BilerBiler

Formel 1 bil - den perfekte bil

Royal racing, som er populært kendt som Formel 1, forlader ikke ligeglade med millioner af mennesker rundt om i verden. Nogen griber direkte i løbet af selve konkurrencen, og nogen er bare glade for de deltagende biler, der hver især hedder - "Formel 1-bilen". Hvis vi siger om disse biler i nogle få ord, så er de i den mest avancerede teknologiske verden den mest avancerede, den hurtigste og dermed den dyreste. Ingen kan sammenligne i hastighed med cirklen med sådanne maskiner, hvilket i vid udstrækning opnås takket være den højeste klemkraft, der er tilvejebragt af bilens aerodynamik.

Selve betegnelsen "bolide" kom oprindeligt til os fra astronomiets videnskab, hvor den betegner en lys meteorit eller himmellegeme. Nu er dette ord så vidt brugt i verden af biler, at det bare blev vant til det og tolkes som en bil med åbne hjul, der er afsat til en klasse, der adskiller sig fra andre biler. Den første Formel 1-bil blev officielt født i 1950, men dens analoger blev udført på European Grand Prix i 1920.

Den ældste blandt alle er Ferrari-holdet, hvis biler har ændret sig mere end andre. Formel 1-biler udviklede sig aktivt og ændrede sig meget ofte. Hvis du sammenligner og sammenligner to biler i samme Ferrari-hold med en forskel på 10 år, kan du tydeligt se, at de er helt forskellige.

Nu, såvel som mere end tres år siden, er de designfunktioner og tekniske egenskaber, som Formel 1-bilen skal overholde, bestemt af konkurrencereglerne. Det er i det, at alle, selv de mindste, nuancer vedrørende konstruktion af en bil, volumen af dens kraftenhed, dimensioner af dæk osv. Er foreskrevet.

Man kan ikke andet end bemærke, at ændringer i reglerne foretages årligt. Det antages, at det største antal af dem blev introduceret i 2009. Derefter havde ingeniører fra alle hold opgaven at opbygge, faktisk nye biler. Resultatet af sådanne innovationer var kardinale ændringer i tilpasningen af konkurrencen i konkurrencen, da højhastighedseffektive hold blev udenforstående, og langsomt kom repræsentanter for løbene til deres sted.

Bilsættet indeholder ca. 80.000 stk. Grundlaget er en såkaldt monokoque, hvis produktion bruger kulstofplast eller kulstof. Bemærk, at hver Formel 1 bil har som regel tre separate monokoques. Foran er der et pilotsæde, der udelukkende er beregnet til en bestemt fører, og en forreste suspension. På bagsiden er der monteret en gearkasse, en motor, en deformerbar brændstoftank og et udstødningssystem.

En meget vigtig rolle for hver bil spilles af aerodynamiske elementer, der giver klemkraft. Disse omfatter bag- og frontvinger lavet af kulfiber. Ud over alt dette behøver bilen også elektronik, spejle, kabler, fjederhåndtag og så videre. Alt i alt koster mange penge.

Mange mennesker er interesserede i spørgsmålet om, hvor meget Formel 1 bilen koster. Prisen afhænger i mange henseender af hvilket hold der udførte forsamlingen. Som praksis viser, koster bilen i et par hold et par hundrede tusind dollars, mens den større har brug for flere millioner. Dyre og nuværende vedligeholdelse af biler, der når et mærke på 20 millioner dollars pr. Sæson, for hvilken bilen kører ca. otte tusind kilometer. Så det viser sig, at nogle hold koster en kilometer på mindst $ 500.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.