HjemlighedHavearbejde

Hvordan til at vokse ananas i hjemmet: Tips gartnere

Enhver, der nogensinde har prøvet i mit liv denne mærkelige eksotiske frugter, gad vide , hvordan man dyrker ananas derhjemme. Han er en fremragende dessert og ingrediens til en bred vifte af kulinariske retter. Den nemmeste måde at dyrke en ananas fra sin krone - en slags grøn tot, der skal omhyggeligt skæres sammen med den øverste del af frugten. Erhverve sit bedste i sensommeren eller det tidlige efterår. I dette tilfælde bør toppen være hele og ubeskadigede. Hvilket kan være bestemt af tekstur og farve af den indre krone af blade. De skal være frodig og grøn.

Til alle, der søger efter et svar på spørgsmålet om, hvordan man dyrker ananas derhjemme, vil det være nødvendigt at udføre bestemte handlinger. Først og fremmest er det nødvendigt at adskille stænglerne fra kronen en meget skarp kniv. Dette skal gøres med stor omhu for ikke at beskadige papirmasse. Det er nødvendigt at fjerne flere rækker af de laveste blade og blotlægge en lille, ca. 1 centimeter i længde, stub. For at komme hjem en ananas, bør du tørre tot oprejst omkring 15-20 dage. I løbet af denne tid, bliver overfladen helbrede, og næringsstoffer kan komme til området for dannelsen af rodsystemet.

Hvordan til at vokse ananas i hjemmet

Mens tot tørt, gartnere nødt til at forberede en speciel substrat, der skal bruges til at rode planter. Til dette er en særlig blanding af lige dele tørv og sand store. Et par dage før plantning bør det være rigeligt hæld kogende vand til desinfektion og at give den nødvendige fugt. Potteplanter bør være lidt større diameter end toppen. Det er nødvendigt, at tilstedeværelsen af et drænhul.

planternes rødder vil blive dannet inden for tredive dage. Denne periode er den mest kritiske og krævende af sit liv. Bladene skal sprøjtes flere gange med varmt vand. Vanding skal ske i tilfælde, hvor jorden er i potten er helt tør. Overtrædelse af denne tilstand kan nemt dræbe unge planter.

I løbet af sommeren, skal ananas placeres i en solrig placering. En stor mulighed ville være en balkon, beliggende på den sydlige side af bygningen. Enhver, der spørger sig selv, hvordan man dyrker ananas derhjemme, er det nyttigt at vide, at anlægget kan lide at være i hjørnerne af lavere blade er det vand. Dette gør det muligt at tilvejebringe yderligere fugt til sin brede rodsystem. Gødning er sædvanligvis flere gange om måneden, når der er en fase med hurtig vækst, men det må huskes, at koncentrationen af mineralsk gødning skal være flere gange mindre end den, der kræves for konventionelle anlæg.

Blomstrende kan forventes inden for to år efter plantning. Men det så sker, at anlægget er i hastig vækst, men ikke blomstre. For at aktivere denne proces, er interesseret i, hvordan man dyrker ananas derhjemme, skal du bruge ethylen som et nydelsesmiddel. For at gøre dette, kan du bare sætte en gryde med en plante i en pakke sammen med et par tomater eller æbler. En sådan metode vil gøre det muligt at starte processen med blomstring og en halv måned.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.