SundhedMedicin

Indisk massage

Indiske massage er baseret på ayurvediske teknikker østlige praksis havde bragt indisk læge i Europa. Denne massage omfatter stimulering af skuldre, nakke, hovedbund og øverste del af ryggen.

Indisk hoved massage - et godt værktøj til afslapning, lindre hovedpine og træthed. Bekvemmeligheden ved denne massage - det er hans kendetegn. Det kan udføres på ethvert tidspunkt og på ethvert sted. Nogle kalder indisk massage kontor, på grund af sin brede anvendelse på arbejdspladsen, når du ønsker at slappe af for den efterfølgende koncentration af opmærksomhed og hukommelse.

Indiske massage er indiceret til søvnløshed og søvnforstyrrelser, konstant stress, hovedpine, tinnitus, svimmelhed, træthed. Desuden er det er et fremragende værktøj til at stimulere hårvækst, styrke deres struktur og det perfekte middel mod deres tab. I Indien, denne massage svarer til en daglig kosmetiske procedurer. Hver familie fra en tidlig alder undervises massage teknikker.

Indisk massage kan hjælpe i kampen mod overvægt. Det er kendt, at i perioder med stress, mange mennesker har tendens til at spise for meget. Fjernelse stress gennem massage, kan du slippe af med den vane overspisning og sootovetstvenno fra overvægt.

Indiske ansigt massage forbedrer blodcirkulationen, gendanner hudens elasticitet, forbedrer teint. Mange har bemærket, at denne massage rynker efter almindelige procedurer reduceres, og huden får en smuk farve.

Positiv effekt på kroppen som en helhed på grund af påvirkning af ikke blot den fysiske skallen af en mand, men også om energi. Man efter et møde i indisk massage ikke kun føler sig bedre fysisk, for eksempel slipper af hovedpine, men også oplever en bølge af styrke og energi.

Indisk hoved massage procedure varer cirka 20 minutter. Denne massage kræver ikke afklædning. Hoved, nakke og skuldre masseres med rytmiske bevægelser, så længe personen ikke føler lindring. Ayurvedisk massage elementer bidrager til genoprettelse af energiområdet, åbningen af chakraerne, harmonisering af den indre verden.

Umiddelbart efter sessionen person kan opleve let svimmelhed, døsighed, nødt til at tisse, fordi giftstoffer er placeret på denne måde. Disse bivirkninger kan vare i flere timer, hvorefter kommer relieffet og en bølge af styrke.

Kontraindikationer til massage er den nyligt gennemførte operation, skader i hovedet og halsen, trombose, emboli, spondylitis. Også, før du bruger indiske massage er nødvendigt at konsultere en læge, hvis der er sygdomme i hjertet, kræft, knogleskørhed. I dagene før massage ikke kan drikke alkohol.

massage består af 4 trin:

  1. Balancering chakras, hvor udvinding af det indre energi, og kroppen er rettet på helbredelse.
  2. At komme af træthed. På dette stadium, master gør massage skulder, øvre ryg og nakke. Træthed langsomt forsvinder, er der en bølge af vitalitet.
  3. I den tredje fase hoved massage. Dette er den vigtigste og længste etape. Her master bruger forskellige teknikker med henblik på at forbedre blodcirkulationen.
  4. Massage templerne. Denne massage sker i en cirkulær bevægelse. På dette stadium, helt eliminerer hovedpine, nervøse spændinger går væk, er der en følelse af lethed i kroppen og i godt humør kommer.

Således givet i hænderne på professionelle håndværkere indisk massage, kan medføre betydelige fordele for dit helbred, samt at genoprette energibalancen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.