HobbyHåndarbejde

Hvordan laver romerske nuancer med sine hænder: tips og instruktioner

Roman gardiner i dag vundet særlig popularitet. De har det oprindelige udseende, og det ikke kræver særlig pleje. Denne type af gardiner til at dekorere de forskellige rum, men mere korrekt, vil de se i køkkenet. På grund af den særligt snit og design, de passer perfekt ind i det indre af køkkenfaciliteter.
Før du foretager romerske nuancer med sine hænder, bør forberede alle nødvendige. Sy du kan bruge tynd og tyk klud. Men sidstnævnte vil være lidt lettere at bruge. Ikke egnet materiale med en meget stor figur, i færd med at skræddersy det deformeres, og det generelle udseende er tabt. Men enhver væv i strimlen er perfekt. I den kombinerede form af gardiner til dannelse bløde folder og bånd konvergerer i en jævn mønster. Der bør lægges særlig vægt på bredden af produktet, bør det ikke overstige 220 cm. Hvis det er større end denne værdi, vil de interne stænger bøje.

En sådan mulighed for vinduesdekoration kan ses ret ofte. Tæppet kræver ikke en masse stof til syning, med den rigtige farveskema ser godt ud i ethvert interiør. Det er grunden til mange spekulerer på, hvordan at gøre roman blinds med deres hænder. Det er meget simpelt, det er vigtigt bare at kende nogle af nuancerne. For eksempel, hvordan til at fastgøre snoren til at justere, eller hvordan man kan distribuere folden for at gøre dem se den smukkeste.
Dem, der ønsker at gøre en gardin med hænderne, med enkle tips masterclass vil gøre det uden besvær. Først skal du vælge stoffet. Det skal være stram nok til at holde den ønskede form. Tegning og farvelægning bør vælges afhængigt af farven ordningen et separat rum. Glem ikke, at bandet kan fremhæve de uslebne sømme og materialet i cellen med held skjule skønhedsfejl skræddersy.

Før du foretager romerske nuancer med hænderne, er det nødvendigt at beregne mængden af stof. Det afhænger af størrelsen af vinduet åbning , idet der tages hensyn kvoter for sømme. De er som regel på hver side af 2 til 5 cm. Særskilt, må vi overveje, hvordan fremtiden vil blive sikret af et forhæng. I dag kan man finde i salget af gesimser, specielt designet til denne form for persienner.

Udover de grundlæggende materiale nødvendig tynde stænger lavet af træ, metal. Takket være dem, vil produktet holde den rigtige form på top og bund, samt at danne smukke folder. Til åbning og lukning gardiner brug for en kvalitet snor og ringe 1-1,5 cm i diameter. For at rette formen på produktet, kræver vægtning.

Efter alt nødvendigt vil blive købt, kan du gå videre til spørgsmålet om, hvordan man laver romerske nuancer med sine hænder. Skær den er nødvendig for de mønstre materiale. Sy gardiner med dine egne hænder kan være foret, det sutureres straks, pænt gemt sektioner. Så markerer folderne på barer på den forkerte side. Løs dem, og syet på maskinen. Mellem folderne skal være en afstand ikke mere end 30 cm.

På det færdige produkt er syet ringe: tre på hver fold - i begyndelsen, slutningen og midten. Snoren skæres i tre dele, og hver strækker sig i en række ringe. Den ene ende af snoren er fastgjort ved bunden strækker sig opad gennem ringene og fjernes gennem en øvre ring. Haler du vil linke sammen. Denne trefoldige ledningen er fast vægtning til tæppet faldt ikke ned på egen hånd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.