BilerBiler

"Mercedes' ML 320 - et budget mulighed for business class

Lad os Mercedes ML 320 og blev oprindeligt indgives af fabrikanten som en kompakt crossover, denne bil gør, er det ikke. Dette er - Q-dimensional og faste vehikel der behager deres tekniske karakteristika. Om denne bil kan sige én ting - Mercedes i hans repertoire, og ML 320 er i efterspørgslen, samt mange andre biler af dette mærke.

design

Som opstår i udseende, er det nødvendigt at sige et par ord om udformningen af maskinen. "Mercedes' ML 320 ser ret cool, og det kan siges, at traditionelt, selv konservative. Alle de bedste traditioner - bilen ser elegant, pålidelig og helt. Disse er maskiner, der aldrig vil ophøre med at være populære. De har ingen dikkedarer, og "tegn" giver bilen virkelige, purebred, mersedesovsky look. Af den måde, skal den individuelle opmærksomhed det bemærkes interiør - det er lavet i nøje business stil, uden at bruge alt for lyse og skinnende materialer. I ét ord - perfekt bil businessclass, hvor du kan gå til absolut ethvert møde.

Motor og magt

Disse tal er blandt de vigtigste. At de er guidede bilister, når de vælger deres jern hest. "Mercedes' ML 320 er udstyret med seks-cylindret dieselmotor. Alle ved, at i de europæiske lande er alle kun glemte benzin motor. Det store antal af biler med dieselmotor. "Mercedes' ML 320 kan fremvise fremragende turboladede tre-liters volumen og chetyrehklapannyh cylinder. Selvfølgelig, magt bilen ikke er for imponerende (ca. 220 hestekræfter), men drejningsmomentet er 510 Nm, findes kun på 1600 rpm. Denne trang retfærdiggør sig selv i den daglige drift, hvis der er et behov, kan vi dramatisk gå til nogen overførsel. Acceleration er moderat - til hundrede kilometer den når 9,4 sekunder. Hvis vi taler om den maksimale hastighed af bilen, er det helt store - mere end 200 km / t. Brændstofforbruget vil behage nogen - blot 7,5 liter på motorvejen. Men hvis bilen køres i byen, steg tallet til 12,7 liter pr hundred kilometer. Men det er ikke meget i sammenligning med andre maskiner.

Alsidighed

Hvis en person har brug for en pålidelig bil, der vil redde på ethvert tidspunkt, så absolut skal vælge "Mercedes' ML 320 Billeder af denne bil kan fuldt vise sin alsidighed. Hvis du har brug for en bil for familie ture - værd at købe det, da denne model er meget rummelig og temmelig samlet. Fordi mange går over til de 'Mercedes' ML 320 anmeldelser bilister opfordres til at købe - sige det er en stor mulighed for komfortabel rejse. Selv et par timer brugt ved rattet eller bagsædet, vil ikke påvirke tilstanden af passager eller føreren. Denne bil er ideel til den person, virksomhed, fordi tilsyneladende det ser meget præsentabel og respektabel.

Komfort og sikkerhed

Hvad kan man sige om denne bil? Måske ord som stille komfort og kontrol, karakterisere det fuldt ud. Firehjulstræk system gør den drivende processen så let og enkel. Det skal også bemærkes, at på grund af denne maskine fået mere høj aerodynamisk effektivitet. ML 320 har et sikkerhedssystem, og i virkeligheden, som enhver anden Mercedes-Benz. Det har en bageste og en forreste stødabsorberende zone. Også producenten udstyret modellen side bjælker beskyttelse og nye remme - de kan justeres i højden for passagerer siddende side. Og, selvfølgelig, har en anti-lock disk, airbags (både laterale og forreste) og fire-hjuls bremser. Sådant udstyr endnu engang bekræfter pålideligheden af køretøjet som Mercedes. Desuden er alt i den leveres - magt dørlåse og vinduer, veletablerede klimaanlæg. I en sådan maskine ville være komfortable i enhver sæson. Også værd at bemærke er, at bilerne i denne serie har yderligere teknikker, der reducerer udledningen af kvælstofoxider. Det er også en vigtig kendsgerning.

budget option

Og endelig et par ord om prisen for sådan en bil, som "Mercedes' ML 320. Dens pris er helt acceptabelt for sådan en maskine - afhængigt af konfigurationen det kan variere, men generelt er mindre end 700 tusind rubler. Det er virkelig et godt valg, fordi denne bil blander luksus sportsvogn med komfort og pålidelighed af crossover. Det har alt, du har brug for krævende chauffør - en masse plads til passagerer, gode resultater, stilfuldt design og øget sikkerhed. Den nye motor, en meget speciel stil og opdateret chassis - alt dette kan ses i dette køretøj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.