HjemlighedKonstruktion

Teknologi isoleringsskum facade. Væg isolering skum på ydersiden med deres hænder

Isolering af et hus på landet - en vigtig proces, der gør det muligt at give et gunstigt mikroklima indendørs. Oftest anvendes ydre finish af facaden, hvilket sparer værdifuld plads inde. Teknologi isolering facade skum er meget populær, fordi selve processen er enkel, og materialet er billigt. Men før arbejdet er stadig nødvendigt at overveje de mulige nuancer at isolere rummet ordentligt.

Isoler et hus med moderne metoder

Eksperter, der konstant forbedrer disse teknologier, søge at sikre, at så meget som muligt for at reducere antallet af varme til bygninger, der vil minimere de økonomiske omkostninger. Fremgangsmåden fastgjort isolering, som er baseret på teknologi facadeisolering skum, har været brugt i lang tid. Desuden er disse processer konstant opdateret og forbedret. Med denne metode materialerne benyttes med høj termisk indikatorer, især skum. Dens særlige kendetegn er diskuteret nedenfor.

Skum: Fordele og ulemper

På de positive egenskaber af dette materiale er som følger:

 • tilgængeligheden af omkostningerne;
 • lav varmeledningsevne;
 • intet behov for en dampspærre;
 • resistens over for optagelse af fugt;
 • holdbarhed;
 • resistens over for mikroorganismer;
 • nem installation.

Dog vægisolering skum udefra med sine hænder og har en række ulemper, som er forårsaget af brændbarheden af materialet, frigivelse af giftige kaustisk røg. Desuden skummet lignende gnavere. den korrekte fremgangsmåde til isolering, kan dog reducere ulemperne til et minimum.

stadier af arbejdet

Først skal du beregne mængden af skum, der vil være behov for udendørs udsmykning. For at gøre dette, måle det ydre område af objektet. Til varmeisolering af boliger, eksperter rådgive at vælge skummet op til 45 mm tyk, og materialet skal være endnu tykkere for industrianlæg. Warming hus facade skum - en teknologi, der er udført i flere etaper:

 1. Forberede væggen.
 2. Valgt klæbemiddelsammensætning.
 3. Udstedt jorden profil.
 4. Stablede polystyrenplader.
 5. Monteret gitter baseret på dyvler.
 6. Spædet.
 7. Udføres pynteudstyr.

Start med væggene

Om du er en ansvarlig tilgang udførelsen af arbejdet på dette stadium afhænger af hvor meget kvalitet og holdbare isolering vilje. Disse arbejdskrævende arbejde, men det bør være opmærksom på. facadeisolering skumteknologi involverer fremstilling af høj kvalitet vægflader. For at gøre dette, hun fjernet alle fremspringende genstande i form af vindueskarme, klimaanlæg, ventilationsriste, regnvand tagrender, lygter. Så verificerede styrke udvendige finish, der blev udført før. Alle lodrette afvigelse skal rengøres og justeret.

Hvis væggen er dækket med oliemaling, er du nødt til at rense ud hende, som en funktion af belægningen - i den lave friktion. Det betyder, at varmeren ikke vil være let at montere. Alle revner i væggen skal grundes og fyldt.

Montering Sokkel profil

Væg isolering skum på ydersiden med deres hænder - det er det arbejde, der skal udføres i lang tid. Ved montering af hætten markerede det laveste punkt af planet, som bude opvarmes. Gidrourovnya mærke overføres til hjørnerne af bygninger, på hvilket tidspunkt de er sammenføjede tråde og snore. I overensstemmelse med layoutet sat jorden profil - det vil være grundlaget for den første af en række bestyrelser skum. Udgangs-strimmel er nødvendigt at vælge den samme størrelse som bredden af materialet. Den er fastgjort til væggen ved dyvler, og hjørnerne sammenføjes ved fremgangsmåde til skrå kantede sektioner eller stik. Sokkel profiler mellem delene kan lægges plastelementer, der vil kompensere for termisk ekspansion.

Vi begynder installationen

Teknologien til væg isolering skum er baseret på anvendelsen af velforberedte klæbemiddel. Det bør anvendes umiddelbart efter tilberedning, fordi det hærder hurtigt. Det er vigtigt at huske, at tynde limen vandet ikke kan være! Efter udarbejdelsen væggene og lim starte installationen. Limen påføres på forskellige måder afhængigt af, hvad flyet. Hvis der er uregelmæssigheder på op til 15 mm, påføres klæbemidlet på omkredsen af pladen med et mellemrum fra kanten. Lim påføres til en bredde på 20 mm, mens det på selve pladen brug for at arrangere de klæbende beacons. Må ikke overdrive det med mængden af den anvendte sammensætning. Eftersom når den klæbende overflade er fordelt mellem skum plader og selve væggen. Bands bør anvendes med mellemrum - dette vil undgå lukkede luftlommer.

Limning skum: funktioner i processen

Facade isolering skum - isolering teknologi væggene i huset, hvor du kan gøre processen med at færdiggøre en døgntilbud er billigere. Det er dog vigtigt at være i stand til at beregne korrekt antal plader og sætte dem dygtigt. Således efter overtrukket på pladen blandingen i 20 minutter, er det nødvendigt at lime. Kontrollere niveauet af arrangementet af plader kræves af en streng. Montering af skum bør udføres nedefra og op, med det første ark vil ligge an jorden profil. Det er derfor, det er så vigtigt at arrangere soklen korrekt. Eksperter anbefaler at lægge skum plader forskudt, hvilket vil give pålidelige design.

eksterne isolering teknologi vægge skummet er enkel, men du skal være mere opmærksomme på området for vindues- og døråbninger. Ideelt set bør pladen tilsluttes løbet døråbninger eller under dem, for at undgå dannelsen af huller og revner. For at gøre dette, er det bedst at bruge den tilstødende profil eller tætningsbånd på basis af polyurethanskum. Det er limet til boksen, komprimeret med et varmelegeme. Boksene skal også pudset med tape.

Forankringselementerne pladedyvler

Omkring tre dage til at vente, indtil pladen bugt med vægfladen. Nu skummet er fastgjort ved hjælp af særlige fasteners dyvler på grundlag af elastisk plast. Længden af fastgørelseselementerne er afhængig af pladetykkelse. Facadeisolering skumteknologi involverer anvendelse af propper, der har en metalstang. Dette kan føre til dannelsen af en kuldebro.

forstærkende isolering

Pålidelighed af designet bør suppleres med ekstra grid lag. Typisk de forstærkende lapper på grundlag af forstærkende net bruges i efterbehandling af hjørnerne af vinduer og døre. Disse elementer gør det muligt at undgå forekomsten af revner, som kan forekomme på de indre hjørner af åbninger. Teknologi væg isolering skum - det er en mulighed for at øge første sal forstærkende lag ca. 2 meter, som beskytter facaden fra forskellige mekaniske fejl.

Alle de yderste hjørner af bygningen bør også styrkes. Med henblik herpå eksperter anbefaler brugen af perforerede hjørner af aluminium eller plast. På begge sider af vinklen af anvendelsen af klæbemidlet, som presses mod skumpladen via spatel. Ånden er indstillet samme vinkel over hele vægfladen.

Den vigtigste forstærkningslag

For at gøre en facadeisolering skum korrekt, er det vigtigt ikke at glemme alt om den grundlæggende installation af armeringsnet. Det udføres efter tørring yderligere lag og fastsættelse af forstærkningselementer. Gitteret er limet overlapning, hvor for efterbehandling facade materiale valgt fra glas, som er resistent over for spænding og udseendet af revner. Nettet skæres i strimler af ens højde. Derefter er væggen påføres klæbemidlet opløsningen til en tykkelse på 2 mm. Det fremstillede mesh rullet ud i sin fulde længde. Det påføres opløsningen justeret spatel. På den forstærkede net lag påføres på det andet klæbemiddel. Dog vil det ikke være mærkbar.

Efter den forstærkede stof er lagt, skal det være tørt. Så det kan slibes med sandpapir. Tre dage senere væggen er helt tørre ud, de kan primes med kvartssand i struktur. Dette vil opnå en høj vedhæftning til overfladen. Hertil kommer, sådan væg er let at anvende nogen efterbehandling materiale.

Teknologi facadeisolering skum: tip

Isolerer væggene bør være ved en temperatur fra +5 til +25 grader ved en fugtighed på højst 80%. arbejdsfladen skal således være beskyttet mod udsættelse for miljøfaktorer. Når træet skal placeres mindst 30 cm fra væggen for at give nem adgang til dem. Husk, at når dækkede væggen af skummet, ikke bås udføre armering som isolering under indflydelse af miljøet kan blive gul. Start med mindre synlige vægge, når du udfører en facadeisolering skum. montage teknologi vil i tilfælde af fejl og løse dem på samme tid ikke skade den dekorative del af bygningen.

Ved udførelse af fremgangsmåden ifølge isolering bundet isolering, vælge høj kvalitet hjælpematerialer konstrueret til efterbehandling det facader. Dette skyldes, at isoleringsmaterialet opfylder kravene i vanddamppermeabilitet og brandmodstandsevne. Løsninger skal også vælges speciale - for eksterne værker.

Alle disse trin involverer teknologi facadeisolering skum. Installation fra bunden med dine egne hænder er mulig. De vigtigste ting - at vælge det rigtige materiale og observere arbejdets faser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.