FormationFAQ uddannelse og skole

Korrekt design af kurset arbejde, anbefalingerne

Alle studerende vil før eller senere blive fortrolig med at skrive en afløsningsopgave. I øjeblikket i uddannelsesaktiviteter er det vigtigt, fordi det er en af de stadier af forberedelse til afgangsprojekt. Først og fremmest - det er en praktisk og forskningsaktivitet, her kan den studerende ikke kun anvende deres viden, men også til at omfatte alle kreative elementer, afhængigt af projektets temaer. Men det er lige så vigtigt og meget design af kurset arbejde dog, at mere end en teknisk proces. Hvis du ikke følger de standardkrav, der stilles, så læreren kan ikke engang tage arbejdet med vurderingen.

For det første skal det bemærkes, at dette arbejde består af flere strukturelle elementer, der indgives sammen i en bestemt rækkefølge. Obligatorisk først gjort dækslet ark, nummereringen af hvilke mangler, men der er taget i betragtning i den videre anbringe siderne.

Mængden af undersøgelser bestemmes af uddannelsesinstitutionen og profilen af afdelingen, og kan være lidt anderledes. I dette tilfælde er det ikke omfatter en ansøgning og en litteraturliste, som blev taget til at skrive. Gør udvekslingen sker på en computer og vises på et hvidt papir ark (på kun den ene side). Det kræver en skrifttype Times New Roman, som Pins er 14 point i hovedteksten, og 12 - i fodnoterne. Overførsler nødt til at levere automatisk, al tekst og formatere referencer "bredde".

Regler for registrering naturligvis anbefale indførelse, bibliografi, konklusion, et nyt kapitel til at starte på en ny side. Nummerering er fra den tredje blad, efter titlen, og indholdet arbejde. Værelserne skal være placeret i nederste højre hjørne. Overskrifterne gøre fed skrifttype (størrelse er den samme som i hovedteksten), placeret i midten. Efter disse punkter ikke skal være. Den forbyder også eventuelle overførsler, der er et ord i slutningen af strengen bør overlades helt.

Hvis arbejdet indeholder tabeller, diagrammer eller tegninger, design af forløbet er som følger. Hvis de er små i størrelse, der er tilbage i teksten, hvis en side er sendt til ansøgningen. Scheme og tegning signeret nederst i midten, bord - øverst til venstre, en bindestreg ordinerer hendes nummer. Hvis hun lånt fra andre steder, er det en fodnote med angivelse af link til den oprindelige kilde.

Ligningerne og formlen er isoleret fra teksten på en separat linie. Over og under skal have mindst et enkelt rum. Ikke passer ind i en enkelt streng ligning overføres til den matematiske tegn (+, =, - osv ...), som gentages to gange (i begyndelsen og slutningen af den første-sekund).

Gør kursus giver den korrekte stavemåde af listen over kilder, der anvendes. Denne liste over de bøger, dokumenter, websteder, der er blevet scannet for at skrive forskning. Der skal være til stede på de 30 punkter, som er sat i alfabetisk rækkefølge. Desuden bør listen skrives på følgende måde. I første omgang, at punkt forskrifter eller andre dokumenter, som blev taget arbejde. Derefter ordineret lærebøger og monografier. Efter dem kommer specialet og tidsskrifter. Mindst angivet udenlandsk litteratur anvendte elektroniske ressourcer. Det noterer også forfatter fuldstændigt (kompileret), titel, forlag, år for udstedelsen.

Det materiale, der supplerer teksten er sat i bilagene. Denne tabel kan være stort format grafisk materiale, beregninger og mere. De er kun nødvendig, når indholdet af de supplerende undersøgelser, har en reference eller anbefaling.

Således udformningen af kurset - ikke mindre vigtig ting end selve skriveprocessen det. Gør det temmelig nemt, hvis du følger alle disse anbefalinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.