Mad og drikkevarerHovedret

Vi vil forstå med hvilke forskellige oliven fra oliven

Nu er en meget populært produkt på markedet - det er grønne og sorte oliven. Hvad er forskellen oliven fra oliven? Ved denne lejlighed folks meninger divergere. Nogle mener, at de oliven fra oliven varierer i farve, andre - til at smage. Men, mod alle domme, argumentere og tale, er frugten af et træ.

oliven adskiller sig fra oliven? Svaret på det berømte spørgsmål er meget enkelt. Oliven vokser på samme træ. Hvad er forskellen oliven fra oliven, så det er den modenhed og fedt.

Fra det øjeblik, at høsten begynder, og til processen med frugtmodning bliver gul eller grøn farve. Når en modningsproces, frugterne bliver mørk rød eller rødbrun farve, og når den er fuldt moden, de bliver sorte. Der er sorter, hvis frugt er i stand til at modnes efter at være blevet høstet fra bushen.

Nu, adskiller sig fra oliven oliven. Oliven - grønne frugter, der lige er begyndt at modnes. Ikke desto mindre, de er egnede til brug og meget nyttigt. Og allerede fuldmodne frugt saftigt sorte oliven kaldes.

Oliven er rig på mineraler, proteiner, pectin, sukker, vitaminer B, C, E, og P-aktive catechiner, jern-, fosfor og kalium. Knoglerne indeholder også næringsstoffer og høj værdi materiale.

Et andet spørgsmål opstår: Er bringe oliven skade? Der er en kategori af mennesker, der er kontraindiceret i dette produkt. Harm disse fødevarer kan være folk, der er syge cholecystitis som oliven producere en stærk vanddrivende effekt i den menneskelige krop, hvilket kan føre til døden. Vi anbefaler ikke deres anvendelse til mennesker med pancreatitis. Det er ikke nødvendigt at bavlyat i din kost oliven eller oliven til mennesker med leversygdom på grund af det høje fedtindhold.

De oliven sorter er opdelt i mere end ti forskellige arter. Den mest populære af disse er:

1. Kalamata- berømte græske oliven. Denne frugt med en spids hale med en tynd hud og saftige frugtkød. Indsamling finder sted, når fuldmodne, farve - sort og lilla.

2. Halkidiki - en stor grøn frugt oliven med en aflang form og en spids. Det modnes i de tidligste perioder af afgrøden.
3. Throumbes Thasos - denne type af oliven er af formen af tørrede svesker græske grund af det faktum, at indsamlingen af disse frugter udføres i den sidste tur. Det senere frugter og tørret form de smager fantastisk.
4. Guld - den sjældneste slags. Frugterne af klassen, sammenlignet med de andre, bare enorme. De er saftige og sprøde, med en fantastisk papirmasse. Aflang formular.

Interessant, den andel af de sorte og grønne oliven, guidet tsetom frugter accepteres kun russisk. Det besluttede at bruge ordet "oliven" i verden. Og hvis du ønsker at angive farven af frugten, for blot at nævne tilføjet til definitionen af "grøn" eller "sort".

Om oliven kan føre endeløse samtale, er nogle sorter dyrkes for bejdsning, mens andre - for bevarelsen, den tredje - til produktion af olier. Der er oliven friske umulige, de smager meget bittert. Selv i oldtiden grækerne har lært at slippe af med den bitterhed ved iblødsætning, og derefter saltede oliven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.