HjemlighedGør det selv

Sådan tilbringe den belysning i garagen med hænderne?

Manglen på vinduer i garagen, selvfølgelig, fører til et fald i graden af lystransmission. Faktisk lysstrålen passerer kun gennem dør eller port af lokalerne. Og for at arbejde ordentligt med forskellige værktøjer, herunder med elektrisk (for eksempel for at oplade batteriet), skal du have din ledninger i netværket. Derfor, hvis du bygger en garage, eller tænker på at købe det, først og fremmest tænke på, om der er indendørs belysning i ham og i hans fravær, tænke på forhånd, hvor du kommer til at lægge den. Dagens artikel vil hjælpe dig med at forstå dette spørgsmål.

monteringsmuligheder

Det er værd at bemærke, at den indvendige belysning i garagen kan konstrueres på to måder:

  • åbne;
  • lukket.

Sidstnævnte metode indebærer en lang række anlægsarbejder. Det første skridt er at lægge kablet, men det skal prodelyvat Stroebe - huller, hvis dette er fastsat ledninger. Efter dette er det nødvendigt at starte overfor arbejde, og derefter dække væggen pudsning.

Denne algoritme arbejde er perfekt til rum af mursten eller beton. Hvis du har brug for at gøre belysningen i garagen (billedet er et resultat af arbejdet nedenfor), hvis vægge er lavet af træ eller metal, denne metode ikke er egnet. For sådanne anlæg bør udnyttes åben ledninger, når kablet er monteret på væggen efter fliser.

Vi gør belysning i garagen: udviklingsplanen

Uanset hvilken metode du vælger, i hvert fald er det nødvendigt at udvikle en algoritme af arbejdsplan og trække på de værdier, du ønsker at kabel på omkredsen. I tegningen, angive den nøjagtige placering af stikkontakter, kabler, lamper og switche. At gøre belysningen i garagen, skal du angive den rigtige rækkefølge for forbindelsen og forbindelsen ledninger og den nødvendige drejer 90 0. Alle forretninger, lamper og afbrydere skal installeres i overensstemmelse med den definerede sekvens. Det er værd at bemærke, at den første del i ovenstående liste er forbundet til den efterfølgende, og ikke omvendt.

Hvad skal også være opmærksom på, når du installerer ledninger?

Gør dækning i garagen med hænderne, først og fremmest er det nødvendigt at skillevægge. Dette kan gøres ved hjælp af en standard ledning eller farvestof. Det er ved måling konstruktion ruletnoy nødvendige intervaller, markere drejningsvinkler, og andre mærker på overfladen. For maksimalafbrydere installerede inventar, huske, at de skal placeres på højre side af porten plads i en afstand på 100-150 cm fra gulvet. Stik er monteret i en højde på 50 centimeter fra gulvet. I dette tilfælde skal ledninger og kabler placeres i en afstand af højst 10 centimeter fra loftshøjde. Hvis du følger disse regler, vil din belysning i garagen ske i overensstemmelse med reglerne for brandsikkerhed med maksimal brugervenlighed og funktionalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.