Af teknologiElektronik

Kamera Canon Powershot SX510 HS: anmeldelser, fotos og karakteristika

Popularitet budget kameraer i en kompakt formfaktor betydeligt aftaget i de seneste år. Selv de forsøg på producenterne til at udvide funktionaliteten af kameraet er ikke reddede dagen på baggrund af lavere priser. Især, at valgfrie fordele har ikke ændret situationen med billedkvaliteten tilstrækkeligt. Folk er mere interesseret i, er resultatet, ikke tilstedeværelsen af yderligere indstillinger. Men på nogle måder billige kompakte modeller forbliver i høj efterspørgsel, hvilket bekræfter enheden Canon Powershot SX510 HS, et overblik over hvilke er præsenteret nedenfor. Udviklere denne version formået at kombinere god funktionalitet med en pris og god ergonomi. Imidlertid har populariteten af denne model bidraget til andre faktorer.

Generel information om modellen

Udviklingen er en udvidelse af konceptet, som blev fastlagt i den tidligere version af SX500 IS. Blandt de vigtigste elementer i den familie, som tillod at vinde kærligheden til de fans, det er værd at bemærke tilstedeværelsen af 30 gange superzoom. Eksternt, Canon Powershot SX510 HS Black lidt anderledes end tidlige ændringer, men der er sket væsentlige ændringer i fyldet. Det nye apparat erhvervet af den forenklede matrix, hvorved antallet af pixels faldt fra 16 til 12,1 Mill.

På trods af det kraftige fald i opløsning, at maskinen er ikke så meget tabt som af billederne. Dette blev hjulpet på vej af et nyt system med høj følsomhed HS. Denne teknologi eliminerer behovet for et stativ eller flash i færd med at arbejde med Canon Powershot SX510 HS. Anmeldelser indikerer, at den yderst følsomme CMOS-sensor kamera lavet næsten uafhængig af eksterne forhold. Det betyder, at selv under dårlige lysforhold, kan operatøren regne med en ordentlig kvalitet - naturligvis inden for mulighederne i dette kamera.

tekniske egenskaber

Model i form af driftsparametre, der svarer til de nærmeste konkurrenter fra andre producenter, og intet nye tilbud. Er det brugen af proprietære teknologier distraherende fra den samlede serie kamera Canon Powershot SX510 HS. Anmeldelser eksempelvis påpege fordelene ved enheden til at arbejde med zoom og fokus. Officielle specifikationer af denne ændring er som følger:

 • Brændvidde - fra 24 til 720 mm.
 • Zoom - Optical 30-fold.
 • Antallet af pixels - 12,1 mio.
 • Beslutning BSI CMOS matrix - 4000x3000.
 • Følsomhed - 100-3200 ISO.
 • Handling flash - op til 5 m.
 • Karakteristik af skærmen - det flydende krystal med en diagonal på 3 inches.
 • Hukommelseskort - SD formater støtte, SDXC, SDHC.
 • Interfaces - USB, HDMI, lydudgange, tilslutning trådløs internetadgang.
 • Antallet af billeder på en enkelt batteriopladning - 250.
 • Dimensioner kamera - 10,4x7x8 se.
 • Vægt - 349 gram.

Design og ergonomi

Eksternt kameraet ser solid og selv antyder en forening med professionel SLR. Selvom modellen er placeret som et kompakt kamera, i sammenligning med andre repræsentanter for segmentet er afsat massiv størrelse. Hertil kommer, at kabinettet har en uregelmæssig form, der tilføjer originalitet samlede billede Canon Powershot SX510 HS. Den sorte farve i dette tilfælde ikke skabe en følelse af et billigt produkt, men tværtimod - gør kameraet mere præsentabel. Med hensyn til ledelse, er det realiseret traditionelle mekaniske elementer. Jeg må sige, at massiv indflydelse på vægten, så den let manipulation af apparatet er svært at tale. Gemme simpel konfiguration elementer situation, som repræsenterede et hjul, trigger og genvejstaster.

Kvaliteten af skydning

Ved middel og lav driftsparametre antallet af pixel tilvejebringer et apparat god optagelse resultat. I del, dette medvirker til at automatisk at justere lysfølsomhed, men ikke alt er perfekt. For eksempel kan nat landskab med god detalje forlade "grain" i billederne. Det skal bemærkes, og værdighed af zoom, som leveres med Canon Powershot SX510 HS. Guide bemærker, at linsen har det 13. optiske elementer, der arbejder med 30-fold tilgang. Takket være dette udstyr enhed kan være meget nyttig i hænderne på den rejsende, når du optager panoramaer og landskaber. Men kvaliteten af billeder ved standarderne for professionelle modeller, selvfølgelig, tale og behøver ikke at. Skaberne var i stand til at få mest ud af den beskedne muligheder matrix, men ud over det niveau af budgettet enhed, denne model komme væk og ikke kunne.

Positiv feedback om kameraet

Udtalelser om fordelene ved kameraet er ret forskellige. Det noterede en usædvanlig og attraktivt design, gennemtænkt konfiguration af kontrollerne, balanceret konfiguration uden ekstra ubrugelige muligheder og output som helhed en anstændig billedkvalitet. Men så skal vi huske, at kameraet Canon Powershot SX510 HS hovedsageligt bruges af begyndere og uerfarne elskere, der fordringsløs til mulighederne for fotografering. Fra synspunkt af fagfolk, dette entry-level model, som dog ser temmelig godt i forhold til andre medlemmer af klassen. Og glem ikke den prisseddel på enheden i 10-12 tusind. Gnid. For de muligheder, der har denne model, prisen er meget attraktiv. Tilstedeværelsen af 30 gange zoom og bred følsomhed kan stadig ikke prale af hver enhed af denne plan.

negative anmeldelser

Mange brugere har kritiseret kameraet forældede matrix 12.1 Mp. Måske er denne mangel er den vigtigste faktor, der forhindrede den model, til at stige over niveauet af budgettet. Der er også en påstand til batteriet Canon Powershot SX510 HS. Anmeldelser af sammenligning kolleger fra andre producenter af kompakte amatør kameraer, som har en længere arbejde offline. En særlig plads i kritikken og tager bare skyde, men med denne form for ulemper er nødt til at blive tolereret, da forvente mere fra den model af det lave niveau er ikke nødvendig. Der er forbedringer på en række parametre, men grundlaget for teknisk udstopning er i stand til at levere i bedste fald gennemsnitlig kvalitet.

konklusion

Stigende krav til kameraer segment af budgettet tvinger producenterne til at gøre indrømmelser i prisen og eventuelt forbedre driftsydelsen af disse produkter. Det behøver ikke altid påvirker forbedring af de grundlæggende egenskaber, der sætter et eksempel Canon Powershot SX510 HS. Anmeldelser om dette kamera fokus på sekundære parametre, der forlader standard beslag beskedne billedkvalitet. For eksempel er der et solidt design og implementering af nye funktioner, men kapaciteten af matricen tages for givet konstant for en enhed af budgettet gruppe. På den anden side, på baggrund af billige kompakte kameraer, og dette forslag ser ganske attraktiv - især for begyndere fordringsløs.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.