TravelingRejsetips

White Nights i St. Petersburg - et fantastisk syn

Når du ikke kalde beboere og gæster i Rusland St. Petersburg - den nordlige hovedstad, Venedig, Palmyra. Denne fantastiske by på den første dag med at udforske den charme de besøgende, og dens indbyggere er med rette stolte af, at de lever her. Et stort antal arkitektoniske og historiske monumenter, den berømte flod Neva og vindebroer på det - det er ikke en komplet liste over attraktioner, berømte Pieter.

White Nights - dette er den vigtigste begivenhed, fortryller med sin ekstraordinære skønhed, ikke kun indfødte befolkning , men også at invitere besøgende til den nordlige hovedstad. I sandhed, er et sådant fænomen observeres ikke kun i St. Petersborg, for eksempel i Volgograd, der er en sådan nat, i Arkhangelsk - 77, og ikke langt fra bugten Tiksi som generel lys i 2,5 måneder, men at byen var bestemt til fange mange digtere og forfattere, der har dedikeret til ham deres bedste værker.

Officielt er det antaget, at de hvide nætter i Skt lettered 11. juni og slutter i begyndelsen af juli, men i virkeligheden er allerede begyndt at lysne fra den 26. maj, og natten virkelig kommer til sin ret et eller andet sted i midten af sommeren. Mange Petersburgers opmærksom på, at de lysere hele 21. juni, altså sommersolhverv. Uanset hvad det var, men det var i slutningen af maj i den nordlige Ruslands hovedstad begynder at samle turisterne ikke kun fra nabolandene, men også fra udlandet.

White Nights i St. Petersburg giver en uforglemmelig oplevelse. Når uret er allerede langt ud på natten, og gaden lys, sjælen bliver god og glad. På sådanne tidspunkter, betyder selv søvn ikke ønsker turister tilbringe timer vandrer rundt i byen, beundre monumenterne. Det vigtigste sted, der tiltrækker alle romantikere anses dæmning. Mange står hele natten, beundre Neva-floden og ser om aftenen opdrættet, og ved daggry reducere broer. Dette syn er smuk i sig selv, men den særlige charme til det føjes til de hvide nætter.

Peter er berømt og har mange helligdage og festivaler, der finder sted her på dette tidspunkt. Besøgende og beboere i den nordlige hovedstad kan deltage i fejringen af dimittenderne "Scarlet Sails" skole, samt byens fundament dag. På Slotspladsen og Spit af Vasilyevsky Island , kan du deltage i koncerter, og nyd svetopirotehnicheskim multimedie-show. Hvert år ser omkring 3 millioner turister kommer til de hvide nætter i Skt. Ball "Scarlet Sails" er generelt betragtes som en vigtig begivenhed, og udføres altid på højeste niveau, kaldes det kendetegnende for byen.

St. Petersburg - et unikt sted, en bemærkelsesværdig række attraktioner og store begivenheder. Hvis du virkelig ønsker at komme i nærkontakt med russisk Venedig, det er virkelig bedst at gå tidligt i sommeren for at fange midnatssolen. I St. Petersborg på dette tidspunkt er meget smuk og romantisk. Men i de mørke og ikke så lyse som dagen, men du kan tage billeder af deres favorit objekter og ingen flash. Overnatning udgøre noget i mellem solnedgang og solopgang aften, som fylder dem unikke romantik og mystik. Hvem har nogensinde været vidne til dette fantastiske fænomen, der kærligt vil huske den tid i St. Petersborg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.