FinanserValuta

Hvorfor har vi brug valutakonto, og at det er op

De nærmere af russisk virksomhed er, at den lokale valuta - rublen har en begrænset omsætning i verden. Det betyder, at de ikke kan betale for varer eller tjenesteydelser fra udenlandske partnere. Operationer på sådanne transaktioner gennemføres med hjælp fra udenlandske penge som regel - US dollars. Dog kan den konventionelle checkkonto ikke anvendes til dette formål - ikke er tilladt ved lov. Så den organisation eller enkelte iværksætter åbner en valuta konto.

Banken, der leverer sådanne tjenesteydelser, skal opfylde kravene i lovgivningen. Hvis alle lovgivningsmæssige krav er opretholdt, den finansielle institution udstedt en separat licens. Derefter kan du trygt gennemføre transaktioner med udenlandske penge. Men stadig størstedelen af bogføring foretages i rubler, bare penge der kommer ind på den konto i fremmed valuta eller trække sig tilbage fra det, der er oversat til den russiske valuta på Centralbank valutakurs.

Det er bemærkelsesværdigt, at bankens kunder ikke er begrænset til en pålydende værdi af udenlandske penge, for eksempel amerikanske dollars. Det tillod åbningen af delregnskaber for hver type valuta, der anvendes i aktiviteten. I dette tilfælde vil den organisation eller iværksætteren modtage opgørelser fra banken for hver type.

Som det er kendt, må åbningen af bankkonti ikke anledning til særlige vanskeligheder. Der vil ikke være en kunde største problemer med registrering af forbindelserne på dette specifikke område. Institutionen skal give et fælles sæt af dokumenter:

- en erklæring med oplysninger om fremtiden for kunden information;

- en kopi af vedtægterne eller stiftelsesoverenskomsten (nødvendigvis certificeret);

- en kopi af statens registreringsdokumenter;

- kort med underskrifter (også normalt notarized).

Hvis en udenlandsk valuta konto er åbnet af en person eller et joint venture, skal de fremlægge dokumentation for deres tilhørsforhold til de virksomheder med udenlandske investeringer. Dette fungerer som et bevis for optagelse i det pågældende register.

Efter en kort inspektion af ansøgeren er bankvirksomhed kontrakt. Organisation eller iværksætter derefter åbne to konti: en transit og strøm. Den første - en transit - anses for at være et levn fra fortiden. Han har tidligere fungeret staten for tvangsindløsning af valuta. Først efter at den resterende del og rubler blev tildelt for deres sektorer. Den nuværende konto bruges til at udføre alle de grundlæggende funktioner.

Åbning af konti er nu tilgængelig og i udlandet. Her hvert land sætter sine egne regler, nogle gange temmelig hårdt. For eksempel kan en oversigt over, hvordan man åbner en schweizisk bankkonto.

I dette land, kan en masse banker, og hver af dem sat et minimum af midler. Men af erfaring ved vi, at hvis pengene vil være mindre end 10.000 schweizerfranc, er det sandsynligt, at blive afvist. Og hvis det lykkes dem at blive ejer af sådan en flatterende konto, med et lille antal operationer efter nogen tid en invitation til at ophæve kontrakten.

Før du åbner en konto i fremmed valuta, de bankdirektører er nødt til at mødes personligt. Korrespondance procedure er næsten helt elimineret. Hvis der er et repræsentationskontor i Rusland, kan det og løser problemet. Hvis ikke, bliver nødt til at gøre turen.

Naturligvis vil det være nødvendigt at anmode om på forhånd en liste over dokumenter, der kræves for at overføre dem til at tjekke. De er meget forskellige fra russisk: dette kan omfatte størrelsen af virksomheden, dens egenskaber, og selv mængden af indkomst. Tid til en omhyggelig undersøgelse vil tage fra to uger til en måned. For at lette proceduren kan kun ske ved hjælp af anbefalinger meget solid klient, accelerere samme - vil ikke fungere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.