HjemlighedKonstruktion

"Tikkurila Harmony" (Tikkurila Harmony) - maling til vægge og lofter

Den billigste måde at opdatere væg- eller loftsbeklædning - male dem. Men da jeg ønsker at gøre reparationer så lidt som muligt, hver primært interesseret i den farvede belægning holdbarhed og kvalitet. Det er disse egenskaber har "Tikkurila" - maling til væggene. Hvad gør dette muligt?

materielle fordele

Brand "Tikkurila" kendt af forbrugerne af mere end 130 år. Og det er kendt, ikke blot som et varemærke, samt en producent, der producerer produkter af høj kvalitet, såsom maling. Med hensyn til dets kvalitet, vil det bedste ved det sige følgende fakta:

 1. Hurtig tørring.
 2. Den resulterende belægning er holdbar på grund af farvning og holdbare.
 3. Du kan vaske malingen overflade så mange gange, det er nødvendigt.
 4. Omkostninger i forhold til andre efterbehandling materialer er meget lavere.
 5. Farvning kan gentages mange gange.
 6. Dækning kan ikke skade børn eller kæledyr.

De fordele, der kendetegner Tikkurilas maling, er en række vigtige indikatorer, der mere detaljeret nedenfor.

Miljømæssig sikkerhed

I dag, mange producenter på fremstilling af maling anvendte komponenter, ikke opmærksom på deres sikkerhed. Dette er ikke bare kan dårligt påvirke sundheden, men også skade sundheden. Virksomheden "Tikkurila" til fremstilling af produkter ved hjælp af materialer, som er meget sikkert. Disse er pigmenter af mineral- og naturlig oprindelse, samt voksarter, vegetabilske olier. Dette er et meget vigtigt aspekt, fordi malingen er "Tikkurila" for in-house værk, og malede hendes værelser vil bor eller arbejder folk bagefter. Det er grunden til miljøsikkerhed - hovedreglen i selskabet.

Det skyldes, at det ikke er miljømæssigt ren maling materiale manifestationer af dette selskab forårsage allergiske reaktioner, sygdomme, så det anvendes til indretning i sanatorier, hospitaler. Et andet vigtigt faktum - den malede overflade er passeret par, og dermed luften inde i bygningen fortsat er gunstigt og jævnt fugtig for mennesker.

holdbarhed

Beskyttelse og holdbarhed er blandt de positive egenskaber ved materialet. Hvis du overholder alle regler på tidspunktet for efterbehandling væggene, vil malingen blive på overfladen i lang tid at tjene dem samtidig beskyttelse mod temperaturændringer, fugt, UV-lys.

En anden af de vigtige egenskaber ved materialet er, at malingen Tikkurila ikke brænder og bevarer sin lysstyrke i lang tid, og fordi udvalget af farver er meget forskelligartet, hver forbruger har mulighed for at vælge den mest passende farve og tone.

Med udgivelsen af nye materialer på virksomheden udvikle malinger, der ville være fuldt kompatibel med enhver form for væg, uanset om det er metal, træ, beton. Det er gennem denne maling passer perfekt, opholde sig længe, og ikke falmer i solen.

"Tikkurila" fast til indendørs producerer følgende typer af materialer til maleri:

 • Emulsion. Fordele - effektivitet, brandsikkerhed, æstetik.
 • Silikat. Deres sammensætning har en vand glas, så de ikke reagerer på fugt. Kendetegnet ved et stort udvalg af farver.
 • Lim. Glutinous og dekstinirovannye reagerer på fugt og carbondioxid, og sådanne kasein berøvet ulemper. Antal nuancer og farver meget.
 • Alkyd. Der er olie (fra hørfrøolie) eller emalje (fremstillet lak).

Fremstillet af "Tikkurila" maling til vægge adskiller palet, der indeholder over 200 typer. Dette tal omfatter også de grundlæggende farver og nuancer. Blandt dem, pastelfarver er mere egnet til at skabe harmonisk, transporterer fred og ro interiører, men tilføjer en atmosfære af smag, energi, glæde er lyse farver.

Maleri "Harmony"

Blandt grundlæggende varianter materialer fremstillet til indvendige vægge, i første omgang er en artikel med titlen "Tikkurila Harmony". Den er designet til anvendelse på overflader af træ, pap, mursten og beton fillers. Denne type interiør maling kan bruges til at trimme eventuelle tørre rum - soveværelser, stuer, børne- og andre rum.

materielle Egenskaber

Blandt de vigtigste karakteristika er kendt maling "Tikkurila Harmony", det vigtigste - det er en mat finish. Det giver dig mulighed for at skjule mindre skønhedsfejl, der kan være væg eller loft. Endvidere disse belagte overflade af materialet er blødt og fløjlsagtig. Det er meget behageligt at røre ved. Med denne maling materiale "Tikkurila Harmony" går godt med ethvert interiør stil er rigt dekoreret, og med en minimal mængde af dekorative elementer.

En mulighed stilfuld indretning, med oprettelsen af hvilken det er muligt at eksperimentere med tekstur, som følger: på overfladen af væggen eller loftet, som allerede anvendes maling "Tikkurila Harmony", at lave en tegning ved hjælp blank klarlak eller halvblank maling af samme farve som vigtigste.

Teknologien fungerer

Inden malingen påføres, "Tikkurila Harmony", er det nødvendigt at forbehandle overfladen. Så tidligere umalede vægge, lofter glatte kit, lad det tørre, finjustering, fjerne støv, og først derefter gå videre til farvning.

Hvis du skal male overfladen tidligere malede, er det nødvendigt at gå frem som følger:

 1. Vask væggen (loftet) under anvendelse detergent.
 2. Skyl yderligere overflade ved hjælp af kun rent vand.
 3. Slebet.
 4. Fjern støv.
 5. Hvis der er uregelmæssigheder, fjerne dem ved hjælp af kit, som efter tørring udføre slibning afstemt sæder og fjerne støv.
 6. Forberedt maling overflade.

Før du maler, "Tikkurila Harmony" skal anvendes, skal det blandes grundigt. Hvis det er meget tyk, kan du fortynde det med vand. Til påføring acceptabel påføringsrullen, pensel eller sprøjte. Kan operere ved en temperatur på + 5 ° C og derover.

Vælg funktioner

Anskaf farverige materialer mærke "Tikkurila" bedste i specialforretninger med byggematerialer. købsprisen er afhængig af flere faktorer, såsom:

 1. Indtast vægflader.
 2. Størrelsen af deres område, hvorved mængden af materiale, der kræves afhænger af.
 3. type maling.

At vælge et materiale med en blank eller en mat effekt, nødvendigt at overveje kvaliteten af overfladen: hvis den matte maling skjuler skønhedsfejl, så glans vil give selv den mindste uregelmæssighed. Og her er at fremhæve nogle af de genstande på vægge eller loft, er det muligt at kombinere begge typer materiale og behovet for at tildele grunde til at dække glans og de andre - "Tikkurila" med en mat maling Kommentarer tilbage på de forskellige steder af dem, der har prøvet disse design anbefalinger, hævder, at beslutningen giver en unik effekt og skabe fantastiske skønhed af overfladen.

Valget af farve og nuance afhænger af rum, hvor maleriet vil blive gjort. For eksempel, et lyst rum, eksperter rådgive at bruge koldt eller blålig tone, men for den mørke - lys og varme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.