TravelingRejsetips

By Cheboksary: øl museum. Anmeldelser og fotos

Øl er en af de fødevarer, som folk betalte konstant opmærksomhed i mange århundreder. Denne lystige, lækker, og endda medicinske drikkevarer omfattet af et museum i byen Cheboksary.

betydning

Mange turister, der ankommer i Cheboksary, øl museumsbesøg er ikke det sidste,. Hvis du mener, de materialer, fundet af arkæologer under udgravninger, så tidligt som det 7. århundrede f.Kr. drives bryggerier, som hver havde deres egne veje og metoder til at gøre vidunderlige drik.

Tjuvasjere henviser også til det med bæven. Det menes, at det har en positiv effekt på mentale tilstand, har helbredende egenskaber. Hvis du behandler det i moderate mængder, kan du ikke tale om farerne og fordelene ved kroppen. Analyse af de historiske dokumenter, kan ikke finde beviser for, at drikken blev lavet i tusinder af år, hvor Cheboksary nu. øl museum, er imidlertid et meget vigtigt punkt, som blev at beskytte kvaliteten og de fine punkter i produktionen. Der er også det råmateriale selv dyrkes for sin madlavning.

nationale traditioner

Hver familie bruger sin egen unikke opskrifter. Særlige teknikker er gået fra den ene generation til den anden. Således at den usædvanlige og originale i den forstand er byen Cheboksary. Øl Museum - et sted, hvor skal besøge enhver turist. Her vil du lære ikke kun om historien om drikken, men også være i stand til at smage det.

For eksempel er der fodret med en særlig "provodilnoe" øl, som blev udarbejdet i anledning af at forlade hæren. Hver by værftet, der består af en række familier har sin egen opskrift. Så skabelsen af et kompleks med en sådan eksponering er berettiget, fordi showet virkelig have noget. Her systematiseret unikke genstande og oplysninger vedrørende de nationale traditioner for brygning.

historisk værdi

Interessant at besøge, er byen Cheboksary. Øl Museum, drift er yderst bekvemt at besøge (10: 00-23: 00), er blevet en favorit destination blandt turister.

Når genopbygningen er overstået, besøgende bemærket, at eksponering bugne, og fik også et helt nyt koncept. Her kan du lære om biografi af en drik, tabt i de dage i det gamle Sumer en anden, efterhånden nærmer til i dag. Konserveret omtale på lertavler - tegn, der læser om brugen af øl.

For mange tusinde år relateret til drikken har ændret sig, var der nye opskrifter og måder at bruge det. anderledes var også holdningen hos folket selv. Til vor tid er kommet ned nogle salmer, udtalelser om, hvordan beæret nydt øl producent. Han blev løsladt fra militærtjeneste, fordi det arbejde, der er forbundet med fremstilling af terapeutiske blanding, blev betragtet som ekstremt vigtigt for hele samfundet.

De derefter Indstillinger opskrifter var sådan, at alle nyttige vitaminer, energi værdi, passerede de nyttige egenskaber af kornene. legende blev skabt i den antikke verden, hvordan Enkidu, er en blanding af menneske og abe, han drak syv kopper og blev repræsentanten for den menneskelige race. Derudover sikrede han Venskab Gilgamesh, den store konge af disse tider.

nysgerrige detaljer

Enhver sand fan vil gerne vide, hvad der var øl af antikken. Uafhængigt verificere det ikke længere er muligt, men oplysningerne er bevaret i overflod. Hendes møjsommeligt indsamlede museets medarbejdere at overføre til alle interesserede.

For mange vil blive overrasket over at erfare, at før denne drik blev foretaget uden humle og gær og gær. Så fantasien, når der er noget kedelig. Billede lyste urter, honning og datoer. I øvrigt er røret nu er forbundet med nogle cocktails, der serveres fra baren, og tidligere gennem det og drak øl. Sådanne detaljer er spændende, som er i strid med alt, som vi er vant til.

Inden for murene af komplekset er der mange mere forbløffende. Administrationen og medarbejderne ikke bliver træt til at arbejde på dens udvikling og attraktion for besøgende. Meget ofte ved at gå her igen, kan du se noget nyt, der ikke har været før. Også forbedret design, nye historiske data. I afsnittet om middelalderen i Europa, selv en skulptur forestillende en ridder af sten.

udvikling af færdigheder

Ofte er der tilsyneladende en sætning, brygning er uløseligt forbundet med udviklingen af civilisation. Dette skyldes det faktum, at i processen med at forbedre produktionen teknologi af produktets folk udtrykte sig med de bedste sider, konstant at opfinde noget nyt, ved hjælp af deres opfindsomhed og humor. Det kan siges om brug tønderne.

I oldtiden var det ikke så nemt at få metallet, så i stedet brugte de prøver af pil eller hassel grene. Hvor stangen var tilsluttet, der var et slot. Faktisk design kom ud temmelig pålidelige. I et forladt hus på loftet fandt jeg et par af disse centenarians containere bevaret i fremragende stand. Således at de gamle mestre vidste deres job.

fremkomsten

Nu, mange forsøger at få her, besøger Cheboksary. Øl Museum begyndte at operere på ordre fra præsident N. Fyodorov, som i 1997, regerede område. Ideen blev bragt til live af "Buket af Chuvashia". Det hele startede med en lille hal til smagningen, der var placeret i en særlig bygning, som ligger på Boulevard Merchant Efraim. Så lærte alt Rusland om dette interessante sted, fordi en sådan eksponering var relativt sjældne, fordi de sovjetiske skikke.

I vinteren 2005, museet købte iværksætteren Delman, der planlagde at bruge vold mod projektet i dets videre udvikling, for at få status af brand i byen, og for at gøre funktionerne i europæisk kvalitet. genopbygning blev udført. Selv den nye ejer er en læge af økonomiske videnskaber, så han tog en meget aktiv del i planlægningen af arbejdet.

Også arbejdet designere og kunstnere, der anerkendte eksperter i design museer. Så det er helt sikkert at sige, at bygningen ikke er opdateret, og ændrede alt her i roden. Hævet gulve, og området udvides fra 300 til at 2000 sq. m. I centrum stiger mod himlen design af glas og metal. Set fra en højde på 18 meter, kan du se den venstre bred og en smuk udsigt over Volga, Cheboksary Bay, en havn på floden, et monument dedikeret til protektor for mødre. Så efter at have været her du kan ikke kun mætte den tørst af viden, men også behovet for fordybelse æstetik.

værelse

Et af de punkter, der gør et interessant sted for turister Cheboksary - Øl Museum. Hvordan man får her en mand, der virkelig kender byen? Det er ikke svært. Det er nødvendigt at gå videre til den lokale "Arbat", boulevarden Merchant Efraim. Bygningen er ganske bemærkelsesværdigt, så det er sandsynligt, at du straks vil bemærke det.

Indtastning her, du lærer en masse interessante detaljer om brygning. Det menes, at denne kunst opstod i Mesopotamien og fik i Rusland gennem Europa. I middelalderen var der legenden om Kong Gambrinus, der var skytshelgen for øl. Han elskede ham, og forsøgte at popularisere. Ud over disse nye fakta, kan for mange mennesker der findes en masse interessante oplysninger ved at ramme i Cheboksary, Beer Museum. Tours er meget interessant.

Også rapporterer, der plejede at være restriktioner for brygning, som dog fans i alle mulige måde undgås og foragtet af dem. Det vigtigste modstander af dem var Alexis, forbud mod fri fremstilling, salg og drikke. Til dette formål et særligt rum bygget. Så, at svækkelsen af kontrol forekom kun i det 19. århundrede, hvor øllet begyndte at sælge detail.

Lignede reklame på det tidspunkt, kan ses ved at se på Cheboksary, Øl Museum. Foto unikke materialer er i stand til at bevæge den besøgende tilbage i tiden og giver et fuldstændigt billede af alle detaljerne.

gæst Kommentarer

En dejlig plus vil være den lokale smagning. Her er det mættet med sindet, sjælen og kroppen, så de besøgende har tendens til at udtrykke deres godkendelse ved at besøge Cheboksary, Øl Museum. Anmeldelser har steder for mere ros.

Foreslået at prøve produktet er fundamentalt forskellig fra disse drikkevarer, som vi brugte til at drikke fra en glasflaske. Han er en størrelsesorden overlegen i forhold til dem, da kun naturlige stoffer og bedste traditionelle opskrifter. For ham har særlige opbevaringsbetingelser, så besøgende er meget glade for at prøve noget, der er svært at udvinde i dagligdagen. Drikken er bragt fra lør Komsomolskoe hvor gør upasteuriseret og ufiltreret sort.

velkommen

Så hvis det er muligt, at enhver fan af berusende drikke er på besøg Cheboksary, Øl Museum værd. Timer ham - fra 10:00 til 23:00. Komplekset fungerer hver dag. Udstillingen, dedikeret til verdens historie på dette område, arbejdsdag starter med de andre grene, og slutter ved 20.00.

Hver besøgende kan føle pleje guider, hvorved anmeldelser gæstfrihed af mennesker er i Cheboksary (Øl Museum). Adresse ham Boulevard Merchant Efraim, 6.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.