, og den tilsættes til indretningen skrabning. Den samlede længde af kniven - tredive centimeter.

Akavet kniv SOG SEAL pakning Team betragtes som den mest holdbare. Blunt er det næsten umuligt. Holder i mange salt vand, ild. Selv spidsen af bladet ikke giver forvrængninger, når der anvendes en kniv i form af en vægtstang eller hammeren. Blade - atten centimeter tyk - fem millimeter. En del af den side af klingen takket.

Kniv SRK, Produceret af Cold Steel, hører til den kategori af universel. bladtykkelse - otteogfyrre mm, længde - lidt mere end femten. Håndtag til let fange er lavet bølgepap.

Kniv A1 svensk Overlevelse af det svenske selskab Fällkniven passe alle parametre for den ideelle lejr-kniv. Dens længde - næsten otte og tyve centimeter klinge - seksten. Design integreret håndtag, firkantet bølgepap, beskyttelse af fingre og remmen hul.

Knive og love i Den Russiske Føderation

Knive kan kategoriseres skarpe våben. Derfor erhverve en ny følgesvend til en vandretur, så spørg sælgeren et certifikat. Dokumentet stater, hvilke arter tilhører kniven: af husstanden, militær, industriel. I mangel af et certifikat kan du prøve at bestemme dens syn på visse parametre af loven. Være opmærksom på længden af bladet (lov til halvfems millimeter), dens tykkelse (op til fem eller seks millimeter), hårdheden af stål (25 HRC). Forbudt switchblade knivsblad.

konklusion

Hver rejsende opfanger kniven ved dig selv. Nem kniv transport er afgørende. Disse er kendetegnet ved camping folde knive. Deres ulempe er, at de hurtigt nedbrydes. Hængslet der holder bladet og håndtaget, nedbrydes i amplifikationen af belastningen på det. Klinge foldekniv arm er begrænset i længden, og har således en kort og tyndt blad. Crush håndtag, skåret filialer for brand foldekniv problematisk.

Det sikrer tilgængeligheden af alle de værktøjer ved hånden kniv marcherende universel. Her og en proptrækker og åbner for dåsemad. For et sådant værktøj er kendetegnet ved en sikker transport, rustfrit stål er ikke bange for vand, alle på ét sted. Nødvendig marcherende kit (gaffel, ske, kniv), der kræves fiskeri og jagt, rejser og under en skovtur.

Særlig opmærksomhed skal rettes mod følgende komponenter: producent skal være kendt, bladet længde - optimal, stål - kvalitet. Før du køber en afstemning skærekniv profil, den nødvendige form for skarphed, materiale håndtag, lås typen, evnen til at åbne med en hånd.

Lige så vigtigt er prisen på emnet. Alt for dyre ting er usandsynligt, at være trofaste følgesvende på march. Deres sind miste, skader. De vil dekorere væggen eller samler støv på en hylde. Kniven skal fungere. Alt for billige modeller, der ikke opfylder de forventninger, og at bringe i et vanskeligt tidspunkt. Hver bestemmer det mulige omfang af priser baseret på tykkelsen af pung og hyppigheden af angreb på naturen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.