FormationVidenskab

Fremtidige rumfartøjer: projekter, problemer og perspektiver

Menneskeheden er ved at udvikle bemandede rumskibe i mere end et halvt århundrede. Desværre, i løbet af denne tid er det så at sige, i nærheden uplylo. Hvis vi sammenligner universet til havet, vi bare vandre nær kanten af brændingen ankel-dybt i vandet. En dag, dog, besluttede de at svømme lidt dybere (måne program "Apollo"), og har siden været levende erindringer om begivenheden som den højeste præstation.
Indtil nu, rumfartøjet meste tjene som levering køretøjer på orbital station og tilbage til Jorden. Den maksimale varighed af autonom flyvning, opnåelige genanvendelige shuttle "rumfærge", er kun 30 dage og derefter kun i teorien. Men måske, rumskibe i fremtiden vil være meget bedre og mere alsidig?

Allerede månens ekspedition "Apollo" viste, at en fremtidig rumskib krav kan afvige voldsomt fra job til "rum taxa". Lunar modul "Apollo" havde meget lidt at gøre med de slanke skibe og var ikke beregnet til flyvning i den planetariske atmosfære. Nogle idé om, hvordan rumskibe i fremtiden vil se ud som et billede af amerikanske astronauter give mere end indlysende.

Den væsentligste faktor, der begrænser lejlighedsvis menneskelig undersøgelse af solsystemet, for ikke at nævne den organisation på planeterne og deres satellitter, videnskabelige databaser, - stråling. Problemer opstår selv med månens missioner varige fra styrke uge. Et år og en halv flyvning til Mars, som syntes at være ved at finde sted, skubbet tilbage længere og længere. Undersøgelser har vist en dødbringende rifler for menneskelige strålingsniveauer på hele ruten for interplanetarisk flyvning. Således at rumskibe i fremtiden vil uundgåeligt få en alvorlig strålebeskyttelse kombineret med særlige medicinske og biologiske foranstaltninger for besætningen.

Det er klart, at jo hurtigere det bliver til sin destination, jo bedre. Men for en hurtig flyvning brug kraftfulde motorer. Og for dem, til gengæld en højtydende brændstof, der ikke ville tage meget plads. Derfor vil de kemiske boostere i den nærmeste fremtid vige for nuklear. Hvis forskerne lykkes at tæmme antistof t. E. Oversættelse til lette vægt, vil rumskibe fremtidens finde fotoniske motorer. I dette tilfælde vil det have på opnåelsen af relativistiske hastigheder og interstellare ekspeditioner.

En anden væsentlig hindring for menneskelig udforskning af universet bliver vedligeholdelsen af sin lange levetid. Blot én dag den menneskelige krop bruger en masse af oxygen, vand og mad, fremhæver fast og flydende affald, udånder kuldioxid. Tag om bord på fuld forsyning af ilt og produkter er meningsløs på grund af deres enorme vægt. Det løser problemet med on-board lukket livsunderstøttelsessystem. Men indtil videre alle eksperimenter på dette emne har tabt sagen. En lukket uden LSS utænkelige år flyver gennem rummet fremtidige rumfartøjer; Kunstnere Billeder, selvfølgelig, fantasien, men afspejler ikke den reelle situation.

Således alle projekter rumskibe og rumskibe er stadig langt fra faktiske gennemførelse. Og menneskeheden bliver nødt til at affinde sig med studiet af universet astronauter under dække af jordens magnetfelt og indhente oplysninger fra robot-sonder. Men det, selvfølgelig, midlertidig. Plads står ikke stille, og indirekte tyder på, at i dette område af menneskelig aktivitet er under opsejling et stort gennembrud. Så måske de fremtidige rumskibe vil blive bygget og vil gøre de første flyvninger allerede i det XXI århundrede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.