Af teknologiElektronik

Hvordan laver man en boremaskine med egne hænder?

En kompakt boremaskine er en nødvendig ting i et hjemmelaboratorium. Hvis du er involveret i opførelsen af forskellige typer enheder, bliver overtagelsen af en sådan maskine en nødvendighed. Men du kan altid lave en boremaskine med egne hænder, det er meget mere interessant og billigere. Hertil kommer, at vi ikke har brug for knappe materialer. Denne opgave er mulig for hver enkelt af os. Det vigtigste er at bestemme, for hvilke formål du vil bruge denne enhed, og hvilken strøm er i sidste ende nødvendigt for maskinen at arbejde.

Hvis du er en skinkeradio, kan du bruge små, selvfremstillede småkapacitetsboremaskiner til at bore huller i printplader . Den består af en motor med patron, som kan købes hos en specialbutik. Som en bevægende del foreslås det at anvende en PZF-ramme. Sådanne indretninger er designet til makrofotografering, og nu er behovet for dem forsvundet. I nærværelse af dele vil det ikke være svært at lave en lille boremaskine med egne hænder og vil ikke tage meget tid. Du skal også bruge et lille stykke organisk glas eller tekstolit.

Vi begynder forsamlingen. Først skal du skære det organiske glas eller tekstolitten i størrelse og skru det til bunden af den fremtidige maskine. Forbered derefter hullet til montering af motoren og installer den. Nu organiserer vi strømmen af den elektriske motor, vi indsamler kredsløbet gennem en lille switch. Motorer af denne effekt kan drives af jævnspænding, hvilket betyder at du har brug for strømforsyning. Alt, du har samlet en selvfremstillet kompakt boremaskine med dine egne hænder. Før første opstart skal du kontrollere motorens ohmiske modstand og omskifterens integritet. Motorens position er justerbar Skru til højre.

Hvis du vil montere en boremaskine med dine egne hænder med mere strøm, så for at realisere denne ide, skal du have en kraftig elektrisk motor med strøm fra husholdningsnetværket. Ideel mulighed i dette tilfælde kan være en elektrisk boremaskine, især det er ikke nødvendigt at søge efter en patron til øvelser. Den største vanskelighed vil være opførelsen af en mobil base. Dette problem løses ved hjælp af et løftebord eller en base fra skruen. Selvfølgelig kan du også bruge en mobil understøttelse, hvor boret er fastgjort, men i dette tilfælde skal du håndtere den vibration, der nødvendigvis opstår, når maskinen arbejder.

Fastgør borebrønden til den vertikale base ved hjælp af monteringsbeslagene. Det er bedst at bruge to eller flere fastgørelsesdele. Tænd boret og kontroller for vibrationer ved maksimal hastighed under belastning. Monter derefter den mobile vandrette base. For at lave et boremaskine boremaskine, tager det ikke meget tid, det vigtigste - saml forsigtigt alle de vigtigste dele af produktet. En sådan anordning er meget velegnet til tømrerarbejde, og den kan også klare boring af småhuller til trykte kredsløb eller husholdningsartikler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.