Publikationer og skrive artiklerScenarier

Piratpartiet: script. Invitation til Piratpartiet

Venlige grupper ofte organiserer tema begivenheder, hvor personalet er afslappet og genopladet med positive følelser. Piratpartiet - en fest, hvor folk i alle aldre vil føle sig godt tilpas med billedet af en pirat. Arrangører er vigtigt at forberede scriptet, sjove konkurrencer, gaver og menuer.

Hvordan inviterer jeg gæster?

Piratpartiet - en uformel begivenhed, annoncere som bør være på en usædvanlig måde. Som en invitation til at vælge det bedste er ikke standard hvide konvolutter og foldere i form af et skib eller en hat - så gæsterne vil intriger, og de vil helt sikkert acceptere invitationen. Stock op med klistermærker Jolly Roger, som vil se imponerende på papiret af enhver farve. De mest ærede gæster til at udstede invitationen pirat parti i form af en passende meddelelse i et mørkt glasflaske. Udglødning ved kanterne af papiret, og tromle husk - dette vil give det indtryk, at hun var et par hundrede år.

Tekst invitation skal skrives med en fyldepen. Sæt brevet i en flaske, skal du sætte stikket og binde et reb. Hvis du vil have gæster interesseret i, hvordan det vil gå Piratpartiet, forberede et script på forhånd og meddele, at de vil spille og kostume konkurrencer i underholdningsprogrammet. Du kan være sikker på, at dine ideer vil være yderst værdsat, og indtryk af begivenheden vil forblive uforglemmelig.

Pirate dress code

Tøj til partiet vil være let at finde på egen hånd. Ripped jeans, tørklæde, hat, læderbælter og skjorter sikkert til stede i garderoben af hver. Meget sjovt og interessant at have en pirat fest, kostumer, som du laver med dine egne hænder. Donér vest for en sjov aften og strække det, og husk at spilde sin kaffekop. Skole blonde bluse pludselig bliver et fremragende valg, hvis du bære over det en læderjakke eller frakke. Bredt bælte dekorere metalclips og kæder. Scriptet pirat fest for voksne kan ske på en sådan måde, at præsentere de elementer af erotiske spil - skønhed til ansigt vil være læder og blonder. Da hovedbeklædning kan være en bandana eller hat.

Hvis gæsterne kom til festen uden tøj, tage initiativ i egen hånd og give dem tøj. Først og fremmest forberede bandagen på øjet. Kostumer kan bygges fra en sort dug eller voksdug. Bunden af tøjet kan skære med en saks. Har damerne trække elegante øreringe og klip og erstatte dem i form af ringe.

Rolle tilbehør i form af en pirat

Ved enhver part tøj givet et vigtigt, men ikke den vigtigste rolle, da afslutningen af billedet skyldes de ekstra elementer. Billedet af en pirat tilbehør skal være så meget som muligt - en kæde armbånd, læder elementer, falsk overskæg og stok. Sko kan være så høje snøring støvler og sandaler. Det bør skelne mellem mandlige og kvindelige pirat karakter. For eksempel kan pigerne bære en hvid bluse med en sort korset, capri bukser eller en lang nederdel, og til fods - høje hæle og fishnet strømpebukser. Hvis du holdt pirat fest i retro stil, kan du vælge at give stads, der giver gæsterne mulighed for at fordybe sig i atmosfæren i tidligere århundreder.

Læder bælter og armbånd - noget, som er utænkelig uden det fulde billede. De kan binde en metalkæde eller reb til at binde op. Det vil være hensigtsmæssigt at bære store ringe på fingrene, eller bruges til at skabe et billede af fingerløse handsker. Plastic sværd, kanoner, kikkerter og teleskoper kan bede om deres barn. Nasheyte skulder jakke eller vest legetøj papegøje, og hvis du bor i huset af fuglen, indstille bur med sin masterplan. Sørg for, at alle dine gæster flag med billedet af Jolly Roger. Skære den ønskede form fra sort papir, vedhæfte det til en tynd plast eller træ ben, og den øverste pind skelet. Giv et skud på en sådan begivenhed, som en pirat fest - Foto foretaget på tidspunktet for fejringen, vil fortsat være en lang hukommelse for hver gæst.

Hvad skal være hulen for pirater?

For en støjende fest med en masse mennesker skal vælge et rummeligt værelse. Hvis festivalen afholdes i en tæt kreds af venner og kolleger, skal ansvaret for dets adfærd bære ejeren af et hus på landet. Til alle gæsterne i lang tid huske Piratpartiet, scriptet skal overlappe med alle dine yndlingsfilm, "Pirates of the Caribbean". På gaden ved indgangen for at indstille den dekorative rattet, binde en rebstige. Det vigtigste udsmykning af interiøret vil være sorte perler med en pirat symboler, der kan bruges til case konkurrencer. Arranger kraniet og skattekister. I rummet skal der være mere end en sort, læder og træ. Væg postkort, som korset markerer stedet med skatten. At have det sjovt og positiv fortid pirat fest for voksne, skal scriptet antage eksistensen af sprut. Og i betragtning af, at piraterne - støjende børn, det bør være til stede, ikke blot på bordet, men også i det indre. Arranger flasker af mørkt glasskabe og på gulvet. Sørg for, at festivalen blev overværet af et par træfade med at drikke.

Da vandet element er forbundet med aktiviteterne i de pirater, pynte op muslingeskaller og fiskeredskaber, drys sand på gulvet. Til forgrunden eksponere akvarium med levende eller kunstige fisk. Kompasser glober og teleskoper - der styrker indtrykket af en ferie.

Part i stil med en pirat: et scenarie i en komprimeret form

Den rigtige rækkefølge af ferien - halvdelen af kampen, så længe før den valgte dag, du skal forhandle med arrangørerne af alle betingelserne. Arrangementet Programmet omfatter en hilsen besøgende, hvor de vil blive dedikeret til piraterne. Hvis inviteret til en fest ankom uden kostume, udlevere dem hatte og andet tilbehør ved indgangen til deres udseende matchede fag. Ofte sker det, at ikke alle gæster er fortrolige med hinanden, i hvilket tilfælde du bør give alle ret til et par ord - alt skal præsentere sig selv og tale om sig selv.

I den næste fase kan begynde underholdning: fra de mest simple til det komplekse konkurrence. Pas på løbende at spille musik til en pirat fest og giver gæsterne mulighed for at danse og synge, og derefter tilbyde forfriskning. "Til dessert" efterlade en skattejagt kort. Så kan du sidde på en blød sofa og se en af de episoder af filmen "Pirates of the Caribbean". Hånd hver gæst en mindeværdig souvenirs, og et par dage senere gik til e-mail-fotos.

Dedikation til piraterne

Når alle gæsterne samles, underholde deres første konkurrence. Uden provokerende spørgsmål ikke passerer en pirat fest: for hendes manuskript bør bestå ikke blot af danse og sange, men også af de logiske opgaver. Medlem, gav det højeste antal rigtige svar, kan hævde at være leder. Kontroller kendskab til nautiske udtryk følgende spørgsmål:

  • Navnet på den pirat skat, som alle er på udkig efter? (Flint).
  • Hvor ellers kendt som fartøj marine? (Ship).
  • Race -eating fisk (Piranha, Shark.)
  • Hvad kalder man den forreste del af skibet? (Nr.)
  • Hvem er den vigtigste person på skibet, efter at kaptajnen? (Botsman).
  • Hvad er navnet plads til mændene? (Kubrik).
  • Hvor mange dele i filmen "Pirates of the Caribbean?" (Fire).
  • Hvad mener du, udtrykket "at hæve Jolly Roger?" (Fun.)
  • Hvad er den største marine pattedyr? (Blå hval).

Vinderen tildeles en hat med et billede af Jolly Roger, og nu bliver det en bandeleder og har ret til at tilbringe resten af konkurrencer. Musik til pirat parter bør medtages, når passerer en anden test til gæsterne viste stor entusiasme.

Konkurrencer for voksne

Rigtig pirat må nødvendigvis deltage i kampen, selv uden en blodig kamp. De næste contest deltagerne kan være både mænd og kvinder. Til tider af hver bundne vovehals 5 oppustede balloner. Arme vil tjene plast skeer eller gafler. På kommandoen "start" alle forsøger at stikke bolden fra modstanderen - vinderen er den, der har forladt det største antal fulde bolde.

Fejring Piratpartiet kan ikke undvære alkoholholdige drikkevarer, sjove danse og smukke piger. Part i stil med ingen grænser ( "uden Grænser") er ikke uden at tiltrække damerne. Line up i træk et par skønheder, og mænds modige slips øjne og bede dem om at røre gætte hvem står foran dem. Publikum har ikke ret til at bede, og hvis der efter 10 sekunder, er navnet ikke kaldes, til højre gætte givet til den næste person.

Den næste konkurrence kræver forberedelse. Én person forlader lokalet, den anden sidder på gulvet, i rummet mellem de to tabeller. De duge i forvejen for at skære et hul til hovedet. Tabeller er samlet, hovedet er dækket med en stor kop, så der ikke føler sig modig på samme ubehag; overfladen udstillet et par kopper af samme størrelse. Begynder angiveligt tilbudt at finde skatten ved disse plader, men så snart han kom til hovedet, modige skrig og griner lystigt observatører.

Konkurrencer for børn

Har de drenge og piger til at binde knuder på et tykt tov - en deltager, der i et minut for at gøre det største antal er erklæret som vinder. Glem ikke at uddele priser til børn, så de vises ophidset. Konkurrencerne bør involvere alle, så vil de længe huske børnenes Piratpartiet.

Scenariet er ikke uden spil "Marine figur, stå stille!" - det er den mest genkendelige af alle aldre. Derudover kan konkurrencen blive medtaget i programmet af partiet for voksne. Førende begivenheder utters ordene: "havets bølger - igen, havets bølger - to hav bølger - tre nautiske figur - stand still", hvorefter hver deltager skal tage en interessant positur og stå stille indtil slutningen.

Selvfølgelig kan en part i en pirat stil ikke gennemføres uden slik. Den næste konkurrence er beregnet til større børn: de bliver nødt til at skubbe i munden et par kiks og forsøge at fløjte. Opgaven kompliceres af det faktum, at uden nogen forberedelse til at gøre det vil være meget vanskeligt, så vinderne vil sandsynligvis være en lille smule.

Menuen for de sultne pirater

Retter til temafester kan være den mest almindelige, men over deres udseende, du er nødt til at arbejde hårdt. Pirater er kendt, det meste af tiden i havet, så menuen skal bestå hovedsageligt af fisk og skaldyr. Dette er netop tilfældet, når der ud over fiskene, ville det være hensigtsmæssigt at tilbyde en cocktail af østers, blæksprutter og rejer. Salater kan leveres i store skaller, til rød kaviar på et bord sat i isblokke. Sats på snacks eller lignende retter, der har afkølet, og de kan ikke have ved bordet: den sandwich, tapas, fondue.

I sommeren kan du gå ud og steg kebab, kan fisk eller kød om vinteren bages i ovnen. Til alle længe huske Piratpartiet, tage billeder af alt. Tabellen skal fyldes med drinks og eksotiske frugter. Pirater normalt ikke kan lide slik, men som en dessert du kan tilbyde en enorm kage og smøre det hele ansigtet af lederen - denne handling vil underholde gæsterne.

skattejagt

Treasure Chest er en velkommen trofæ for hver af de pirater, så utænkeligt at holde denne fest uden ham. Tegn en grundplan på Whatman papir, symboler og et kors mærke cache. Den kan placeres på forhånd købte emner, men det vil være interessant, hvis hver af gæsterne ved indgangen fra hans værdifulde ting og sætte det i kisten med betingelserne for tilbagevenden.

Overhold sikkerhedsforskrifterne på alle dine husholdningsartikler forblev uskadt under skattejagten: skjule antikviteter, glasarbejde, og flytte blomsterne og give så meget plads i rummet.

Piratpartiet: et scenario med en algoritme konkurrencer

For aktiviteten skal opfylde mindst én person: ejeren af et hus eller toastmaster. En lille script er beregnet til de to øverste. Forberedelse en invitation til en pirat parti, vælge de gæster, ferien vil være aktiv, så de var klar til at fremme gennemførelsen af de kollektive opgaver.

Hun hilser besøgende ved indgangen med ordene: "Velkommen ombord på skibet" Black Pearl "!" Man passerer hver, giver hatten eller andet tilbehør, og sagde, at han nu er fuldgyldigt medlem af teamet. Når alle samledes, har dem opdele i hold og give dem et navn - "Sea Wolves", "Marine herskere" eller "Flibustery". Hold vil deltage i konkurrencerne, og i slutningen af partiet vinderen vil være den, der bedst kunne klare opgaven.

Den næste fase - valg af en pirat høvding. Dette kan gøres ved at stemme eller holde den første konkurrence, vil resultaterne af hvilke være leder af de mennesker, der kender den store flåde terminologi. Efter denne underholdning at tilbyde gæsterne en snack. "Nå, mine herrer, pirater, du bliver opdateret, og nu er det tid til at have det sjovt", - siger værten og inviterer dig til at deltage i andre konkurrencer. En af arrangørerne i tid præsenterer trofæer for at vinde konkurrencen.

Scriptet pirat fest for unge og involverer den mest længe ventede retssag - at kæmpe for skatten. "Nå, nu er det tid til at begynde at lede efter skat," - annoncerer andet drev og bringer alle til kortet, som viser en konventionel tegn stash. På dette tidspunkt, viser det sig på musikken og begynder den mest interessante del af begivenheden. Når alle konkurrencer er afsluttet, og skatten er fundet, komplet ledende parti og tilbyde fritidsaktiviteter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.