InternetAffiliate programmer

For at rette denne fejl "Kunne ikke oprette en sikker forbindelse til serveren" på Google Play

En af de mest populære til dato operativsystemer til mobile enheder er "Android". Det har flere store fordele i forhold til deres konkurrenter, og er næsten ubestridte leder. Men med hensyn til de seneste indlæg om problemerne begyndte at komme i gang med en af de centrale tjenester "Android" -devices, nemlig Google Play. Ved at indtaste startede ansøgningen til at give en fejl: "Der kan ikke oprettes en sikker forbindelse" Hjælp system, der giver leverandører, giver intet. Så, hvordan man kan løse problemet?

Hurtig og nem

Til at begynde, præsenterer vi en metode, der ikke kræver, at du nogen komplicerede og farlige operationer med gadget. Bare eliminere fejl "Kunne ikke oprette en sikker forbindelse" baseret på systemindstillinger. Du behøver kun at kontrollere systemets dato og tid i din Android enhed. De skal være det samme med den virkelige inden for et minut. Dette skyldes begrænsninger i handlingsprogrammet af certifikater. Hvis den forkerte dato for telefonen vil blive antaget, at certifikatet endnu ikke er kommet eller er allerede passeret.

uden resten

Denne metode er velegnet til dem, der ikke har gemt på din enhed er ingen signifikant data. Selv i virkeligheden, fotos og video kan altid overføres til en computer og hente programmet igen, især hvis du har synkroniseret dine data med Google-konto. Så, selv når geninstallere alle anvendelsesområder data bevares. Så er der to måder, hvordan man kan rette fejlen "Kan ikke oprette en sikker forbindelse til serveren."

  1. For at nulstille telefonen til fabriksindstillingerne. Du kan drage fordel af specielle programmer, der tilbyder applikationsudviklere, eller at finde undervisning, der er relevant for din specifikke model af "Android" œ DEVICE. Efter alt, hver fabrikant af dine snedige og beskyttelsesmekanismer.
  2. Tilføj en ny konto. Som du ved, vil de gamle data ikke kopieres til den nye version af programmet, men du kan undgå problemer med overførslen af de andre oplysninger, som du vil gemme fuld rengøring telefon. For at tilføje en ny konto, skal du gøre følgende:
  • Hent AddAccount ansøgning via din computer eller din telefons browser.
  • Optag den downloadede APK-fil i den primære mappe på telefonens hukommelseskort.
  • I en standard browser, seværdighed: indhold: //com.android.htmlfileprovider/sdcard/add_account.apk.
  • Kom her.
  • Kør programmet. Indtast din e-mail til Google, og tryk på Tilføj konto.
  • I tilfælde af en forkert adgangskode besked, skal du indtaste det og fortsætte. Alt du har en ny konto.

Ud over de drastiske metoder, der er en mindre farlig opløsning. "Der kan ikke oprettes en sikker forbindelse til serveren" - det er en fejl, der er forbundet med tid og personlige programdata. Derfor er en mulig vej ud af problemet situation, du kan søge i et andet område.

frihed

Statistikkerne viser, at nogle gange problemer med Google Play, kan være forbundet med andre applikationer. Især Freedom programmet. Den er ansvarlig for shopping i den betragtede applikation. kan opstå Problemet i hvilket ikke etablere en pålidelig forbindelse til serveren, hvis du har hentet og fjernet Frihed, glemmer at slukke den tidligere. Som det fremgår af ovenstående, at returnere alt tilbage ved at hente og installere værktøjet. Indtast derefter det og stoppe ved at trykke på knappen Stop. Så kan du roligt slette.

Internet

Hvis den tidligere metode ikke hjælper, bør du tjekke din internetforbindelse indstillinger. Problemer som "ude af stand til at etablere en sikker forbindelse til serveren" kan opstå fra nogle udbydere, forkert konfigurerede DNS-servere. Før du forsøger at løse problemet på denne måde, forsøger at åbne Google Play, der forbinder til andre Internet kilde. Hvis problemet går væk, men du stadig nødt til at gå tilbage til den oprindelige version - download Indstil DNS ansøgning. Indstil DNS-adresse 8.8.8.8. Dette skulle hjælpe i tilfælde, hvor forbindelsen til internettet via Wi-Fi. Under alle omstændigheder først forsøge at kontrollere deres enhed til at forbinde en anden.

En anden udformning af hvorfor kan ikke etablere en pålidelig forbindelse til serveren, serveren er den mulige blokering. For at verificere denne metode, skal du root-adgang på din enhed. Åbn Stifinder og finde filen / system / ect / værter. Vi er nødt til at åbne den med en teksteditor. Som standard skal filen kun angives - 127.0.0.1 localhost. Eventuelt resterende data slettes.

YouTube

Sidste metode til at løse problemet ligger i de ekstra programmer. Det antages, at brugeren ikke kan få adgang til Google Play på grund af afvigende adresseindstillinger i "Google" -akkaunte.

For at klare problemet vil hjælpe præinstalleret på mange "Android" œ DEVICE hjælpeprogram til visning af videoer fra YouTube (fornøjelse at ethvert andet program, der bruger din Google-konto til registrering). Den nederste linje er, at du bare nødt til at starte programmet og gå igennem det på din ACC GMail.

andre måder

Og endelig er det værd at nævne to mere ekstreme foranstaltninger. Den første af dem - en "hard reset". Fuld nulstille enhedens indstillinger. For at gøre dette, gå til menuen, skal du vælge "Settings" - "Sikkerhedskopiering og nulstilling". Efter at klikke på "Reset" i sidste vindue. Og slette alt. Efter dette, enheden har til at komme til sin oprindelige tilstand. Du bliver nødt til at re-downloade alle de programmer og oprette en konto.

Blinker. Opdater dit operativsystem eller blinker enheden. Den anden mulighed er uønsket, fordi når det kan du vel nægte at garantiynomm tjeneste. Det er bedst at blot opdatere operativsystemet. Mange producenter forsøger at rette deres egne fejl til brugerne.

Her, måske, og alt det, vi kunne fortælle dig og rådgive at gøre, hvis der opstår en fejl, "Kunne ikke oprette en sikker forbindelse til serveren." Vi håber, at vores artikel har hjulpet dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.