ForretningSpørg eksperten

Overenskomstforhandlinger - hvad er det? Koncept i forskellige områder af livet

Levetiden for en person eller enhed, kan ikke forestille sig uden bud. Og denne situation er blevet observeret i lang tid. Overenskomstforhandlinger - dette udtryk, fortsatte i forskellige økonomiske systemer. Men i en markedsøkonomi, det er blevet den primære middel til salg. For den gennemsnitlige person, det er en mulighed for at give sig selv med materielle eller åndelige fordele, og for iværksætteren er nødvendig for organisationens finansielle stabilitet element aktivitet.

definitionen

Generelt er en enkelt definition af begrebet ikke fundet. Dens værdi afhænger af, hvad sfære begrebet "forhandlinger" anvendes. I det almindelige liv, overenskomstforhandlinger - det er købers optræden med henblik på at opnå et bestemt produkt til en lavere pris, end han oprindeligt tilbudt. I store organisationer, er udtrykket oftest kaldet auktionen. Dette er en offentlig auktion, hvor han kaldte den største mængde køberen modtager varerne.

Det skal forstås, at handlerne på ingen måde at komprimere en anden person. Det er en måde at opnå et kompromis mellem flere parter. Og bud kan tilbydes som et initiativ fra køber og sælger. For eksempel rabat kort er en form for forhandlinger initieret af detailkæden. Gensidig fordel: en person køber varer billigere, og butikken modtager en fast kunde, der kan bringe ham endnu mere indkomst, end hvis han havde besøgt ham en gang imellem og uden rabatten.

typer af handler

I erhvervslivet, handler er af to typer: åbne og lukkede. Offentlig auktion - det er en auktion, hvor deltagerne se, hvor mange penge der kaldes af en anden potentiel køber, og i den afsluttende auktion af de muligheder, de er berøvet. Lukkede auktioner kan gennemføres enten via almindelig post og via internettet. I dette tilfælde, for blot at nævne et meget høje omkostninger ved at modtage varen, og resten har intet.

omsætning

Dette er den samlede mængde af varer solgt i én rapporteringsperiode. Det kan virke som dag, måned, kvartal eller år. Som regel, mest af alt, at antallet af aktier, når konceptet er påvirket "omsætning". Jo højere score, jo større likviditet finansielle instrumenter, der er, dens evne til at overføre den andel i pengene. Som regel, når det kommer til auktionen, sagde, at det ofte om fast ejendom. Selvom sælgeren kan handle og bevægelig. Og lagre udføre netop sådan en handelsvare. Derfor er den omsætning er relateret til auktionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.