Kunst og underholdningFilm

Serien "Beverly Hills 90210": skuespillere og roller (foto)

Smuk liv, gyldne ungdom og teenage problemer - mange af os entusiastisk kiggede vidunderlige serie "Beverly Hills 90210", der er ikke kun skuespillere spillede tegn skrevet. De var i stand til at vise det virkelige liv af studerende, og derefter eleverne.

dårlig start

Premieren på "Beverly Hills 90210" blev afholdt i oktober 1990. Som nu spørgsmålet om yderligere sæt af serien besluttet vurdering tilskuere. Så piloten serien har ikke gjort meget af et indtryk, men på grund af den manglende mulighed for at ændre programmeringen gitter kanal forvaltning ikke stoppe showet "Beverly Hills 90210" (1 sæson).

Skuespillere, instruktører og forfattere fortsat med at arbejde på "teen" drama, og succesen var ikke længe på sig. Filmen blev bedømt af næste sommer, når Fox viste særlig sæson - på baggrund af den gentagelse af den gamle serie af andre serier, nye episoder ser frisk og interessant. I efteråret ratingen er vokset markant, og spiller hovedrollerne er blevet sande helte.

I vores land (dengang USSR) premier-serien "Beverly Hills 90210" blev introduceret i 1990 i forbindelse med arrangementet "Days of American Film." Fem år senere, NTV luftet serien delvist.

På grund af den kanal STS, som siden 1997 har vist ti sæsoner med fuld redundans, publikum lærte næsten alt om livet i amerikanske teenagere i "Beverly Hills 90210". Aktører, fotos af som er præsenteret i denne anmeldelse var betydeligt ældre end deres karakterer på skærmen, men det gjorde ikke stoppe dem at vinde kærligheden til publikum og kritisk anerkendelse.

historie

I midten af plottet - Walsh familie: far, Jim, Cindy mor og tvillinger Brandon og Brenda. Skiftet fra Minnesota til Californien, blev for dem en reel udfordring. De fleste går til de børn, som er omgivet af rige og forkælede teenagere, uden at have mulighed for virksomhedens kamp. Cindy og Jim kunne næsten ikke opretholde troværdighed, og en ændring af natur næsten ødelægger deres eget ægteskab.

Twins temmelig hurtigt få venner - historien om hver af dem er gradvist åbnet for publikum. Men for at en nem fejl formoder "teen" karakter "Beverly Hills 90210". De aktører og skabere af serien henlede vores opmærksomhed på et temmelig alvorligt emne: den første seksuelle oplevelse, ligegyldighed hos forældre, snyd på en test, race ulighed, vold, teenage graviditeten, alkoholisme, aids-problemet og de skadelige virkninger af rigdom og berømmelse.

Grundstrukturen

I ti sæsoner af serien "Beverly Hills 90210" skuespiller og rolle ændres ofte. Den længste på skærmen, vi ser tegnene i Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Brian Ostin Grina og Tori Spelling. Shannen Doherty som hendes forældre på skærmen, forlod showet i sæson fire.

Delvis ændring af den grundlæggende struktur er ikke stærkt påvirket af den bedømmelse - fans fortsat overvåge udviklingen. I historien om en gruppe venner at fejre afslutningen på skolen og fortsætte deres studier ved University of California har svigtet mange. I mellemtiden har kritikere i stigende grad givet negative evalueringer. Efter deres opfattelse var det dramaserier gradvist forvandlet til en typisk sæbeopera. I begyndelsen af 2000, studiet annoncerede lukningen af en populær projekt. I den sidste episode dukkede op i stort set alle aktører i serien "Beverly Hills 90210".

Dzheyson Pristli

Millioner af piger var forelsket i den charmerende Brandon Walsh. Jason Priestley karakter blev den eneste medlem af familien af Walsh, der optrådte før lukningen af showet.

Interessant nok skuespilleren i livet har tvillingesøster. Priestley karriere begyndte som et barn fra optagelserne reklamer. I 1987 Jason spillet i en episode af showet "Airwolf" og derefter landede en hovedrolle i en sitcom, men projektet blev hurtigt lukket.

I 1990 Dzheyson Pristli bestået casting i "Beverly Hills 90210". Billeder af skuespillere nu at ramme fortsatte interesse fra fans af showet. "Brandon Walsh" i 46 år, men det er stadig attraktivt. Se din yndlings skuespiller kan være i showet "Call Me Fitz" (HBO Canada).

Shannen Doherty

Med 11 år er aktivt Shannen Doherty optrådt på serien og ungdom komedier, men virkelige berømmelse har givet hende rollen som Brenda Walsh, hun spillede i fire sæsoner.

Skuespillerinden brød op med populære shows er ikke på egen hånd - på grund af arten af vanskelige og stadige uoverensstemmelser med kolleger Doherty blev fyret og hendes karakter på historien gik for at studere i London.

I den sidste episode, Brenda Walsh, mod forventning, ikke syntes. I 1998 skuespillerinden begyndte at filme den mystiske show "Charmed", men efter tre sæsoner forlod projektet af samme grund.

Skuespillere serien "Beverly Hills 90210" blev overrasket, da Shannen Doherty enige om at vende tilbage til showet for optagelserne af flere episoder.

Dzhenni Gart

Unge Dzhenni Gart drømt om karriere skuespillerinden. Den er involveret i dans pige, dabbled i modellering og lærte det grundlæggende i at handle handel. Takket være talent og vedholdenhed af Jenny fik sit første rolle, og blev godkendt af producenten i 1990 i "Beverly Hills 90210".

Spoiled Beauty Kelly Taylor skulle vises kun ved begyndelsen af den første sæson, men karakteren og spillet Dzhenni Gart så imponeret publikum, at skuespillerinden er forblevet i showet indtil det lukkede.

Som med Shannen Doherty, Dzhenni Gart i 2008 medvirkede i "Beverly Hills 90210:. Den nye generation" Skuespillere, der spillede hovedpersonerne har været glade for at mødes med en anden stjerne i kult showet. Kelly Taylor er tilbage et skolepsykolog, og storesøster Erin Silver.

yen Ziring

Uansvarlig glædelig - måske den eneste måde at beskrive helten, af Yen Ziring spillet.

I showbusiness skuespiller har optrådt i 12 år, takket være hans mor. Inden optagelse i "Beverly Hills 90210" skuespiller Dzheyson Pristli, Shannen Doherty og Dzhenni Gart tid til at prøve sig selv i små roller. Yen Ziring var ingen undtagelse, men den virkelige herlighed han bragte karakter Steve Sanders.

Efter lukning af showet medvirkede Ziering i forskellige tv-serier og også deltaget i en af de sæsoner af "Vild med dans". Fans ventede for tilbagelevering af Steve Sanders i 2008 i showet "The New Generation". Men skaberne af spin-off ikke finde en egnet linje for Steve Sanders, og skuespilleren, da det viste sig, ikke var interesseret i det.

Tori Spelling

Under støbning havde alle de tilstedeværende til at foregive, at de ikke ved, hvem der gemmer sig under pseudonymet Toria Mitchell. Med otte år af den berømte datter af mediemagnat Aaron Spelling spillede med i mange shows, om end i små roller. I 1990 de konservative, naturligvis, ønskede at deltage i et nyt projekt, hvor hans far var den ledende producent.

Som et resultat, prøver, som blev afholdt på "fælles grunde", Tori Spelling fik rollen Donny Martin, ikke Kelly Taylor.

Ærbar karakter Donna Martin stor succes Tori. Lidt naiv skolepige holdt deres kyskhed grund af den konservative uddannelse og drømte om et bryllup. Affair med David Silver var den længste.

Efter utallige separationer og genforeninger, unge stadig gift i den sidste episode af "Beverly Hills 90210".

Skuespillerne dengang og nu - hvordan deres liv har ændret sig? Fans af den berømte serie var altid interesseret i, hvordan deres karriere udviklet efter showet. Tori Spelling forsøgte at komme ind i en god film, men den store succes med det arbejde i filmene "Scary Movie 2", "Scream 2", "nøgen biograf" og "Sol Goode" ikke bringe.

Karakteren af den forkælede datter af mediemagnat var kendte Hollywood-producenter, så Tori Spelling tilbage til tv-projekter og prøve dig selv som forfatter.

ny generation

Ved start-up grundlæggere sagde, at projektet ikke vil omforme, og spin-offom kaldet "Beverly Hills 90210:. Den nye generation" Skuespillerne og plottet er kun lidt minder om den kult tv-serien.

Firma West Beverly High School skole, teen spørgsmål og nytilkomne Annie og Dixon af "almindelig familie" - begyndelsen af et parti som det første sæson af "Beverly Hills 90210", som skuespilleren blev en overnatning stjerne.

Det skyldes nostalgi for de sidste mange seere er interesseret i spin-offs og forbedre ratingen af skaberne af showet inviteret Dzhenni Gart, Shannen Doherty og Tori Spelling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.