Mad og drikkevarerHovedret

Sådan opbevarer olivenolie: tips

Olivenolie - velsmagende og sundt produkt, der har enorme muligheder. Fra den færdiglavede saucer, salat dressing dem, er det marineret fisk og kød tilsættes til dejen. Selvfølgelig kan olivenolie være stegt og genopvarmet - i denne forbindelse i tider forude solsikkeolie og smør om fordelene og sikkerheden. Ernæringseksperter anbefaler at spise det hver dag, fordi den er rig på vitaminer, sporstoffer og organiske forbindelser.

Selvfølgelig kan ikke, men rejser spørgsmålet om, hvordan man opbevarer olivenolie. Efter alt, på grund af manglende viden ville være en skam at smide sådan en stor produkt væk, jo mere er det værd at en masse. Og det er sandt, olivenolie kræver særlige betingelser. Og hvis du bare kommer til at introducere dette produkt i din families kost, eller har en negativ oplevelse på lager, skal du sørge for at lære på forhånd materiel.

olivenolie Enemies

Eksperter forklarer, at de vigtigste faktorer, der har en negativ indflydelse på produktet, er som følger:

  • overdreven sollys;
  • for lavt og for høj temperatur;
  • luft.

Så hvis du tænker, hvordan man opbevarer olivenolie efter åbningen, så husk: kun behøver at minimere olie kontakt med disse faktorer. Må ikke udsættes for lys, skal du sørge for temperaturen.

oplagringssted

Mange mennesker tror fejlagtigt, at olivenolie kan opbevares i køleskabet. Men de, der nogensinde har prøvet at gøre dette, ved, at når der er for stor afkøling bliver uklar. Men for at vende tilbage det oprindelige udseende af olien vanskelig. Du skal blot fjerne fra køleskabet og sættes i skabet. Inden for få timer vil det igen blive gylden og gennemsigtig.

Hvis du kigger rundt dit eget køkken, ikke at vide, hvor du vil gemme olivenolie, bare sætte det i et skab med døre. Dette er det bedste sted. Der er ingen olie peremerznet ikke overophedes, vil ikke blive udsat for sollys.

porcelæn

Langt de fleste sorter af olivenolie får på supermarkedernes hylder i en glasbeholder. På spørgsmålet om, hvordan man opbevarer olivenolie efter åbningen, flasken spiller en vigtig rolle. Du kan efterlade det på samme måde, som det er solgt, og du kan hælde i særligt. Retter til oplagring af olivenolie har normalt en konisk form, indsnævret opad. Dette vil minimere kontakt med luft. Ideelt set bør flasken blive formørket eller uigennemsigtig og har en lukket kuvert.

holdbarhed

Producenter angive på etiketten, hvordan man opbevarer olivenolie. Efter åbning af produktet skal anvendes inden for en måned. Derfor er det nødvendigt at beregne familiens behov og købe en sådan volumen, der forbruges i løbet af denne periode.

Olie er usandsynligt at blive sur i den seneste måned, men dens anvendelighed er stærkt reduceret. Og kan ændre smagen. Hvis du finder, at tiden er ved at løbe ud, så prøv at bruge det i madlavning i stedet for andre fedtstoffer.

Olivenolie - et konserveringsmiddel

I hjemlandet af det fremragende produkt det bruges meget bredt. Græske kvinder ved, hvordan man opbevarer olivenolie. Den umiddelbart efter presning hældes i træfade og glasflasker, forseglet og ført bort i kælderen. Men de kulinariske traditioner i Middelhavet betød en langt større mængde af dette produkt i formuleringen af basale fødevarer, end det er accepteret her. I løbet af året, italienerne eller grækere familien bruger ti liter. Derfor er en stor container er optimal. Når høst for fremtiden, behøver ingen supplerende indholdsstoffer ikke anvendelse, fordi olivenolie - det er en meget god konserveringsmiddel. Desuden bruges det selv for bevarelsen af andre produkter. For eksempel er olivenolie hældes nyhøstede oliven, og de er perfekt opbevares flere måneder.

force majeure

Og hvad gør man, hvis tiden er ved at løbe ud, og resten er ikke muligt at finde ud af? Sådan opbevarer olivenolie idet udløbsdatoen? I så fald bør du være opmærksom på anbefalingerne fra kosmetologer. Af produktet forberedt på den sædvanlige og Castilla sæbe, hjemmelavet shampoo, opvask og vasketøj, ansigtsbehandlinger, og hår og meget mere. Hvis du ikke er tiltrukket af hjemmet skønhedsbehandling, blot hælde resterne i forme til is - om vinteren, de er perfekt fugter ansigtet.

Af den måde, ved hjælp af frysning og madlavning. Monter samme støbeform til en lille cookie eller is. Fast tamp dem med friske hakkede krydderurter, hæld olivenolie og fryse. Om vinteren kan disse terninger føjes til salater, saucer, supper, kød sovs. Olivenolie er fremragende til at bevare duften af friske urter, der er så tiltalende i den kolde årstid. Selvfølgelig til en betydelig andel af deres egne gavnlige egenskaber af produktet tabe, men det er stadig bedre end bare smide det væk. Selv peremorozhennoe olivenolie er meget sundere og sikrere solsikke. Hertil kommer, denne metode er meget nem at bruge: Det sparer tid og giver os mulighed for at give smag sommer retter.

Tænker, hvordan man opbevarer olivenolie, lytte til råd fra producenterne og undgå at købe produktet i butikken, du må hellere købe så meget som du kan bruge i den nærmeste fremtid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.