Mad og drikkevarerDesserter

Sådan koger kagen "Tre chokolade"

Har du nogensinde tænkt over, hvor meget virkelige søde tand omkring dig? Måske er de endda i din familie? Eller måske har du selv noget imod at spise noget sødt? Måske er der ingen sand elsker af slik, som ikke ville være en fan af de mest almindelige godbidder - chokolade. Så hvorfor du ikke tænke på, hvordan man kan bage en chokoladekage? Efter alt, kan han blive som en daglig dessert, og det er en værdig pynten af en festlig bord. Derfor tilbyder vi dig instruktioner om, hvordan man forbereder festlig chokoladekage. Utvivlsomt, det er en favorit delikatesse af din husstand, og hvis nogle af dem er børn, og endnu mere!

Kage "Tre chokolade"

Straks, vi konstatere, at denne dessert er ikke let at forberede, men også bange for de vanskeligheder, er det ikke nødvendigt - bare lidt øvelse for at forberede det perfekt og hurtigt.

Til fremstilling skal du bruge:

 • æg - 2 stk;
 • sukker - 0,3 kopper;
 • hvedemel - lidt mere end halvdelen af glasset;
 • kakao (pulver) - 1 spiseskefuld;
 • vanille - knivspids;
 • mørk chokolade - 200 g;.
 • Mælkechokolade - 200 g;.
 • hvid chokolade - 300 g;.
 • smør - 150 g;.
 • fed creme - 700 g;.
 • cremelikør - 200 g;.
 • Krystal gelatine - 25 g

Desuden, hvis du vil have din kage viste sig let og luftig, kan du tilføje i løbet af sin forberedelse til den samlede vægt af 1 tsk bagepulver på prøve.

Så med de ingredienser, der er nødvendige for at tilberede kagen "Tre chokolade" vi forstår. Nu er det tid til at begynde at gøre det. Og det første skridt er ælte dej. Som du sikkert allerede indset, vil dejen kiks. Erfarne værtinde ved, at forberede det meget nemt. Men hvis du ikke vil kende de tricks af sin forberedelse, så vil vi fortælle dig om denne enkle procedure.

Hvis du koge kagen "Tre chokolade", æltning kiks dejen skal du tage æg og sukker. Disse to ingredienser, du har brug for at sætte i en skål og pisk med en mixer, således at den ene af dem fik en homogen masse - skum. Det er værd at bemærke, at jo tykkere det er, jo bedre. Efter opnåelse af nødvendige sammenhæng i vsypte skum vanillin, kakao og mel. Hvis du beslutter at tilføje bagepulver på prøve, så nu er det tid til at tilføje den. Så har du brug for at ælte dejen.

Som et resultat, efter at sådanne simple manipulationer med de ovennævnte ingredienser, får du en dej, der er tyk nok. Det skal sættes i en forberedt bageform, der er præ-smurt med vegetabilsk eller olivenolie. Den optimale diameter af formen på det reducerede antal ingredienser - 25-30 centimeter. Kiks skal bages i en ovn ved 220 grader i 10-15 minutter. Det er vigtigt at lægge mærke til det øjeblik, hvor kagen er klar, men ikke for tør.

Når du har dimitterede med bagning, skal det fjernes fra ovnen og afkøles, fjernes fra formen. Nu er din opgave - at skære kanterne af 2 cm, og derefter grundigt gennemblødt en lille mængde af den klargjorte spiritus (ca. en fjerdedel).

Vi vil gerne informere vores værtinder, at tærte "Tre chokolade" omfatter også mousse: sort, hvid, og så let at gætte, mælkechokolade. Og nu er det tid til at flytte til en fremgangsmåde til fremstilling heraf.

Først skal du forberede en mousse af mørk chokolade. For at gøre dette skal man have en tredjedel af den fremstillede gelatine, fløde (50 ml.), Smør, spiritus og faktisk den meget mørk chokolade. Begynde madlavning at opløse gelatine. Det skal gøres i cremen.

Indtil gelatine opløses, kan du tage op madlavning creme - det er meget simpelt: ca. 600 ml. kold fløde, simpelthen pisk med en mixer indtil tyk masse. I den endelige form bør de sendes tilbage i køleskabet.

Mellemtiden gelatine skal være helt opløst i en lille mængde creme. Derfor kommer det perfekte tidspunkt til at gå tilbage til forberedelsen af mørk chokolade mousse. Tag flise godbidder og bryde det op i små stykker - de skal smeltes i en 30 g præ-smeltet smør. Chokolademasse skal bringes i kog, og hælde det i 50 ml. spiritus, bland grundigt. Efter dette, skal det være forbundet til en tredjedel af flødeskum og hæld den resulterende mousse på sandkage, som er foran dette behøver ikke at komme ud af form - selv chokolade udfylde hullet mellem sine kanter og Korzh. Som sådan fremtiden skal fjerne kagen i fryseren.

Nu analogt forberede mælkechokolade mousse og hælde det over (udover allerede frosne) af sort chokolade mousse, igen sende i fryseren. Tilsvarende fremstille en masse af hvid chokolade. I den resulterende form af kagen bør overlades i køleskabet i lang tid - natten over, det behøver blot at hærde. Om morgenen kan du bare få det fra formen og dekorere som ønsket.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.