Nyheder og SamfundNatur

Nyheder Arkhangelsk: Hvil i det nordlige Fashionably

Træt fra varmen og kvælende varme byens gader? Træt af at ligge på stranden ved havet? Faktisk har mange mennesker har for vane ved at gå til havet, klager over forringelsen af sundhed og andre ændringer i sundhedsstatus, egentlig ikke tillade at hvile og samle kræfter før arbejdslivet. I mellemtiden er det ikke nødvendigt at din ferie vyalitsya solen. Det kan holde og med større sundhedsmæssige fordele, ud over, at slutte sig til den særprægede skønhed af den nordlige opland. Hvor er det, spørger du?

Velkommen til Arkhangelsk-regionen, hvor du venter på klostrene og kasematterne, mesterværker af gamle arkitektur og gamle Pomeranian by. Kun her kan du fuldt ud vende sig bort fra moderne bekymringer og besvær og være i de ældgamle russiske landsbyer og klostre med en særlig, Northern livsstil, at trække vejret dybt og obmeret ren luft i glæde ved synet af sura skønhed søer, floder og klipper i regionen.
Travel News fra Arkhangelsk kan du lære en masse om øen cue. Det er et lille stykke jord, som ligger i Onegabugten, berømt for sine høje klipper, fyrreskove og havet bær og svampe. Fans af fiskeri kan være masser at nyde deres hobby i denne vidunderlige ø, og derefter slappe af i den russiske badstue.
Selvfølgelig, perlen i Arkhangelsk-regionen er Solovki. Her vil du være i stand til at foretage en pilgrimsrejse til Solovetsky kloster, eller at læse med en dyster historie om Gulag Øhavet. Selvfølgelig kan du gå sejlsport, besøge den mystiske Rabbit Island med sin berømte labyrint, se mange flere attraktioner i den russiske Nord.
Kendere af russisk træ arkitektur venter på Kargopol. Ikke alene kan du udforske ruinerne af Alexander Oshevensky kloster, museum og håndværk workshops, men også til at deltage i masterclasses af folkemusik kunstnere.
Kenozersky Nationalpark - det er en kæmpe miljømæssig kompleks, der er fuldt ud i stand til at formidle den sande ånd i Nord. Du vil være i stand til at slutte sig til de mesterværker af maleri og ikonografi, udforske de etnografiske resultater og vidnesbyrd om den arkitektoniske talent af vores forfædre. Alt dette er dygtigt kombineret med skønheden i søer og skove. Set Kenoozerya, det efterlader et varigt indtryk øger kulturelle og åndelige niveau af hver enkelt besøgende.
For at se den virkelige nordlige landsby, smage de retter, tilberedt efter gamle opskrifter, udforske museer og andre attraktioner, kan du gå til øen Kizhi. Af den måde, her er det muligt at rense både åndeligt og fysisk i en russisk bad.

Kilde: www.izvestia29.ru

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.