HjemlighedGør det selv

Hvordan til at bygge et drivhus lavet af polycarbonat med sine egne hænder: højdepunkter

Eget drivhus giver dig mulighed for at dyrke en bred vifte af tropiske frugter og planter, samt fest af friske grøntsager og urter, uanset årstid. På plot kan bygge et drivhus hvilken som helst udformning. Hvad vil der blive bygget denne type byggeri, afhængigt af omstændighederne og personlige behov hos ejeren. For nylig, men byggemarkedet var syntetiske materialer, der har gode tekniske egenskaber og fremragende kvalitet. Blandt disse kan nævnes polycarbonat ark, som har en lav vægt, høj styrke og modstandsdygtighed over for betydelige temperaturekstremer og andre belastninger. Samtidig, vel vidende, hvordan man opbygger et drivhus lavet af polycarbonat med deres hænder, kan du spare betydeligt penge og få en stor bygning.

Design af drivhuse

Som du ved, drivhus strukturer består af to hoveddele - rammen base og dække. Som belægningen anvendte materiale, foruden polycarbonat webspecial film og glas. Det danner grundlag af drivhusgasser præciseres der motiver forskellige modifikationer - afvalmede, buet, single-banen, gavl og andre.

Samtidig, overvejer spørgsmålet om, hvordan man opbygger et drivhus lavet af polycarbonat med deres egne hænder, må vi konstatere, at grundlaget ramme varierer også afhængigt af de anvendte råvarer:

 • Træramme - dette design er godt, men kræver yderligere behandling og særlig pleje sammensætning til beskyttelse mod skader af insekter eller fugt.
 • Galvaniseret profil - den perfekte materiale til basen, hvor den lette vægt og hurtig installation. Det har også en lav pris.
 • PVC konstruktion - sådanne skeletter er dyre, men deres kvalitet og holdbarhed retfærdiggøre udgifterne.

installationsarbejdet

Installation drivhus består af flere faser:

 1. Valg af en placering, hvor drivhuset vil blive placeret. Således er det bedre at bygge et drivhus på en flad overflade og ikke i dalen, for at undgå ophobning af vand.
 2. Rækkefølgen af placeringen af drivhuset. Et af højdepunkterne i forståelsen af, hvordan man opbygger et drivhus lavet af polycarbonat med sine egne hænder, er viden om, hvordan man kan placere design. Så hvis du planlægger at bruge rummet hele året rundt, er det bedre at dirigere de langsgående vægge på nord og syd, så solen vil komme mere til planterne. Også bedes medbringe til opførelsen af magt.
 3. Fonden. For drivhuse, som hele tiden vil blive anvendt, er det bedre at lægge betonfundamentet af seletypen. I dette tilfælde skal bunden af et fundament grøft først lægge et lag af grus, efterfulgt af gitteret at øge stivheden. Lavere niveau grøft skal stationeret ved punktet 0,8 m under frost linje.
 4. Installation af basen. Denne type arbejde vil variere afhængigt af typen af rammen. I tilfælde af brug af belægning af polycarbonat, den bedste løsning er grundlaget for galvaniseret profil.
 5. Performing cover drivhus.

Dækker drivhus polycarbonat

At vide, hvordan man opbygger et drivhus lavet af polycarbonat med sine egne hænder, vil bruge følgende oplysninger:

 • Når temperaturen udsving i polycarbonat tendens til at udvide sig og trække. For at undgå deformation og brud af materialer, er installationen, der skal overvejes. At gøre dette, når fastgørelseshinderne, skal hullerne ske på forhånd med en elektrisk boremaskine, således at de skruer passere frit. Du skal også være plads under armaturet og smøre monteringsstedet med specialfedt, for eksempel, litologiske, at forhindre stikning.
 • Tænker, hvordan man opbygger et drivhus polycarbonat vigtigt at bemærke, at materialelag fastgjort til hinanden ved særlige profilelementer. Således at starte den ene halvdel af profilen fastgjort til stellet ved hjælp af skruer eller bolte, og derefter, brolægning ark fastgjort anden halvdel lille indsats. Fastsættelse skyldes bygget slotte i disse elementer.
 • bindingssteder med fundamentet nødvendigt at forsegles eller forsegle med tape.
 • For enhver type drivhus er vigtigt at tilvejebringe god ventilation. Dette kan opnås ved at konstruere specielle ventilationskanaler eller åbninger i strukturen.

Har din egen drivhus er meget praktisk og rentabelt, og opbygge et drivhus med deres hænder mulige, vel vidende det grundlæggende i arbejde og nogle vigtige punkter. Det er muligt at bygge et rum, der opfylder betingelserne i byggeri i regionen, og opnå fremragende udbytter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.