InternetAffiliate programmer

Facebook: gruppe og offentlig side. Hvad du har brug for?

I det forrige afsnit diskuterede vi nytten af de materielle målrettede opdateringer og fortælle dig, hvilke tre slags grupper findes på Facebook. I denne del vil vi gerne overveje sådanne ting som rapporter om begivenheder, der falder direkte til brugernes postkasser.

En af de største ulemper ved begivenheder sektion på Facebook er det faktum, at de offentlige sider, kan administratorer ikke sende meddelelser direkte til dine fans. I stedet bliver brugeren sendt til en offentlig oplysninger om opdateringen side. På den ene side vil en stor procentdel af din base af Facebook-fans se opdateringer om nye begivenheder, samtidig en væsentlig del af deres fans måske ikke se - der er ingen garanti. Selvfølgelig kan du altid bringe til offentligheden oplysninger om din begivenhed på Facebook via reklamer, men alligevel adgang til alle dine fans vil være yderst problematisk.

I modsætning til situationen med feysbukovymi sider gruppen Administratorer på Facebook kan sende invitationer til alle sine medlemmer. Sandt nok, er der stadig nogle begrænsninger - som det er tilfældet med konventionelle masseforsendelse af beskeder, når antallet af gruppemedlemmer overstiger 5.000, massen afsendelse af opfordringer til begivenheden er begrænset. Derfor er den mest hensigtsmæssige måde at informere målgruppen forbliver, som før, reklamer.

Og ved den måde, om de samme annoncer. Mange undervurderer dem, og efter at have brugt dem, kan du frigøre ikke kun deres egen gruppe, den offentlige side eller begivenhed, men også din eksterne websted, og dette igen, kan give dig en meget temmelig stor økonomisk fordel. Åh, og hvis du opdager, at dit websted er stigende popularitet med alvorlig tempo, gå til VDS hosting - dette vil hjælpe dig med at sikre dit websted kvalitet beskyttelse mod fejl, som kan være forårsaget af hyperaktivitet af dine brugere. Colocation - er en tjeneste, hvor du køber det udstyr og læg den i datacenteret ved udbyderen, der i en forholdsvis lille gebyr involveret i hans administration. Lej en server - en tjeneste svarende til colocation, forskellen mellem dem er kun i det faktum, at i det andet tilfælde, behøver du ikke købe udstyr, og bare tager i lejen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.